Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija

jeigu yra galimybė atsiųsk ir man savo nuotraukas gazelina smile.gif
Papildyta:

yty musu baimes vienodos smile.gif as tik zadu operuotis rugseji tai truputi yra laiko pasvarstyt, bet taip gerai jauciausi nusprendus pas D.R ,o dabar irgi nerimauju.. Gal isties reikia jam pasakyt ,kad norisi didesniu pasikeitimu ir jis nedarytu taip jau minimaliai..?:> net nzn..
[/quote]
ta būtinai kalbesiu prieš op, nes jei jis nesutiktų, kalbėtų vel apie natūralumą, tikrai tikrai atsisakyčiau op
Atsakyti
Ausrie ir Kraisle, gal matavote kiek nosytės sutrumpėjo po op? ax.gif
Atsakyti
Kita,
neseniai perziūrejau tavo nuotraukas, tavo nosyte ziauriai trumpesnė, kiek ji patrumpejo? o kai tau dare maketa ar tiek panasiai ir isivaizdavai kad bus nosyte mazesne?
Atsakyti
QUOTE(yty @ 2010 05 18, 13:20)
Kita,
neseniai perziūrejau tavo nuotraukas, tavo nosyte ziauriai trumpesnė, kiek ji patrumpejo? o kai tau dare maketa ar tiek panasiai ir isivaizdavai kad bus nosyte mazesne?

Na tiesa pasakius as nesimatavau jos nei pries nei po op, bet tikrai nemazai sutrumpejo, o maketa kai dare tai kazkaip man ten vaizdelis nelabai patiko, atrode tik minimalus pakyciai, bet rezultatas visiskai nepanasus i sumaketuota, gavosi daug daug geriau, nes jis ten ant staigiuju papaise kaip eskiza.
Papildyta:
QUOTE(gezelina @ 2010 05 18, 09:24)
isku dabar atrodau geriau negu buvo,bet nosyte vistiek liko ilga.galiuka siek tiek pakiele,bet tikrai nepatrumpino schmoll.gif is draugu ir gimines nieks net nepastebejo verysad.gif nors iskart po operacijos nosyte atrode trumpesne,uztat po to,kai patinimas nuslugo,pasirode tikras 'vaizdelis'

Man chirurgas minejo, kad kai viskas nuslugsta, susiguli (apie metus laiko) tai nosyte vel pakrenta truputi ir paiilgeja, sitai jau pastebejau, nes tik po op ji buvo dar trumpesne, atrodziau kaip kriu kriu lotuliukas.gif o dbr jau kazkaip pasmuko, truputi pailgejo.
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2010 05 18, 14:58)
Ausrie ir Kraisle, gal matavote kiek nosytės sutrumpėjo po op?  ax.gif

Sveika 4u.gif , namatavau, nes pries op nepagalvojau pamatuoti doh.gif , bet kai eisiu greitu laiku pas Jankuna vel, tai paprasysiu visu mano foto, nes manau eis lengviau palyginti is ju kiek nosyte patrumpejo 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

noreciau paklausti tu mergaiciu, kurios operavosi pas Jankuna, kuriame skyriuje guldo ar plastines chirurgijos, ar LOR? Klausiu del to, kad man ir pertvara operuos, tai kazkaip pasimeciau... Ir po kiek zmoniu palatoj guli?
Atsakyti
QUOTE(dionide @ 2010 05 18, 17:56)
Sveikos 4u.gif

noreciau paklausti tu mergaiciu, kurios operavosi pas Jankuna, kuriame skyriuje guldo ar plastines chirurgijos, ar LOR? Klausiu del to, kad man ir pertvara operuos, tai kazkaip pasimeciau... Ir po kiek zmoniu palatoj guli?

Labutis, man taip pat - pertvara ir korekcija pas Jankuna. Jankunas konsultacijoj sake, kad pasiguldys i plastikos skyriu, bet laiske rase, kad atsivezciau siuntima i LOR. Tai nezinau kaip, bet jauciu plastikos skyriuj... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Obviously @ 2010 05 18, 14:59)
Labutis, man taip pat - pertvara ir korekcija pas Jankuna. Jankunas konsultacijoj sake, kad pasiguldys i plastikos skyriu, bet laiske rase, kad atsivezciau siuntima i LOR. Tai nezinau kaip, bet jauciu plastikos skyriuj... smile.gif

Sveikute mirksiukas.gif ,
dekui uz atsakyma 4u.gif tikuosi tam skyriuj bus geriau, nes LOR bent jau man labai nepatiko... schmoll.gif tas pastovus duru varstymas, triuksmas ir t.t... o ir seseles nelabai malonios...
Atsakyti
QUOTE(dionide @ 2010 05 18, 17:51)
Sveikute mirksiukas.gif ,
dekui uz atsakyma 4u.gif tikuosi tam skyriuj bus geriau, nes LOR bent jau man labai nepatiko... schmoll.gif tas pastovus duru varstymas, triuksmas ir t.t... o ir seseles nelabai malonios...

Kadangi as operavaus pas Bagdona is Klaipedos, tai kiek supratau, jie guldo i LOR skyriu, jei tik imanoma, nes jiems taip pigiau. Su siuntimu operuoja pertvara, o plastikai prie to pacio. Daugiau pinigu i kisene, nes jokiu kvitu is niekur negausit. 4u.gif Bet gausit mokama palata ir viskas bus ok mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2010 05 18, 14:58)
Ausrie ir Kraisle, gal matavote kiek nosytės sutrumpėjo po op?  ax.gif

na gaila bet net neatejo mintis ja matuoti prie op biggrin.gif seip patrumpejo tikrai nemazai.

QUOTE(Ausrie @ 2010 05 18, 16:37)
Sveika 4u.gif , namatavau, nes pries op nepagalvojau pamatuoti doh.gif , bet kai eisiu greitu laiku pas Jankuna vel, tai paprasysiu visu mano foto, nes manau eis lengviau palyginti is ju kiek nosyte patrumpejo 4u.gif

as ta pati zadu daryti kai nueisiu pas Jankuna, noriu foto kuriose tiksliai matytusi kas ir kaip yra.
QUOTE(dionide @ 2010 05 18, 16:56)
Sveikos 4u.gif

guldo plastikos skyriuje priesais jo kabineta, bet siuntime raso kad LoR skyriuje.operuoja irgi LOR skyriuje.
Atsakyti
QUOTE(evan1 @ 2010 05 18, 14:52)
gazelina gal pasidalintum savo nuotraukelemis pries ir po? Galetum ir asmeniskai.
Nes as planuoju pas D.R operuotis, mano pagrindinis oprecijos tikslas pasitrumpint nosyte ,tai pradejau nerimauti ,kad gal tikrai ji nebus tokia kokios tikiuosi..?
Buciau dekinga  4u.gif
Papildyta:
yty musu baimes vienodos smile.gif as tik zadu operuotis rugseji tai truputi yra laiko pasvarstyt, bet taip gerai jauciausi nusprendus pas D.R ,o dabar irgi nerimauju.. Gal isties reikia jam pasakyt ,kad norisi didesniu pasikeitimu ir jis nedarytu taip jau minimaliai..?:> net  nzn..

labas vakaras merginos,galeciau imesti nuotraukas kaip atrodau dabar,manau to pakaks kad susidaritu ispudis kaip nosyte atrode pries op. bet nezinau kaip issiusti blush2.gif
Papildyta:
[quote=yty,2010 05 18, 14:54]
jeigu yra galimybė atsiųsk ir man savo nuotraukas gazelina smile.gif
Papildyta:

yty musu baimes vienodos smile.gif as tik zadu operuotis rugseji tai truputi yra laiko pasvarstyt, bet taip gerai jauciausi nusprendus pas D.R ,o dabar irgi nerimauju.. Gal isties reikia jam pasakyt ,kad norisi didesniu pasikeitimu ir jis nedarytu taip jau minimaliai..?:> net nzn..
[/quote]
ta būtinai kalbesiu prieš op, nes jei jis nesutiktų, kalbėtų vel apie natūralumą, tikrai tikrai atsisakyčiau op
[/quote]
as irgi norejau patrumpint nosyte ir kad atrodytu tiesesne.taip ir pasakiau D.R.jis mane itykino,kad pakaks tik pakelti nosies galiuka ir nuimti kuprele.ir nosyte bus ligi ir atrodys naturaliai-taip as ir patikejau,o po to laukiau puse metu,metus kol susigules g.gif va ir susigulejo.bet gerai nors nepadare blogiau.
P.S buvo pikta-tiek nervu,o rezultato 0
Atsakyti
QUOTE(dionide @ 2010 05 18, 16:56)
Sveikos 4u.gif

mane irgi gulde plastikos skyriuje. 1 nakti gulejau su viena mergina, bet poto likau visas dienas viena palatoje 4u.gif
Atsakyti