Įkraunama...
Įkraunama...

Po kiek laiko nusprendėt, kad jau laikas?

QUOTE (Rrina @ 2004 09 06, 12:29)
manasis prašneko po 2 draugystės mėnesių ... kažkur einant gatve lyg tarp kitko pasakė "jei turėčiau darbą (tada buvom studentai) jau būčiau pasiūlęs tau tuoktis" ... ar kažkas panašaus. Nežinau kodėl bet taip ir apsižliumbiau vidury gatvės... susituokėm 4-jų buvimo kartu metinių proga rolleyes.gif

Rrina, Mes abi zliumbikes. Kai kitos dziaugiasi, sypsosi, soka mylimajam ant kaklo isgirdusios toki pasiulyma, mes zliumbiam laugh.gif
Atsakyti
laugh.gif Šypsena, žliumbikės mes, ką dabar... biggrin.gif Keista, kai pati pagalvoju taip reaguoti ... o kaip kitos sutikot tokį pasiūlymą ?
Atsakyti
maniskis tik po dvieju draugystes metu pasake, kad myli, o apie vestuves nieko nesnekejo, nors abu nebebuvome vaikai, kai pradejom draugauti - man buvo 24, jam 26.5. Tai as pati nebeiskenciau ir pradejau sneketi. Is pradziu jis sakydavo, kad apie tai negalvoja ir dar nera tam pasiruoses. Ir kadangi man tas netikrumas atsibodo, tai net kokius 3 kartus bandziau ji palikti, bet tada jis susisgribdavo ir sakydavo "palauk dar truputi, pakentek, gal man kas nors pasikeis". Bet vis atsirasdavo kokiu pretekstu dar nesituokti, o as vis dazniau zliumbdavau, nesuprasdama, kas darosi: lyg ir myli mane, bet apie jokia bendra ateiti negalvoja. Bet matyt lasas po laso tikrai ir akmeni prataso, ir viena diena maciau, kaip susikaupe ir pasipirso (pradraugavus beveik 3 m.). Po poros menesiu sutareme del vestuviu datos. Dabar mes jau pora menesiu kaip susituoke ir kazkada maniskis sake "visai gerai ta seima, ir ko as taip ilgai tempiau..."

Bet buna ivairiu vyru
Atsakyti
QUOTE (sari @ 2004 09 06, 11:11)
kuris jusu poroje pirmas pradejote kalbeti apie vestuves?  wink.gif

beje, kazkokiam zurnale buvo straipsnis apie vedybas ir jis visas buvo apie tai, kad vedybos reikalingos tik moterims, vyrams ju visiskai nereikia, nes juos daug labiau vilioja perspektyva buti laisvais.

Ar teko imtis kokiu nors gudrybiu, kad jusu antrajai pusei vedybu mintis taip pat pataptu patraukli?  rolleyes.gif

apia zurnalus cia isvis nesamone unsure.gif daugiau skaityk visokiu paneliu, cosmopolitanu tai isvis nebemokesi nei su vyrais nei su moterimis bendrauti...tokiu ten nesamoniu priraso...mano vyras sako, kad tokie zurnalai ne tik kad nepataria ir nepamoko, bet tiesiog pakenkia jauno zmogaus smegenelems ir as tam pritariu... tokius zurnalus reikia user posted image
normaliam vyrui reikia ir zmonos ir vaiku ,o kas yra statusas laisvas? zmogus nera niekada laisvas...ji visada vistiek lydi sazine, iprociai aplinkiniai zmones...be to istekedama ar vesdamas netampi niekieno daiktu , tai apie kokia laisve ir nelaisve kalbam...juk vyro uz grotu niekas neuzdaro...<--- cia tik taip pamastymai wink.gif

as net labai gerai nepamenu, kas pirmas pradejo sneketi...man regis mes abu vis kazkaip pasnekdavom, is pradziu atsargiai, paskui drasiau...galiausiai maniskis, sedint po medziais , pavasari, parke manes paklause ar uz jo tekesiu...tada sedejom abu apsale is laimes wub.gif o dabar stai greit jau menuo kaip vede wub.gif
svarbiausia suprasti, kad tai tas zmogus, su kuriuo nori nugyventi visa gyvenima...Ne siaip sau nugyventi, bet laimej ir nelaimej, varge ir skausme, ligoj ir sveikatoj...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cikadele: 07 rugsėjo 2004 - 09:00
QUOTE (Cikadele @ 2004 09 07, 07:00)
apia zurnalus cia isvis nesamone unsure.gif daugiau skaityk visokiu paneliu, cosmopolitanu tai isvis nebemokesi nei su vyrais nei su moterimis bendrauti...tokiu ten nesamoniu priraso...

sutinku su tuo, kad zurnaluose dazniausiai visokias pievas raso biggrin.gif
bet uztat kartais tokie straipsniai gali sukurstyti karstas diskusijas rolleyes.gif ar gi nesmagu ? wink.gif

QUOTE (Cikadele @ 2004 09 07, 07:00)

normaliam vyrui reikia ir zmonos ir vaiku ,o kas yra statusas laisvas? zmogus nera niekada laisvas...ji visada vistiek lydi sazine, iprociai aplinkiniai zmones...be to istekedama ar vesdamas netampi niekieno daiktu , tai apie kokia laisve ir nelaisve kalbam...juk vyro uz grotu niekas neuzdaro...<--- cia tik taip pamastymai wink.gif

taigis, kad laisves savoka yra tokia superneapibrezta, bet pazistu viena zmogeli, kuris ivairiomis progomis deklaruoja, kad vedybos nesamone, kad vedes vyras ne zmogus, nebe laisvas ir t.t. akivaizdu, kad tokie teiginiai isplaukia is baimes isipareigoti.. gal dar ir siaip is kokiu nors kompleksu..
a ka,pvz., daryt tai merginai, kuri yra su juo kartu?.. megint peraukleti ar spjaut i viska siust toki vyrioka po velniu mad.gif

Atsakyti
mano brangusis prisipazino meile is pirmo zvilgnio ir pasake,kad busiu jo zmona wub.gif wub.gif aisku as juo nepatikejau g.gif ,o rimtai apie vedybas svajoti pradejom jau po keliatos menesiu,bet del materialiniu priezasciu negalejom,nes norejom abu dideles sventes wub.gif
o siaip,kaip kai kuriems draugams sakydavom,kad zenisimes tai tik pirsta prie smilkiniu pasukdavo mad.gif ,nes tipo neturim gero pagrindo po kojom,o gal as jo ir netureciau iki grabo lentos-tai kam laukti jei be proto mylim vienas kita!
Bet kai nunesem pareiskimus ir pamatem kiek poru nori tuoktis-tai supratom,kad visdelto zmones tuokiasi clap.gif clap.gif clap.gif
Tikrai nesigailiu,kad istekejau thumbup.gif
Seima yra Seima heart.gif
Atsakyti
Man pirsosi net kelis kartus smile.gif
Pirmas buvo praejus beveik 9 menesiams nuo musu ebndravimo pradzios: abu buvom jo virtuvej, jis kazka gamino vakarienei, staiga priklaupe ir paklause ar tekesiu uz jo- as net atsisedau is netiketumo (gerai, kad kede salia buvo biggrin.gif ). Tada ieskojom buto, ketinom pradeti kartu guventi, bet vistiek buvo netiketa smile.gif Kadangi buvo vasaros pabaiga, nekelem viska kitai vasarai (mano svajone buvo isteketi vasara)
Po beveik puses metu sventem savo bute naujus metus, vidurnakti pabegom nuo sveciu, uzsidarem virtuvej ir jis dar karteli klause ar as uz jo tekesiu wub.gif
Atejus vasarai musu santkiai buvo paslije, apie vestuvs ne nekalbejom... Rudeni buvom vakarely, isejom is jo anskciau, nusivede jis mane ant Gedimino pilies, pasedejom, graziai pakalbejom... jis man trecia karta pasipirso smile.gif
Pavasari per kazkurias menesines oficialiai pasipirso uzmaudamas ziedeli, velaiu nunesem prasymus i CMB, o po poros menesiu, velgi per menesines, mes susituokem wub.gif
Atsakyti
QUOTE (Will @ 2004 09 07, 16:15)
Pavasari per kazkurias menesines oficialiai pasipirso uzmaudamas ziedeli, velaiu nunesem prasymus i CMB, o po poros menesiu, velgi per menesines, mes susituokem wub.gif

laugh.gif laugh.gif laugh.gif
nu ir prajuokinai su tuo zodziu menesines tongue.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (leduke @ 2004 09 07, 17:22)
laugh.gif laugh.gif laugh.gif
nu ir prajuokinai su tuo zodziu menesines tongue.gif thumbup.gif

Mes visada taip sakom... blush-anim-cl.gif
Atsakyti
O maniskis trecia pazinties diena atsiunte man SMS "noriu, kad tu butum mano vaiku motina ir zmona"... Mes tada net nedraugavome, man buvo vos 18metu... jetus...kaip as ant jo pykau uz ta SMS laugh.gif Kagi, praejus 4 draugystes metams mes susituokeme tongue.gif
Atsakyti
QUOTE (hereja @ 2004 09 07, 17:48)
O maniskis trecia pazinties diena atsiunte man SMS "noriu, kad tu butum mano vaiku motina ir zmona"... Mes tada net nedraugavome, man buvo vos 18metu... jetus...kaip as ant jo pykau uz ta SMS laugh.gif Kagi, praejus 4 draugystes metams mes susituokeme tongue.gif

matai hereja,visdelto musu vyru norai issipilde wub.gif ne iskarto,bet po 4 metuku thumbup.gif .Kantrus buvo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE (leduke @ 2004 09 07, 19:02)
matai hereja,visdelto musu vyru norai issipilde wub.gif ne iskarto,bet po 4 metuku thumbup.gif .Kantrus buvo tongue.gif

Aha....kantrumas neispasakytas laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Perskaiciau tavo parasa thumbup.gif Tai kaip ten su tais gandrais? Dar nesuka ratu virs jusu? laugh.gif laugh.gif
Atsakyti