Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija

QUOTE(Proud_Mommy @ 2010 05 08, 13:33)
Na as irgi masciau, kad sakysiu jog pertvara tiesinau, tuo paciu ir pamazinau  ax.gif
Sesei kazkada uzsiminiau, tai reakcija ne kokia buvo  unsure.gif Mamai, aplamai nesu sakiusi, kad nepatenkinta savo nosyte esu  doh.gif Na kaip nors  4u.gif  4u.gif  4u.gif

na, pas mane tai tik tiek, kad prieme fakta smile.gif pries op.palinkejo sekmes ir viskas, sugijau ir daugiau mano nosies tema beveik nelieciama, kadangi nebuvo euforijoj del tokio sprendimo... bet man gerai, kaip yra, turim sita temuke pasiguodimui, aptarimui ir kitiem isgyvenimam 4u.gif
Atsakyti
Desert, tikrai nuostabiai atrodai thumbup.gif taip man gražiai tavo nauja nosytė tinka 4u.gif ką aplinkiniai tau sako apie tavo pasikeitimą?
Atsakyti
Desert, prisipazinsiu, kai pries tai ziurejau tavo foto ( mazai praejus laiko po op), kazkurioj foto man tavo nosyte isties pasirode per plati ( bet kuriuo atveju rezultatas ir taip buvo neblogas, ir daug geresnis uz ankstesni)...Taciau db isvydus tavo foto man lengvas sokas buvo. Labai graziai viskas ,,susigulejo'', nosis tau idealiai tinka prie veido ir siaip atrodai labai graziai! Baltas pavydas kaip sakant 4u.gif .
Atsakyti
Aciu,aciu mergaites, kaip jus mokat pakelti nuotaika blush2.gif
4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Tikiuosi as kad dar galiukas susitrausk, nes dar nepilnau jauciu ji ir gan skausmingas unsure.gif

Del aplinkiniu reakcijos... kai kas sake kad idomiai ir keistai atrodau blink.gif Buvo ir pagyru, vyro draugas labai pagyre. Kai patinusi buvau, taktiskai ir mandagiai nieko nesake (dauguma musu draugu tokie) o pagrindinei klp pletkininkei dar nesirodziau biggrin.gif

Del vyru demesio, tai jooo blush2.gif buvau su draugem jau patikrinus smile.gif bet ir diena netruksta demesio, vakar buvau su dviem vaikais, snekejau su kasininke ir tai pristojo kazkoks nenormalus fool.gif

Perziurejau nuotraukas savo, keleta dienu po op. darytos, o jezaumarija doh.gif doh.gif nosis gal 3 kartus didesne, atrodziau kaip ateive, ir is kur tada tiek optimizmo turejau??? dabar net apsiverkiau, kaip pagailo saves, suprantu kodel mama apsiverke kai mane be itvaro pirma karta pamate ... cray.gif
Atsakyti
Desert,

as jau ir anksciau sakiau, jei pameni, ka man tavo nosyte wub.gif ir labai tikejausi, kad S.V. ir man ka nors panasaus sumeistraus blush2.gif

Jauciu kaip traukiasi ir manasis galiukas, kartais vakare atrodo toks smulkus thumbup.gif bet kita diena ir vel is pradziu. Bet kadangi dar vis skausmingas, tai tikiuosi, kad dar siek tieks suguls ir bus dar dailesnis. Visvien nera ko lyginti su pries tai buvusia nosimi rolleyes.gif manau ax.gif

Proud Mommy,
kaip greitai tau op!!! thumbup.gif Laikykis, gerai, kad veikti turi ka ( cia apie diplomini ) , laikas greiciau slenka ir maziau minciu apie visokias baimes mirksiukas.gif
Atsakyti
Proud Mommy, kada tau op?
Atsakyti
QUOTE(Katka @ 2010 05 09, 21:14)
Proud Mommy, kada tau op?

Poryt wub.gif

tikra tiesa, DolceVita, gerai, kad turiu ka veikti biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Graziai mergaites atrodot wub.gif
Kraisle, DolceVita, Desert viskas super thumbup.gif Manau nuotaikos tikrai turetu buti neblogos 4u.gif.
As irgi gyvenu savo ritmu, nosi kaip ir pamirsus esu, nors viena puse nosies dar nejautri ir galiukas apmires, bet gal atsistatys g.gif Rytais nosis vis dar patinus, link vakaro atslugsta, bet cia ziuriu, visoms dar taip. Man uz keliu dienu jau trys menesiai, kaip pamastai, ta operacija atrodo taip seniai... Nuo saules akinius nesioju pilnu temou, nosi puciu irgi pilnu tempu, zodziu gyvenu kaip ir pries operacija. Net nebesaugau tos nosytes, isnyko ta baime, kuri istisai persekiojo, kad kas neuzkliudytu tongue.gif
Proud-Mommy sekmes ateinancioje operacijoje 4u.gif Tu tiek ilgai stebi visas jau po op, tai, turbut, jau 100 kartu mintimis isgyvenai viska doh.gif
Atsakyti
QUOTE(citrute @ 2010 05 10, 08:52)

Proud-Mommy sekmes ateinancioje operacijoje  4u.gif  Tu tiek ilgai stebi visas jau po op, tai, turbut, jau 100 kartu mintimis isgyvenai viska  doh.gif

Na taip blush2.gif Gal ir gerai tas ilgas laukimas, nes ta baime didele isnyksta smile.gif

P.s. vakar pamatavau mazdaug nosies ilgi, tai 4cm doh.gif doh.gif doh.gif Tikiuosi, bent 1 cm sutrumpes
Atsakyti
QUOTE(Proud_Mommy @ 2010 05 10, 10:02)
Na taip  blush2.gif Gal ir gerai tas ilgas laukimas, nes ta baime didele isnyksta smile.gif
P.s. vakar pamatavau mazdaug nosies ilgi, tai 4cm doh.gif  doh.gif  doh.gif Tikiuosi, bent 1 cm sutrumpes

na butinai pasakyk sita gyd.kad jis zinotu ko tu tiksliai nori is op. mirksiukas.gif
Atsakyti
Proud mamy, pacios didziausios sekmes tau 4u.gif Pagaliau ir tavo laimingoji dienele arteja thumbup.gif
Atsakyti
Proud_Mommy, sekmes 4u.gif pagaliau atejo ir Tavo eile wub.gif Lauksim griztancios 4u.gif
Atsakyti