Įkraunama...
Įkraunama...

Po kiek laiko nusprendėt, kad jau laikas?

QUOTE(_braskute @ 2007 06 21, 21:34)
mazdaug po 5metu draugystes  smile.gif

man tai pasipirso po 3 men draugystes, po puses metu apsigyvenom kartu, o vestuves kita vasara. ax.gif
Atsakyti
o mums tai rugpjucio menesi bus 8 metai. tai ir zenijames ta proga. aisku mes planavom kiekviena vasara po kokiu 4 metu draugystes. bet zinot kai priarteja ta vasara tai sakom ups siemet nebespejom tai nukelkim kitai vasarai. taip ir pratempem ta laika. aisku visada teisinomes kad pinigu nera. biggrin.gif nu as ir draugauju nuo 16 metu. tai del to toks ir gavosi ilgas laikas.

Atsakyti
Po 5 metu. smile.gif Vyras tai po 3 norejo. ax.gif
Atsakyti
man mazutis pasipirso po 1metuku ir 8menesiu draugystes.. smile.gif vestuves vasara,po dar 8 menesiuku tongue.gif
Atsakyti
As su savuoju apsigyvenau kartu po 1,5 metu draugystes. Pasipirso jis man .. g.gif kad net taip labai tiksliai ir neatsimenu, nes jau nuo draugystes pradzios vadino zmona biggrin.gif Pagal visus planus turejome tuoktis 2007.07.07 bet viska sugadino mano studijos...buvo paskutiniai metai ir nenorejau studiju apkrauti dar vestuviu rupesciais. doh.gif Pareiskimus nunesem siu metu vasario menesi ir issirinkom data 2008.07.19. wub.gif Kai tuoksimes busim isdraugave 7 metus ir 4 menesius 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
kad busiu jo zmona ,zinojau po 2 menesiu pazinties,apsigyvenom po 3 menesiu,o jau TA diena busim kartu 5 metai.manau normaliai,bet siaip galima zenytis ir po 3 metu pagyvenimo kartu,jau mazdaug viskas savo vietoj.
Atsakyti
mes susituokem lygiai po 6 su puse metu draugystes ax.gif
Atsakyti
As manau juk nera svarbu laikas ar nuspresite tuoktis po 2-3 menesiu pazinties, ar po 5-6 metu. Juk i sirdute turi ateiti tas jausmas, kad su SITUO zmoguciu, nori praleisti visa likusi gyvenima... wub.gif
Atsakyti
na man pasipirso po metu laiko, butume jau ir zenyjesi jei ne as as norejau zenytis 09 12 bet nesizenysi viduri savaites tai iseina kad kitais metais tuoksimes
Atsakyti
po triju menesiu draugystes pasipirso... susituokem 10 men nuo pazinties dienos.
Atsakyti
nusprendeme po savaites draugystės,bet taip vaikiškai nusprendėme.
o rimciau nusprendeme šią vasarą,o kitą vasarą tuoksimės. smile.gif
busim pradraugavę 5metus ir 7 mėnesius 4u.gif
Atsakyti
Mes tuoksimes po 7.5 m.draugystes, guvenam kartu jau 6 m., o pasipirso kai mums buvo 5 m. draugystes metines ax.gif
Atsakyti