Pasipirso po 2,3men draugystes. Istekesiu kaip tik po universiteto pabaigimo

O mano vyras pasipirso man po 2 metu draugystes kai atostogavome Italijoje ant juros kranto. Pries tai galvojau, kad jei kada pasipirs tai paerzinsiu ir is pradziu pasakysiu "NE", bet viskas buvo taip nuostabu, tas saulelydis kele tokius romantiskus jausmus, kad negalejau nieko kito istarti kaip tik "TAIP"
Net asara isspaudziau
O siaip tai kai vyras pradeda kalbeti kaip noretu vaiku ar seimos tai galit merginos greitu laiku jau laukti pasipirsimo

man tai senai buvo pasipiršęs, o aš ant juoko sugalvojau varyt į CMB, tai taip gavosi, kad viskas ištikrųjų vyksta..

apie nora buti su manim amzinai pradejo kalbet nuo pirmu pasimatymu, pasipirso po menesio, dar po 3 men., suejus 4 menesiams draugystes vestuves atsokom

Mes susituokem po 6 metu draugystes. Kazkokio spec pasipirsimo nebuvo, nes gyvenom kartu jau 5,5 metu. Jau kuri laika kalbejom, kad metas lyg ir butu
Lapkriti pasakem tevams, gal vasara darom vestuves, tai jie tik uzragino mus ,kad greiciau nestume pareiskimus ir sodyba vestuvem uzsisakinetumem, nes gi negausit kada norit ir kokios norit
Vienu zodziu, planavimas prasidejo skubotai, bet svente gavosi nuostabi
Jau neuzilgo bus vestuviu pirmos metines

kai pradejom bendrauti buvom dar studentais, tai kai baigem ir pasipirso, praejo daugiau nei 4 m., o vestuves buvo dar po metu

Gal po poros metų draugystes pradejo apie vestuves kalbeti, nes pirmieji meteliai tai labai jau niekam tike buvo, tada nei vienas negalvojom, kad kas nors is viso to iseis

Mes pradejom galvoti apie vestuves po mazdaug vienu metu draugystes kai pradejom kartu gyvent.Po 3 metu gavau suzadetuviu zieda,bet kadangi ir taip gyvenom kartu,tai ir tuoktis neskubejom.Tuoksimes uz poros menesiu,o kartu jau bunam 11metu.

Po metu draugystes, puses metu gyvenimo kartu jis man pasipirso
ir po menesio nuo pirslybu pradejom galvoti apie vestuves
tuoksimes uz poros menesiuku