Įkraunama...
Įkraunama...

Po kiek laiko nusprendėt, kad jau laikas?

QUOTE(Ivona24 @ 2008 10 29, 14:29)
Sveiki.mes po pazinties labai greitai apsigyvenom kartu,po poros metu susilaukem lialiuko,o dar po poros metuku per vaiko 2-aji gimtadieni susituokem biggrin.gif

na mes nusprendem kad jau laikas, kai vaiku uzsimanem, po 3 metu...viena diena po vestuviu ir pagaminom savo lelyte... ax.gif
Atsakyti
Maniskis pasipirso po 4.5 m draugystes smile.gif tikejausi, kad tai ivyks siek tiek anksciau, bet ... 4u.gif
Atsakyti
Mano saulelė pasipiršo po 3 metų, lygiai tą dieną kai susipažinom wub.gif wub.gif wub.gif O tuoksimės beveik po 4 metų bendros draugystės wub.gif
Atsakyti
O man pasipirso po 6.5 draugystes metu.. is ju apie 2.5 gyvenom kartu.. dabar dar skraidau padebesiais ir visiems giriuosiu, kad esu suzadetine, na o vestuves gal sia o gal kita vasarele.. pagyvensim pamatysim.. ax.gif
Atsakyti
po 4 menesiu blush2.gif ir ne is reikalo rolleyes.gif
Atsakyti
Maniskis pasipirso po 7 metu draugystes. Jau laikas vaikams rolleyes.gif
Atsakyti
Mb pasipiršo po kiek daugiau nei 1,5 metų buvimo kartu. O planavo pasipiršimą gal pusmetį lotuliukas.gif Tėvai sužinojo gal 3 mėnesiais anksčiau nei aš. Mat jis mano rankos paprašė. doh.gif

Šiaip tikrai dar nebūčiau vestuvių planavus, nors ir buvau tikra, kad jis yra tas. bet kažkokių balių ir švenčių nesinorėjo, galvojom tyliai susirašyt, bet kad jau pradėjom dokumentus tvarkytis ir viską, tai ir balių organizuot pradėjom smile.gif
Atsakyti
Mes 5 metus kartu, pasipirso po 3 metu draugystes. Nusprendem pradzioje buta nusipirkt ir isikurt, o sia vasara vestuves suplanuotos.
Atsakyti
mes nsprende po 2 metu draugystes ax.gif
Atsakyti
O maniškis pasipirso po 1metų ir 9mėnesių wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
O maniskis po 6 metu draugystes ir pareiskimus nesem iskart (metai pries keliant vestuves),o susituokem sia vasara liepos men, o spali buvo 7 metai kaip mes kartu... ax.gif Jau ir leliu laikas turet....seima gausint..
Atsakyti
pasipirso po 2,5 metuku bigsmile.gif
apgynus diploma ta pati menesi, gal norejo zmoneles magistres lotuliukas.gif
Atsakyti