Įkraunama...
Įkraunama...

Po kiek laiko nusprendėt, kad jau laikas?

Kai man pasipirso buvo beveik 4 metukai praleisti kartu wub.gif vestuves kita vasara,tad bus 6 metai kaip kartu wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(astulkaB @ 2008 11 21, 12:37)
Maniskis pasipirso po 7 metu draugystes. Jau laikas vaikams rolleyes.gif

mes ir nusprendem sukurti seima, nes laikas vaikams mirksiukas.gif
kartu jau 7 metai... rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos merginos!
Tikiuosi priimsite mane i savo draugiska rateli blush2.gif
Tai va, o mano draugas jau vis dazniau pradeda kalbeti apie santuoka.. Nors esame dar tik virs 2 metuku drauge smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LTkojote @ 2009 01 27, 21:17)
Sveikos merginos!
Tikiuosi priimsite mane i savo draugiska rateli  blush2.gif
Tai va, o mano draugas jau vis dazniau pradeda kalbeti apie santuoka.. Nors esame dar tik virs 2 metuku drauge smile.gif

jeigu abu esat subrende tokiam zingsniui zmones, du metai nera mazas laikas. mes irgi dar tik vos daugiau nei 2 metai kartu ir jau planuojame vestuves. tiesiog abu pakankamai daug kartu patyrem, kad suprastume, jog galime ir norime kurti seima.
Atsakyti
Asmeniškai nieko nesprendžiau. O kai jau man pasipiršo, tada aktyviai nusprendžiau, kad noriu šeimos. Praėjo metai ir keturi mėnesiai. Tiek laiko truko jam nuspręsti, kad jis nori šeimos.

P.S. Manyčiau klausimas suformuluotas nekorektiškai. Mergina išviso aktyviai šiame klausime nedalyvauja. Pirma nusprendžia JIS, tada jis pasiperša ir tada jau nusprenžia JI. Neįsivaizduoju tokio pokalbio:

JI: hm, reikia jau mum apie šeimą galvoti.
JIS: Aha, davai galvojam. ax.gif
Atsakyti
o maniskis nusprende po puses metu draugystes pasipirsti (nors pazistami buvom daug seniau), bet as tam nebuvau dar pasiruosus, o kai pradejom gyventi kartu, supratau, kad kitaip ir buti negali, realiai po metu nusprendem, kad tuoksimes,bet vestuves tik sia vasara, t.y. po triju metu smile.gif nes vis kazkaip nusikeldavom smile.gif
Atsakyti
Mes kartu jau beveik 9 metai, suzadetuviu ziedeli gavau po 5 metu draugystes, bet vestuves keliamm tik si pavasari smile.gif
Atsakyti
Man pasipirso 2metu draugystes proga,dabar esam siek tiek ilgiau kartu nei 3 metai ir jau beliko pora savaiteliu iki vestuviu 4u.gif
Atsakyti
Kas cia neisivaizdavo tokio scenarijaus :

kartu jau 5 metus, auginam sunu, kuriam beveik 4.

viena ryta pabudau ir sakau, gal laikas jau mums susituokti ?

o dabar ieskom ziedu ir bandom issiaiskint ar 2009 05 05 (antradienis) galima susituokti.
Atsakyti
QUOTE(idea fix @ 2009 01 29, 04:52)

P.S. Manyčiau klausimas suformuluotas nekorektiškai. Mergina išviso aktyviai šiame klausime nedalyvauja. Pirma nusprendžia JIS, tada jis pasiperša ir tada jau nusprenžia JI. Neįsivaizduoju tokio pokalbio:

JI: hm, reikia jau mum apie šeimą galvoti.
JIS: Aha, davai galvojam. ax.gif

nesutinku schmoll.gif
ne visi vyrai persasi smile.gif kiti be jokiu pirslybu nusprendzia, kad laikas kurti seima...
tarkim mes: gulejom viena vakara, snekejom ir isejo is kalbos, kad jau gal tikrai reikia zenytis... ir po savaitgalio nuejom, nunesem pareiskimus i CMB tongue.gif
Atsakyti
man pasipirso po 3 menesiu draugystes thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 02 vasario 2009 - 12:17
man pasipirso po dvieju metu draugystes,kovo men bus 3 metai kaip kartu,o sia vasara soksim vestuves.
o kad tuoktis nusprendem taip,viena diena as jo paklausiau ka pirma darom leliuka ar vestuves, tongue.gif nes pati noriu ir to ir to vienu metu doh.gif ,bet nenoriu nescia zenytis schmoll.gif ,tai mb sako man reikia pagalvot g.gif biggrin.gif ,ir po poros dienu pasake kad pirma zenijames thumbup.gif
Atsakyti