Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija

Proud_Mommy,
kuo didziausios sekmes! 4u.gif Negaliu patiketi, kad jau ir tavo dienele atejo thumbup.gif lauksim sugriztancios su paciais geriausiais rezultatais! rolleyes.gif
Atsakyti
Nu net keista skaityti linkejimus, skirtus man biggrin.gif Nesitiki net smile.gif
Aciu, mergaites wub.gif
Atsakyti
Gutierax, o kada tau itvara nuims??
Atsakyti
Proud Mommy, linkiu tau kuo didžiausios sėkmės 4u.gif nekantriai lauksiu grįžtant mirksiukas.gif jei bus sunku - pagalvok - tai laikina 4u.gif
Atsakyti
rytoj nuims itvara thumbup.gif ir siules trauks verysad.gif
sekmes 3dieni, nebijok, viskas bus gerai, svarbiausia gyd paaiskinti, ko tikiesi is op smile.gif
Atsakyti
Proud_Mommy, stiprybės tau ir geros pooperacinės būklės, na ir aišku kantrybės sulaukiant tau idealiai tinkančių rezultatų 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Proud_Mommy sekmes, sekmes, sekmes!!!
Nieko nebijok, linkiu kad viskas butu super!!! thumbup.gif
Atsakyti
Proud_Mommy...sekmingos operacijos tau 4u.gif dziaugiuosi, kad atu ji taip greitai...laukiu ir as kada man isaus tokia laiminga dienele, nesijaudink, bus viskas kaip tu nori!! wub.gif
Atsakyti
Sveikutes paneles 4u.gif

Imeciau kelias foto
Kaip jums sekasi? smile.gif
Atsakyti
Proud_Mommy, prisidesiu prie kitu merginu. Taigi didziules tau sekmes linkiu, esu tikra, kad viksraitis tau sukurs grazia nosyte! 4u.gif smile.gif
Papildyta:
Kita, galiu pasakyti tik - WOW! Pamenu seniau kazkas rase, kad viksraitis turetu tavo foto laikyti isiremines savo kabinete kaip pavykusia op...Pilnai pritariu tam kazkam thumbup.gif .
Atsakyti
Visiskai pritariu Dzeisy! thumbup.gif
Atsakyti
Kita, labai grazu wub.gif

Aciu dar kart visoms uz linkejimus 4u.gif 4u.gif 4u.gif Keista, bet kazkaip jaudintis nepasakyciau kad labai jaudinuosi smile.gif Bus matyt kaip rytoj jausiuos biggrin.gif

Dar reiks uzsirasyti ka noriu SV pasakyt, nes is jaudulio galiu pamirsti smile.gif
Atsakyti