QUOTE(evan1 @ 2010 05 18, 14:52)
gazelina gal pasidalintum savo nuotraukelemis pries ir po? Galetum ir asmeniskai.
Nes as planuoju pas D.R operuotis, mano pagrindinis oprecijos tikslas pasitrumpint nosyte ,tai pradejau nerimauti ,kad gal tikrai ji nebus tokia kokios tikiuosi..?
Buciau dekinga
Papildyta:
yty musu baimes vienodos

as tik zadu operuotis rugseji tai truputi yra laiko pasvarstyt, bet taip gerai jauciausi nusprendus pas D.R ,o dabar irgi nerimauju.. Gal isties reikia jam pasakyt ,kad norisi didesniu pasikeitimu ir jis nedarytu taip jau minimaliai..?:> net nzn..
labas vakaras merginos,galeciau imesti nuotraukas kaip atrodau dabar,manau to pakaks kad susidaritu ispudis kaip nosyte atrode pries op. bet nezinau kaip issiusti
Papildyta:
[quote=yty,2010 05 18, 14:54]
jeigu yra galimybė atsiųsk ir man savo nuotraukas gazelina
Papildyta:
yty musu baimes vienodos

as tik zadu operuotis rugseji tai truputi yra laiko pasvarstyt, bet taip gerai jauciausi nusprendus pas D.R ,o dabar irgi nerimauju.. Gal isties reikia jam pasakyt ,kad norisi didesniu pasikeitimu ir jis nedarytu taip jau minimaliai..?:> net nzn..
[/quote]
ta būtinai kalbesiu prieš op, nes jei jis nesutiktų, kalbėtų vel apie natūralumą, tikrai tikrai atsisakyčiau op
[/quote]
as irgi norejau patrumpint nosyte ir kad atrodytu tiesesne.taip ir pasakiau D.R.jis mane itykino,kad pakaks tik pakelti nosies galiuka ir nuimti kuprele.ir nosyte bus ligi ir atrodys naturaliai-taip as ir patikejau,o po to laukiau puse metu,metus kol susigules

va ir susigulejo.bet gerai nors nepadare blogiau.
P.S buvo pikta-tiek nervu,o rezultato 0