As su savuoju kartu 6 men, po 3men pradejoje kartu gyventi. Vestuves planuojame kitais metais. Esme ne tame kiek laiko kartu, jei jauti, kad tai tavo zmogus - nera ko delsti. Poros dazniausiai delsia tik del finansu, bet ne del savo jausmu neisitikinimo.
Pries susituokiant,mes pradraugavom du su puse metu,is kuriu du pragyvenom kartu ir sukurem seima.Ta prasme mes pirmiau nusprendem kad norim turet vaikuti,o tik po to kai dukrytei buvo beveik metukai sugalvojom susituokti.Siaip as norejau dar kokius metelius palaukt,kad nesklistu kalbos,jog is reikalo.Na bet drauge itikino jog tokios kalbos butu buvusios jei tuoktumemes kai buvau nescia.
o me susgalvojome po tryju metu darugystes kad gal jau laikasbeto ir dukryte turim!

Sveikos,
esu dar naujoke siame puslapyje, taciau turiu vestuvine patirti
Vakar buvo lygiai puse metu kaip mes vede...zenkti si zinksni nusprendeme p 2 metu draugystes, taciau apie tai kalbeti pradejome gana anksti. Be to, kartu apsigyvenome tik po vestuviu, tai maniau lauks musu nemazai isbandymu, taciau paneigeme visu nuomone del buitiniu nesutarimu, kadangi jei ir pasipykstame, tai tikrai ne del ju
esu dar naujoke siame puslapyje, taciau turiu vestuvine patirti

hm.. idomu net pasidarė..
mes kartu jau 3.5 metu, pora metu gyvenom atskirai, jis Klaipedoj, aš Vilniuj...po to įsigijom būstą, jis atsikraustė į Vilnių, pradėjom kartu gyvent, susitvarkėm mokslus, buitį, darbus ir nutarėm, kad reik tuoktis.. na, jis man labai gražiai pasipiršo.. tiesa, tik po susižadėjimo praėjus metams nutarėm tuoktis.. keista, bet taip jau sutapo, kad susipažinom mes 2 dieną, pareiškimus nunešėm irgi 2 d. o vestuves norėjom daryti 9, bet neleido cmb, todel ir mūsų vestuvės bus 2 dieną
keisti tie sutapimai, tikiuosi, kad bus geri
mes kartu jau 3.5 metu, pora metu gyvenom atskirai, jis Klaipedoj, aš Vilniuj...po to įsigijom būstą, jis atsikraustė į Vilnių, pradėjom kartu gyvent, susitvarkėm mokslus, buitį, darbus ir nutarėm, kad reik tuoktis.. na, jis man labai gražiai pasipiršo.. tiesa, tik po susižadėjimo praėjus metams nutarėm tuoktis.. keista, bet taip jau sutapo, kad susipažinom mes 2 dieną, pareiškimus nunešėm irgi 2 d. o vestuves norėjom daryti 9, bet neleido cmb, todel ir mūsų vestuvės bus 2 dieną

mes ir iš tų, kurie anksti planuot pradėjo...
tuoksimės būdami kartu nepilnai du metus... jis pas mane tikras meškius...
tik pajuto kad pamilo, tai jau ir nebepaleidžia iš savo glėbio...
o pasipiršo po 9 mėnėsių draugystės...

QUOTE(Taniu @ 2008 02 28, 22:16)
Na nežinau ką tada man skyt
Mes draugavom 9 metus, iš kurių 2 gyvenom kartu. Visi draugai jau sakė arba tuokites arba skyrkites.
Ir mes pagaliau nusprendem ir pasirinkom prasminga data
Mūsų vestuvių diena bus 10 metų kai mes kartu
Beje kai ieškojom vietos mums siūlė perkelti vestuves

Mes draugavom 9 metus, iš kurių 2 gyvenom kartu. Visi draugai jau sakė arba tuokites arba skyrkites.

Mūsų vestuvių diena bus 10 metų kai mes kartu

Beje kai ieškojom vietos mums siūlė perkelti vestuves

Ne tu viena tokia rekordininke

Mes kartu jau 12 metų
, gyvenam kartu 7 metus, susituokti galvojom ir ankščiau, bet nuterėm iš pradžių būtą įsigyti, kad būtu kur grįžti
, praeitais metais nusprendėm daugiau pakeliauti
, bet jau šiais metais suderinsim ir atostogas ir vestuves savo

Pasirodo, 8 metai draugystės žmonių neišskiria. http://vilniaus.dien...tes-metu-121187
o maniskis man pasipirso po 1 men bendravimo telefonu ir per skype 
bet jau esam 1.5 metu kartu ir uz pusmecio vestuves, bet sake ne karto nesudvejojo del to kad pasipirso taip greit

bet jau esam 1.5 metu kartu ir uz pusmecio vestuves, bet sake ne karto nesudvejojo del to kad pasipirso taip greit