Įkraunama...
Įkraunama...

Po kiek laiko nusprendėt, kad jau laikas?

QUOTE(Lolita`777 @ 2008 02 20, 01:10)
Tai man turbut po vienos is ilgiausiu draugysciu pasipirso  biggrin.gif po lygiai 6 metu draugystes... 4u.gif  Bet man tebuvo 21... smile.gif Todel manau,kad labai normaliai... Sulaukiau kol sioks toks pagrintas po kojom atsirado ir patys subrendom tokiam zingsniui.. 4u.gif

bet kokia kantrybe. Zavetis jumis reikia 4u.gif
Atsakyti
Kiek čia pasiskaičiau istorijų, tai man pasipiršo po turbūt vienos iš trumpiausių draugysčių - praėjus maždaug 2,5 mėn. smile.gif Iki tol buvom realiai pažįstami apie penkis mėnesius (o kad toks egzistuoja, žinojau maždaug pusantrų metų iki pirmo susitikimo su juo) wink.gif
Atsakyti
Vestuvės bus 2009 birželį.. tada sueis lygiai 7 metai kai kartu. O pasipiršt turi jau ant dienų ax.gif biggrin.gif Tikslaus laiko kada nusprendėm nėra.. tai vyko palaipsniui..iš pradžių tik juokais..o dabar jau ir rimtai biggrin.gif
Atsakyti
mes jau kartu 4 metai,is kuriu 3 metai gyvenam kartu.iki tol net negalvojom apie vestuves, bet dabar jau pradedam.planuojam kitais metai, o tai bus po 5 su puse metu. biggrin.gif labai laukiu lotuliukas.gif
Atsakyti
mes kartu 4 metai galvojom apie vestuves jau labai seniai tik kad nebuvo tam pinigu o dar atsirado tad iskart ir nusprendem tuoktis ax.gif
Atsakyti
mes tai pradejom kalbeti pradrdaugave 6menesiu, po menesio susizadejom 4u.gif Na ir pradejom galvoti, kada cia galima butu daryt, tai nusprendem kad po dvieju metu draugystes bus pats tas thumbup.gif
Atsakyti
O aš čia tikrai išskirtinė būsiu biggrin.gif savo diedui "piršausi" pati jis nes jau buvo man tox laikas arba tuokiames arba skiriames. "suzadetuviu" zieda pirkausi pati tik ish jo poto pinigus pasiemiau (ziedas labai pigus su paprastu metalu ir cirkoniu, bet kas nezino tai galvoja kad auksas baltas biggrin.gif o aš kartais ir nutyliu biggrin.gif )
Atsakyti
pelytte saunule 4u.gif sveikintina... thumbup.gif

O del ziedo tai svarbu ne kiek kainuoja, ar is kokio metalo, o ka jai tau reiskia, mano ir nemilijona kainavo, bet man grazus, ir vertinu, ir dziuguosi, kad butent as is jo tai gavau thumbup.gif
Atsakyti
As irgi is to saraso kur po ilgo laiko nusprendem ax.gif Pradraugavom 6 metus ax.gif irgi pasitvarkem truputi pagrinda po kojomis ir stai vasara soksim jau jaunuju valsa thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Na nežinau ką tada man skyt lotuliukas.gif
Mes draugavom 9 metus, iš kurių 2 gyvenom kartu. Visi draugai jau sakė arba tuokites arba skyrkites. tongue.gif Ir mes pagaliau nusprendem ir pasirinkom prasminga data ax.gif
Mūsų vestuvių diena bus 10 metų kai mes kartu 4u.gif bigsmile.gif
Beje kai ieškojom vietos mums siūlė perkelti vestuves schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Taniu @ 2008 02 28, 23:16)
Mūsų vestuvių diena bus 10 metų kai mes kartu  4u.gif bigsmile.gif
Beje kai ieškojom vietos mums siūlė perkelti vestuves  schmoll.gif

Nu cia dabar? Kas cia toks visazinis protinguolis siulytojas atsirado?
sveikinu 4u.gif
Atsakyti
Po 5 metų bendro gyvenimo biggrin.gif
Atsakyti