po 2-ju menesiu nuneshem pareishkimus
susituoke jau 5 metai (geguzi bus)
Mums taip idomiai gavosi. Visi klausdavo na kada vestuves bus, o mudu visiems sakydavom: po penkiu metu bus, oj kad svesim
Ir se tau tie penkeri draugavimo metai taip greit prabego ir jau sia vasarele atsoksim ir sutvirtinsim savus santykius. Busim seima
Ir se tau tie penkeri draugavimo metai taip greit prabego ir jau sia vasarele atsoksim ir sutvirtinsim savus santykius. Busim seima
QUOTE(Bajm @ 2007 03 08, 22:09)
po 6,5 metų
paskaitau, dauguma tokie jauni tuokiasi
tai vis nesuprantu, ar aš lėtai brendau, ar kiti supergreitai subrendo
paskaitau, dauguma tokie jauni tuokiasi
tai vis nesuprantu, ar aš lėtai brendau, ar kiti supergreitai subrendo
Na,ilgai brendot
Tuoksimes siemet vestuviu diena bus lygiai 11metu ir 1 menuo kai kartu
Mes kartu 4 metus,bet apie vestuves pradejo galvot pries metus,neskaitant to kad tevai spaude jau anksciau....nors pas mus skirtumas metu daugiau nei 10...bet manau tai nekliutis...
na mes irgi pagaliau subrendom
6 metų buvimo kartu proga gavau sužadėtuvių žiedą ir dabar jau planuojam vestuves
taigi... 6 metai ir 4 mėnesiai
na.... jis jau po pusmecio pradejo kalbeti, jog noretu visada mane salia saves matyti... o realiai pasipirso po metu draugystes... kai tuoksimes, busim isdraugave apie du metus ir 10 menesiu
mes kartu 5 metai
, o apie vestuves pradejom kalbeti kai is draugu rato likom tik mes nesusituoke
, na stai geguzes men mes sumainysime ziedus
MB pribrendo,t.y. pasipiršo po 3 m. ir 5 mėn. draugystės. Bet mano sprendimas buvo, kad tekėsiu tik kai baigsiu mokslus.Taigi tuokiamės šiemet ir vestuvių dieną bus 5 m. ir 5 mėn kaip mes kartu