O mes pareiskimus nunesem praejus lygiai 3m. nuo pazinties dienos
Kartu negyvenim, aisku as pas ji kartais miegodavau, bet visi mano daiktai visada tevu namie budavo. Ir jis kartais pas mane apsistodavo keliom dienom, tai vat ir neiseina kad kartu gyvenom. O ir leliuko lauksim tik po kokiu metu, dar reikia leliui kambari paruost
O mes jau draugaujam 7 metus: 5 metai per atstuma + 2 metai gyvenam kartu. Tai jau pradeda kirbeti mintys apie vestuves kita vasara...
Po dvieju metu bendro gyvenimo.
Sveikos!
O mes tai, draugavom 8 metus ir apie santuoka pradejom kalbetis praejus 6 metams nuo musu draugystes, bet vis atidedavom kitiems metams
Man atrodo, kad mes ir toliau taip "tusintumes", ir nesusituoktumem niekada, bet sia vasara reikalas prispyre, vot tap, ko nepadarysi del vaiko
sveikos,
vienos poros jau draugystes pradzioje sneka apie vedybas, kitos apie tai pradeda sneket veliau po n- draugystes metu (kai n=0,5, 1, t.t.).
manau, kad kazkuris vienas pirmiausiai buna to kalbejimo iniciatorius.
kuris jusu poroje pirmas pradejote kalbeti apie vestuves?
beje, kazkokiam zurnale buvo straipsnis apie vedybas ir jis visas buvo apie tai, kad vedybos reikalingos tik moterims, vyrams ju visiskai nereikia, nes juos daug labiau vilioja perspektyva buti laisvais.
Ar teko imtis kokiu nors gudrybiu, kad jusu antrajai pusei vedybu mintis taip pat pataptu patraukli?
vienos poros jau draugystes pradzioje sneka apie vedybas, kitos apie tai pradeda sneket veliau po n- draugystes metu (kai n=0,5, 1, t.t.).
manau, kad kazkuris vienas pirmiausiai buna to kalbejimo iniciatorius.
kuris jusu poroje pirmas pradejote kalbeti apie vestuves?
beje, kazkokiam zurnale buvo straipsnis apie vedybas ir jis visas buvo apie tai, kad vedybos reikalingos tik moterims, vyrams ju visiskai nereikia, nes juos daug labiau vilioja perspektyva buti laisvais.
Ar teko imtis kokiu nors gudrybiu, kad jusu antrajai pusei vedybu mintis taip pat pataptu patraukli?
Maniškis irgi pirmas prakalbo apie vestuves
susituokę beveik 4 mėn. Šį penktadienį jau gims mūsų mažylis
DAUGIAU TOKIŲ VYRŲ
DAUGIAU TOKIŲ VYRŲ
O mes nieko nekalbėjom, neplanavom, susituokėm ir taškas- per 3dienas apsisukom (3dienį nunešėm pareiškimus, 6dienį tuokėmės).
soul o kiek laiko gyvenot pries tai?
Draugavom 1.5metų...Gyventi negyvenom kartu...
manasis prašneko po 2 draugystės mėnesių ... kažkur einant gatve lyg tarp kitko pasakė "jei turėčiau darbą (tada buvom studentai) jau būčiau pasiūlęs tau tuoktis" ... ar kažkas panašaus. Nežinau kodėl bet taip ir apsižliumbiau vidury gatvės... susituokėm 4-jų buvimo kartu metinių proga
Kai pradejom draugauti supratau kad cia tas vyras kurio ieskojau. Ta pati jauciau ir is jo puses. bet kad myli prisipazino tik po puses metu ( ta karta apsizliumbiau). Dar po menesio jis manes paklause ar as uz jo tekesiu (ir vel apsizliumbiau). nuo tada apie vestuves snekejome daug, bet viska labai kritiskai ir praktiskai vertinome. T.y. pirma reikejo nusipirkti buta (jis gavo paskola), ji isirengti. Tad po dvieju pazinties metu jis man oficialiai pasipirso, o dar po metu susituokem. Valio valio valio. Jau 23 dienos as esu jo zmona