Įkraunama...
Įkraunama...

Po kiek laiko nusprendėt, kad jau laikas?

Man pasipirso po 2metu ir 6 menesiu kazkur tuoksimes rugjucio 9 ais jau ketverti metai wub.gif
Atsakyti
MB pasipirso po 2 metu ir 2 menesiu. tuokiames geguzes 10, kai bus sueje 3 draugystes metukai wub.gif
Atsakyti
MB pasipirso po 2metuku ir 10 men. 1dienos draugystes, o vestuves bus rugpjucio 23d, mums jau bus 3metukai ir 9men. 10dienu 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Mes kartu esame jau 6m.1men. Pasipirso po 4m.6men. draugystes. O musu didzioji diena geguzes 17. Nuo draugystes pradzios bus praeje 6m. ir 7men. 4u.gif
Atsakyti
Labukas, merginos 4u.gif ,

As su savo MB susipazinau pries septynerius metus, tuomet kelis menesiukus pabendravome, bet po to issiskyreme ir nuejome savais keliais. Na, o pries tris metelius ir keturis menesius visai netycia ir vel susitikome, ir se tau, jau tris metus gyvename "susimete". Nors MB sake, kad niekada smile.gif , niekada biggrin.gif , niekada lotuliukas.gif nesituoks, bet kai pabegau sia vasara i Lietuvele keliems menesiams, tai is karto nuomone pakeite ir jau vestuves kitais metais planuojame atsvesti thumbup.gif .
Atsakyti
Sveikutes,

MB pasipirso po keturiu metu draugystes(pagaliau biggrin.gif ) jau organizuojam vestuves,kurios vyks kitu metu liepos 19 biggrin.gif ta diena busim isdraugave penkis su puse metuku. rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif na man MB pasipirso po 1,5 metu, bet tai nereiske kad mes tuoj pat leksim pareiskimus padavinet, zodziu kaip sake MB tas suzadetuviu ziedas simbolizuoja, meile, tvirtus santykius, labiau ipareigojancius nei seip draugyste ir pan...apie vestuves galvojom po poros dar metu, bet vis delto po 1,5 menesio nuo pasipirsimo nunesem pareiskimus lotuliukas.gif biggrin.gif tuoksimes rugsejo 6 diena, ir be 1 men bus 2 metai kaip kartu smile.gif
Atsakyti
man po puses metu pazinties mazdaug
Atsakyti
As žieduką gavau metų draugystės proga smile.gif wub.gif
Atsakyti
man pasipirso, po beveik 3 metu. dienu niekada neskaiciavom, nes kazkaip neisivaizduoju, kaip galima nuspresti, kad nuo sios ar kitos dienos draugaujam blush2.gif o tuoksimes rugpjucio 22d., tai turetu but praeje 4 metai nuo draugystes pradzios wub.gif
Atsakyti
na.. kazka 'galvot' emem gal po kokiu 3 metu draugystes.. realiai jau taip 'nusprendem' po 4 smile.gif (tuoksimes po 5 smile.gif

mes biski 'vezliukai', o gal tiesiog gyvenom ir dziaugemes 'sia diena' smile.gif
Atsakyti
mes tai jau 3.5 metuku kartu, is ju 1metus laiko jau gyvenam kartu. balandzio menesi pasipirso, spalio pradzioj (po pusmecio nuo pasipirsimo) nunesem pareiskimus ir musu vestuves turetu buti rugpjucio 16d!!!! biggrin.gif thumbup.gif thumbup.gif t.y jau bus 4 metai ir 2 mėn kaip mudu kartu! smile.gif
Atsakyti