QUOTE(gutierax @ 2010 05 08, 11:10)
kraisle as vis galvoju, o tave kas nors is draugu atpazysta?

man tu tokia pasikeitusi po op, jei tavo nuotraukos nebutu sudetos i viena vieta, tai tikrai nepazinciau.super nosis, tokia mazyte, labai tinka prie smulkiu tavo veido bruozu
desert nosyte tikrai pasikeitusi,

net nepasakyciau, kad operuota, tokia grynai kaip tavo nuo gimimo, labai grazu
tikiuosi, kad ir man taip bus grazu
p.s. jums nebuvo taip, kad atrodo, jog tas itvaras tempia nosi zemyn?ir dar nebandet ten viduj pakrapstyti kad pavalyti kresuliukus. jetau kaip laukiu kada nuims ta itvara, nors dar tik trecia diena, bet jis jau mane nervina. o vat siulu traukimu baisiai bijau, reik prasyti, kad dar karta uzmigdytu
Papildyta:
as labai neblogai, melyniu jau beveik nera, tik siek tiek geltona(na nzinau,kas ten po itvaru darosi)siaip jei nebutu tu siuliu ir itvaro galeciau iseiti i gatve
o kiek kazin tu siuliu ten yra, snervese irgi ju yra?
gutierax mane visi atpazista su kuriais daznai susitinku ir zmones kurie mane gerai pazysta, del to problemu nera, bet buna tokiu zmoniu kurie mane labai retai mato, tai jau keli atvejei buvo kad neatpazino, netgi mano vaikina kaltino kad kita veziojasi

juokinga man ir tiek.bet seip dar negirdejau jokiu komplimentu del jos, gal kas bijo apie ja sneketi, na nzn.
del itvaro, tai man buvo jausmas kad jis spaustu nosyte, bet taip turi buti turbut.del siulu nebijok, net nejusi kaip juos istrauk, neskauda.as irgi bijojau kad skaudes, kad juos temps ar panasiai, bet jie graziai nusikerpa per mazgeli ir viskas.gal vienas kitas buvo skaudesnis, bet kitu ir nejutau kaip istrauke.o viduje kurie yra, tai patys iskris su laiku.o vidu as jau pradejau valyti kai tik istrauke tamponus, purskiau juros vandens lengvai ir pavalydavau.