Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija

QUOTE(kraisle @ 2010 05 07, 21:35)
o kodel dievas mums pagailejo graziu nosyciu... g.gif

Todel, kad ismoktumem save myleti smile.gif
Atsakyti
na, kam dabar op laukia greitu metu? ax.gif
Proud_Mommy, kada tau op.?

gutierax, kaip laikaisi? 4u.gif
Atsakyti
kraisle as vis galvoju, o tave kas nors is draugu atpazysta? bigsmile.gif man tu tokia pasikeitusi po op, jei tavo nuotraukos nebutu sudetos i viena vieta, tai tikrai nepazinciau.super nosis, tokia mazyte, labai tinka prie smulkiu tavo veido bruozu wub.gif
desert nosyte tikrai pasikeitusi, wub.gif net nepasakyciau, kad operuota, tokia grynai kaip tavo nuo gimimo, labai grazu wub.gif
tikiuosi, kad ir man taip bus grazu blush2.gif
p.s. jums nebuvo taip, kad atrodo, jog tas itvaras tempia nosi zemyn?ir dar nebandet ten viduj pakrapstyti kad pavalyti kresuliukus. jetau kaip laukiu kada nuims ta itvara, nors dar tik trecia diena, bet jis jau mane nervina. o vat siulu traukimu baisiai bijau, reik prasyti, kad dar karta uzmigdytu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(nosytesoperacija @ 2010 05 08, 11:50)

gutierax, kaip laikaisi? 4u.gif

as labai neblogai, melyniu jau beveik nera, tik siek tiek geltona(na nzinau,kas ten po itvaru darosi)siaip jei nebutu tu siuliu ir itvaro galeciau iseiti i gatve ax.gif
o kiek kazin tu siuliu ten yra, snervese irgi ju yra?
Atsakyti
o tau daktaras nesake nuo kada valytis nosies vidu? as rinopanteina lasindavau ir tada su ausu krapstuku pasukiodavau ikisus, paskiau kuo toliau, tuo drasiau valydavau...
o del siulu, nebus taip blogai man atrodo.jug viduje tirpstantys, o priekyje tiek ju ir yra, viens du ir neteksi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gutierax @ 2010 05 08, 11:10)
kraisle as vis galvoju, o tave kas nors is draugu atpazysta? bigsmile.gif man tu tokia pasikeitusi po op, jei tavo nuotraukos nebutu sudetos i viena vieta, tai tikrai nepazinciau.super nosis,  tokia mazyte, labai tinka prie smulkiu tavo veido bruozu wub.gif
desert nosyte tikrai pasikeitusi,  wub.gif net nepasakyciau, kad operuota, tokia grynai kaip tavo nuo gimimo, labai grazu wub.gif
tikiuosi, kad ir man taip bus grazu blush2.gif
p.s. jums nebuvo taip, kad atrodo, jog tas itvaras tempia nosi zemyn?ir dar nebandet ten viduj pakrapstyti kad pavalyti kresuliukus. jetau kaip laukiu kada nuims ta itvara, nors dar tik trecia diena, bet jis jau mane nervina. o vat siulu traukimu baisiai bijau, reik prasyti, kad dar karta uzmigdytu biggrin.gif
Papildyta:

as labai neblogai, melyniu jau beveik nera, tik siek tiek geltona(na nzinau,kas ten po itvaru darosi)siaip jei nebutu  tu siuliu ir itvaro galeciau iseiti i gatve ax.gif
o kiek kazin tu siuliu ten yra, snervese irgi ju yra?

gutierax mane visi atpazista su kuriais daznai susitinku ir zmones kurie mane gerai pazysta, del to problemu nera, bet buna tokiu zmoniu kurie mane labai retai mato, tai jau keli atvejei buvo kad neatpazino, netgi mano vaikina kaltino kad kita veziojasi lotuliukas.gif juokinga man ir tiek.bet seip dar negirdejau jokiu komplimentu del jos, gal kas bijo apie ja sneketi, na nzn. ax.gif
del itvaro, tai man buvo jausmas kad jis spaustu nosyte, bet taip turi buti turbut.del siulu nebijok, net nejusi kaip juos istrauk, neskauda.as irgi bijojau kad skaudes, kad juos temps ar panasiai, bet jie graziai nusikerpa per mazgeli ir viskas.gal vienas kitas buvo skaudesnis, bet kitu ir nejutau kaip istrauke.o viduje kurie yra, tai patys iskris su laiku.o vidu as jau pradejau valyti kai tik istrauke tamponus, purskiau juros vandens lengvai ir pavalydavau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kraisle: 08 gegužės 2010 - 11:48
QUOTE(nosytesoperacija @ 2010 05 08, 09:50)

Tai jau as sekanti smile.gif
Treciadieni toji diena wub.gif
Papildyta:
gutierax, gal imestum nuotraukeliu kaip atrodai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Proud_Mommy @ 2010 05 08, 11:06)
Treciadieni toji diena  wub.gif
Papildyta:

ooooo, visai cia pat rolleyes.gif
pagaliau sulaukei.o kaip jausmai, mintys siuo metu?
as tai kartais netikiu, kad pasidariau... doh.gif dabar taip paniezti nosyte kartais, patrinu kur ne kur atsargiai, kibo traukiasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Proud_Mommy @ 2010 05 08, 13:06)
Treciadieni toji diena  wub.gif
Papildyta:

tai jau greitai ir tavoji diena 4u.gif sveikinu sulaukus.kaip nuotaikos?ar tikisi kad jau greita ta diena?man iki paskutines akimirkos tai atrode kaip sapnas, neitiketina kad as ta darau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kraisle: 08 gegužės 2010 - 12:23
tai kad nera ka rodyti kolkas, kai nuims itvara, tada imesiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nosytesoperacija @ 2010 05 08, 12:14)
o kaip jausmai, mintys siuo metu?

Pries koki menesi ar du tikrai daugiau jaudinau si. O dabar kazkaip ramu. Kaip ir pasakojau labiau bijau del vaikiuko, kad vyras nesusitvarkys doh.gif Ir bijau, kaip reikes visiems pasakyti, pasirodyti..bijau, kad kas negera zodi pasakys ar kaip kitaip uzgaus mano toki sprendima. As net mamai nesakiau, nes nenoriu, kad jaudintusi.
Dar bijau jau pacios operacijos dienos, kaip reikes nuvaziuot, nepaveluot ir t.t. O visiems tiems pooperaciniams reikalams atrodo jau pasiruosusi esu. Tikiuosi man teks lengvesnis gijimo variantas..nes susidariau tokia nuomone, kad vienoms labai sunku, kitoms visai nieko smile.gif
Kai grysiu turbut bijosiu del rezultato, bet belieka tik tiketis, kad jis bus pats geriausias wub.gif Turesiu dvi savaites baiginet bakalauriniam darbui ir tikiuosi jau geguzes gale galesiu zmonems rodytis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Proud_Mommy @ 2010 05 08, 13:13)
Pries koki menesi ar du tikrai daugiau jaudinau si. O dabar kazkaip ramu. Kaip ir pasakojau labiau bijau del vaikiuko, kad vyras nesusitvarkys  doh.gif Ir bijau, kaip reikes visiems pasakyti, pasirodyti..bijau, kad kas negera zodi pasakys ar kaip kitaip uzgaus mano toki sprendima. As net mamai nesakiau, nes nenoriu, kad jaudintusi.
Dar bijau jau pacios operacijos dienos, kaip reikes nuvaziuot, nepaveluot ir t.t. O visiems tiems pooperaciniams reikalams atrodo jau pasiruosusi esu. Tikiuosi man teks lengvesnis gijimo variantas..nes susidariau tokia nuomone, kad vienoms labai sunku, kitoms visai nieko smile.gif
Kai grysiu turbut bijosiu del rezultato, bet belieka tik tiketis, kad jis bus pats geriausias  wub.gif Turesiu dvi savaites baiginet bakalauriniam darbui ir tikiuosi jau geguzes gale galesiu zmonems rodytis  biggrin.gif

suprantamos tavo baimes rolleyes.gif
o kas del sakymo kitiems, as tuo atveju nesakiau beveik niekam, niekas nera paklauses ar dariausi op. man taip geriau, nei pasakyk kazkam, tai paskiau kalbos greit nuteka kur reikai ir kur ne, tada ziurek ir bloga zodi isgirsi greit "ale kvaila" ir pan.buna kartais matau zvilgsni, bet nedrysta matyt klausti cool.gif o jei ir klaustu, tai cia mano asmeninis reikalas, kitiem i gyvenima nelendu ir neaptarineju kada koki naga nusikirpo, todel ir pati neprivalau aiskintis... galu gale jei tektu kada papulti i kokia nemalonia situacija, pasakyciau, jog dariausi pertvaros op., kuri buvo butina ir viskas.sventas melas angel.gif
del artimuju, nezinau kokie santykiai pas tave seimoje, bet kartais mes nusiteikiam, kad busim nesuprasti, o viskas buna atvirksciai...apie pirmaja op.zinojo daugiau mano seimos nariu, o apie antraja jau maziau, atsirinkau kam sakyti, o kam nebutina.
Atsakyti
Na as irgi masciau, kad sakysiu jog pertvara tiesinau, tuo paciu ir pamazinau ax.gif
Sesei kazkada uzsiminiau, tai reakcija ne kokia buvo unsure.gif Mamai, aplamai nesu sakiusi, kad nepatenkinta savo nosyte esu doh.gif Na kaip nors 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti