Įkraunama...
Įkraunama...

Po kiek laiko nusprendėt, kad jau laikas?

rolleyes.gif greituoliai visi... mes draugaujam 3 metus (kaip tik va kovo 8 bus trys metai),tai per vestuves buskazkur 3 su puse, ir tai da paspaust reikejo doh.gif
Atsakyti
po 2-ju menesiu nuneshem pareishkimus rolleyes.gif susituoke jau 5 metai (geguzi bus)
Atsakyti
Mums taip idomiai gavosi. Visi klausdavo na kada vestuves bus, o mudu visiems sakydavom: po penkiu metu bus, oj kad svesim thumbup.gif
Ir se tau tie penkeri draugavimo metai taip greit prabego ir jau sia vasarele atsoksim ir sutvirtinsim savus santykius. Busim seima thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
po 6,5 metų ax.gif
paskaitau, dauguma tokie jauni tuokiasi
tai vis nesuprantu, ar aš lėtai brendau, ar kiti supergreitai subrendo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2007 03 08, 22:09)
po 6,5 metų ax.gif
paskaitau, dauguma tokie jauni tuokiasi
tai vis nesuprantu, ar aš lėtai brendau, ar kiti supergreitai subrendo biggrin.gif

Na,ilgai brendot biggrin.gif Nezinau,man isdraugautas laikas nerodiklis vedyboms. schmoll.gif Gal ir po 10m.su tuo zmogum issiskirti galima.Ir siaip ilgai mastet ar mylite...Mes po 3m supratome,kad mylime wub.gif
Atsakyti
Tuoksimes siemet vestuviu diena bus lygiai 11metu ir 1 menuo kai kartu
Atsakyti
Mes kartu 4 metus,bet apie vestuves pradejo galvot pries metus,neskaitant to kad tevai spaude jau anksciau....nors pas mus skirtumas metu daugiau nei 10...bet manau tai nekliutis... blush2.gif
Atsakyti
na mes irgi pagaliau subrendom ax.gif blush2.gif 6 metų buvimo kartu proga gavau sužadėtuvių žiedą ir dabar jau planuojam vestuves wub.gif taigi... 6 metai ir 4 mėnesiai blush2.gif
Atsakyti
na.... jis jau po pusmecio pradejo kalbeti, jog noretu visada mane salia saves matyti... o realiai pasipirso po metu draugystes... kai tuoksimes, busim isdraugave apie du metus ir 10 menesiu rolleyes.gif
Atsakyti
mes kartu 5 metai wub.gif , o apie vestuves pradejom kalbeti kai is draugu rato likom tik mes nesusituoke ax.gif , na stai geguzes men mes sumainysime ziedus blush2.gif
Atsakyti
as tai kai susipazinau jau zinojau kad uz sito vyro noriu teket, tai metus padraugavom, beveik metus dar pagyvenom kartu ir apsizenijom, o dabar jau beveik metai kaip zenoti. Gan greitai viskas cia buvo tongue.gif
Atsakyti
MB pribrendo,t.y. pasipiršo po 3 m. ir 5 mėn. draugystės. Bet mano sprendimas buvo, kad tekėsiu tik kai baigsiu mokslus.Taigi tuokiamės šiemet ir vestuvių dieną bus 5 m. ir 5 mėn kaip mes kartu 4u.gif
Atsakyti