Įkraunama...
Įkraunama...

Po kiek laiko nusprendėt, kad jau laikas?

As su savuoju kartu 6 men, po 3men pradejoje kartu gyventi. Vestuves planuojame kitais metais. Esme ne tame kiek laiko kartu, jei jauti, kad tai tavo zmogus - nera ko delsti. Poros dazniausiai delsia tik del finansu, bet ne del savo jausmu neisitikinimo.
Atsakyti
Pries susituokiant,mes pradraugavom du su puse metu,is kuriu du pragyvenom kartu ir sukurem seima.Ta prasme mes pirmiau nusprendem kad norim turet vaikuti,o tik po to kai dukrytei buvo beveik metukai sugalvojom susituokti.Siaip as norejau dar kokius metelius palaukt,kad nesklistu kalbos,jog is reikalo.Na bet drauge itikino jog tokios kalbos butu buvusios jei tuoktumemes kai buvau nescia.
Atsakyti
Na mes susituoksim po 8 metu buvimo drauge 4u.gif
Atsakyti

o me susgalvojome po tryju metu darugystes kad gal jau laikasbeto ir dukryte turim! biggrin.gif kaip girdejau toki pasakyma po tryju metu arba vestuves raba skirybosw1aiksu pati manua kad cia nesamone tik taip paskaiu......... mirksiukas.gif tongue.gif
Atsakyti
Sveikos,
esu dar naujoke siame puslapyje, taciau turiu vestuvine patirti smile.gif Vakar buvo lygiai puse metu kaip mes vede...zenkti si zinksni nusprendeme p 2 metu draugystes, taciau apie tai kalbeti pradejome gana anksti. Be to, kartu apsigyvenome tik po vestuviu, tai maniau lauks musu nemazai isbandymu, taciau paneigeme visu nuomone del buitiniu nesutarimu, kadangi jei ir pasipykstame, tai tikrai ne del ju 4u.gif
Atsakyti
hm.. idomu net pasidarė..
mes kartu jau 3.5 metu, pora metu gyvenom atskirai, jis Klaipedoj, aš Vilniuj...po to įsigijom būstą, jis atsikraustė į Vilnių, pradėjom kartu gyvent, susitvarkėm mokslus, buitį, darbus ir nutarėm, kad reik tuoktis.. na, jis man labai gražiai pasipiršo.. tiesa, tik po susižadėjimo praėjus metams nutarėm tuoktis.. keista, bet taip jau sutapo, kad susipažinom mes 2 dieną, pareiškimus nunešėm irgi 2 d. o vestuves norėjom daryti 9, bet neleido cmb, todel ir mūsų vestuvės bus 2 dienąsmile.gif keisti tie sutapimai, tikiuosi, kad bus geri 4u.gif
Atsakyti
mes ir iš tų, kurie anksti planuot pradėjo... bigsmile.gif tuoksimės būdami kartu nepilnai du metus... jis pas mane tikras meškius... tongue.gif tik pajuto kad pamilo, tai jau ir nebepaleidžia iš savo glėbio... rolleyes.gif wub.gif o pasipiršo po 9 mėnėsių draugystės... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Taniu @ 2008 02 28, 22:16)
Na nežinau ką tada man skyt lotuliukas.gif
Mes draugavom 9 metus, iš kurių 2 gyvenom kartu. Visi draugai jau sakė arba tuokites arba skyrkites.  tongue.gif Ir mes pagaliau nusprendem ir pasirinkom prasminga data  ax.gif
Mūsų vestuvių diena bus 10 metų kai mes kartu  4u.gif bigsmile.gif
Beje kai ieškojom vietos mums siūlė perkelti vestuves  schmoll.gif

Ne tu viena tokia rekordininke lotuliukas.gif , mes jus aplenkem biggrin.gif mes sumastem, kad jau laikas po 10,5 metu draugystes, is ju 7,5 metu gyvenom kartu, per vestuves buvo lygiai 11 metu ir 1menuo kai kartu wub.gif
Atsakyti
Maniskis oficialiai pasipirso po 11 menesiu musu draugystes, ir tik pries metus nusprendeme kad nera ko daugiau laukti biggrin.gif pareiskimus nunesem 2007 m. birzelio men. thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolce55: 11 liepos 2008 - 00:10
Mes kartu jau 12 metų bigsmile.gif , gyvenam kartu 7 metus, susituokti galvojom ir ankščiau, bet nuterėm iš pradžių būtą įsigyti, kad būtu kur grįžti ax.gif , praeitais metais nusprendėm daugiau pakeliauti lotuliukas.gif , bet jau šiais metais suderinsim ir atostogas ir vestuves savo thumbup.gif
Atsakyti
Pasirodo, 8 metai draugystės žmonių neišskiria. http://vilniaus.dien...tes-metu-121187
Atsakyti
o maniskis man pasipirso po 1 men bendravimo telefonu ir per skype wub.gif
bet jau esam 1.5 metu kartu ir uz pusmecio vestuves, bet sake ne karto nesudvejojo del to kad pasipirso taip greit wub.gif
Atsakyti