jis man pasipiršo po savaitės rimtos draugystės o pažinojom mes vienas kitą gal daugiau nei 4 metus, nors didelių ryšių niekada nepalaikėm dėl amžiaus skirtumo kai aš truputį paaugau, tada ir galimybės didesnės atsirado datos dar neišrinkom.
pasipiršo po 6 metų ir 4 mėnesių draugystės sakė, kad visus metus ruošėsi pirštis nors šiaip pagal būdą jis labai greitas, tai aš tokia mąstanti, svarstanti: o gal taip, o gal ne
Man pasipirso po 4m.draugystes,kartu pragyvene buvom metus,nors man visgi buvo siurprizas,tikrai is jo puses nesitikejau tokio zingsnio,tiksliau pasakius apie tai negalvojau,nes jis jaunesnis uz mane...tai jei ir pasvajodavau apie TA diena tai tai tik dar uz keliu metuku...o va,dabar jau dziugiai ruosiames vestuvems sia vasara!
Sveikos, įsiterpsiu ir aš ir turbūt su didžiausia patirtim iki vestuvių
Aš su bragiausiuoju draugaujam jau aštuoneri metai ir iš jų jau šešeri metai kaip gyvename kartu ir.... tuoksimės liepos 23 d. Tiesiog atėjo laikas. Jau ir charakteriai "apsišlifavo" ir vaikai paaugo Liko tik ilgai ir laimingai gyventi ir džiaugtis vienas kitu( nors tai darome nuo pirmos pažinties dienos).
na mes su brangiausiuoju draugaujame beveik 4 metai 3 is ju gyvename kartu ir jau sia bvasara planuojame zenytis na manau tam turi pribresti laikas - vieniems uztenka puse metu kitiem va ir viso gyvenimo neuztenka pasiryzti
Susipazinom vasario 5d., vasari sventem valentinke, kur jis issiake savo jausmus, kovo pabaigoje atkeliavo pas ji mano pirmieji daiktai, balandi pradejo itartinai kalbeti apie pasipirsimus, geguzes 30d. pasipirso. Birzeli nunesem pareiskimus, butume apsivede liepa, bet , kadangi dirbu su kelionem- istekejau lapkricio 5 d. Tai va, tiek tos matematikos. Si vasari atsvesim 2 metu pazinti. Mums charakteriu slifuot nereikejo ir nereikia. Man 30, jam 36. Planuojam leliu. Pries pazinti- ji sapnavau, o pirmp pasimatymo metu- zinojau, kuo baigsis pazintis.
Staigiai buvo viskas. dar šeštadienį šnekėjom, o antradienį jau pirmieji buvom CMB. nusprendėm bendru sutarimu Viskas buvo po 3, ir gerokai su virš metų
nu pas jus viskas labai grazu..... na su savuoju pazystama tik 5men....gyvenam kartu taip pat 5men....o va iki vestuviu liko 6.men pas mus viskas labai greitai... bet ne kiek nsigailiu del to atvirksciai dziaugiuosi tuo nes pries tai draugavau 4metus ir apie vedybas tik taip juokais persimesdavom keliais zodziais, o db tai pasaka
Nemanau,kad tai priklauso nuo laiko prabuto kartu,ar metu ksaiciaus.Tiesiog ziuri i zmogu ir jauti,kad tai tavo zmogus...Myli ji su jo ydomis ir pliusais...Nenori to zmogaus paleisti,tai ir tuokiesi,kad visada su juo butum