Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija

QUOTE(Proud_Mommy @ 2010 05 18, 12:56)
Pas SV man penktadieni. Valausi nosyte, purskiu ta juros vandeni daznai, aliejuku drekinu irgi daznai..po truputi krapstinejasi viena snerve, kita dar nelabai.
Reik tiketis, kad istversiu biggrin.gif Nu du vaiku pagimdziau ir nieko biggrin.gif o cia del kazkokio nosies pakrapstymo bijau  doh.gif

gezelina, tu drasuole! As antrai op nezinau ar ryzciausi  biggrin.gif Na nebent prireiktu korekcijos kazkokios. Bet nereikes!! (tikiuosi smile.gif)

nosytesoperacija
, o tu gal jau nuotraukeliu nauju turi? smile.gif

[COLOR=blue]Proud_Mommy Kai gauni bloga rezultata,o po to gyveni su juo 7 metus ir matai nuotraukuose ne savo svajones nosyte,o parodija i ja verysad.gif ,tai tikrai norisi kad issipildytu ta svajone,nors ir veliau
Atsakyti
Gazelina butu smalsu pamatyti nuotraukeles. Atsiusk i musu pasta nosieskorekcija@gmail.com 4u.gif
Atsakyti
gazelina, tu mane nuliudinai.as pas musu gyd operavausi pries dvi sav.jau dabar manau mano nosis ant ribos, o jei dar pailges tai doh.gif .gal galetum ir man atsiusti foto, nes pradedu manyti kad ir musu gyd turi savo braiza g.gif
Atsakyti
Na ka, man siandien jau savaite 4u.gif
Turiu begale klausimu apie siulu traukima ir pan.
PAs mane vienoj snervej matosi siulai, kitoje nei vieno g.gif Ir ten kur siulai tai stipriau skauda ta puse nosies. Ar buvo kam taip?
zinau, kad jau daug kalbeta apie tai, bet ar skauda kai traukia tuos siulus? nes pvz. cia priekyje kur melyni siuliukai tai man skauda...neisivaizduoju kaip ten ka darys doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Proud_Mommy @ 2010 05 19, 12:50)
Na ka, man siandien jau savaite  4u.gif
Turiu begale klausimu apie siulu traukima ir pan.
PAs mane vienoj snervej matosi siulai, kitoje nei vieno  g.gif Ir ten kur siulai tai stipriau skauda ta puse nosies. Ar buvo kam taip?
zinau, kad jau daug kalbeta apie tai, bet ar skauda kai traukia tuos siulus? nes pvz. cia priekyje kur melyni siuliukai tai man skauda...neisivaizduoju kaip ten ka darys  doh.gif

as dar pasikartosiu, bet D.R. sesele angele nereali, ji kai man trauke as beveik nieko nejauciau, o ka jauciau, tai neprilygo uodo ikandimui. siulau nusinesti saldainiu deze seselei, kuri trauks siulus, tikrai nepasigailesi. o del snerviu, tai man abejose buvo siulu, dabar jau issitraukiau juos nors sake patys iskris
Atsakyti
Tai is snerviu dabar netrauks siulu?? Tik cia priekyje?

Kas pas SV op daresi, tai ne pats SV traukia siulus???
Atsakyti
Beje, sian man patinka mano nosis blush2.gif .keistai jauciuosi kai viena diena patinka, o kita negaliu ziureti 4u.gif .bet jauciu ne man vienai taip. sian noriu uzstoti D.R. as matau ir jo labai daug pliusu. del to, kad jis yra linkes daryti minimalius pokycius manau yra tik pliusas, nes mes juk visos ir esam kazkuom isskirtines, savotiskos ir nereikia gal pasikeisti kardinaliai. jis kaip profesionalas tik panaikina ryskius defektus, nekeisdamas isvaizdos is esmes. ir tai yra gerai.as asmeniskai nenorejau buti nebepanasi i savo tevus, nenorejau buti kitu zmogumi nei vyras mane issirinko... be to, manau, kad per op jis labai stengiasi, man taip greitai ir lengvai praejo pooperacinis periodas, kad net nepajutau, melynes buvo nezymios, greitai praejo, jau po sav beveik galejau iseiti i gatve be pudros. ir tai manau yra jo gero darbo rezultatas ne vien genai.
jetau, kai kita diena man nosis nepatiks tada vel isdesiu gyd i suns dienas lotuliukas.gif
p.s. bet man asmeniskai labai patinka desert ir dolce vita rezultatai, tikrai super wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Proud_Mommy @ 2010 05 19, 11:05)
Tai is snerviu dabar netrauks siulu?? Tik cia priekyje?

Kas pas SV op daresi, tai ne pats SV traukia siulus???

Proud Mommyn, nepanikuok smile.gif 4u.gif
Neskaudus tu siulu traukimas visiskai, vieni juokai. Trauks siulus pats SV, ir tik tuos kurie melyni, jei atvira op daryta, viduj nieko nekliudys. Tikrai tikrai neskaudes, buk rami del siulu traukimo.

Dabar del vidiniu siulu. Man taip pat matesi kaireje puseje vidiniai siulai, kaire puse labaiu sutinusi buvo ir snerve pati kaires puses didesne vos vos gavosi po op, na zodziu su kaire puse visokiu bedu daugiau buvo, veliau atsikimso ji man, sunkiau kvepavau, bet dabar tfu tfu lyg ir nieko viskas.
Vidiniai siulai patys istirps, pasidarys tokie kai kramtoske tasus ir tu juos lengviausiai pasalinsi krapstuko pagalba, kaip ir visus kitus nesvarumus kurie issiskiria gyjimo procese mirksiukas.gif oi, tikiuosi tau paaiskejo kas nors is to ka as cia skubedama parasiau doh.gif 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Na va mergaites...vykstu penktadieni i Kauna pas Jankuna i konsultacija thumbup.gif tik dabar kita beda visiskai nepazistu Kauno!! bijau pasiklysti ir nerasti Sasnausko gatves... pasakykite ar ji nuo stoties toli? kaip ten dasigabenti...su taxi turbut brangu bus biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(-DolceVita- @ 2010 05 19, 11:54)
, tikiuosi tau paaiskejo kas nors is to ka as cia skubedama parasiau  doh.gif  4u.gif  biggrin.gif

Aciu 4u.gif tikrai paaiskejo smile.gif
nebebijosiu ax.gif

O kaip jums uosles pojuciai atsigavo? As kartais uzuodziu ir nelabai skaniai kvepia..turbut tos zaizdeles gyjancios ar cia reiktu susirupinti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Proud_Mommy: 19 gegužės 2010 - 12:27
QUOTE(*AINA @ 2010 05 19, 11:56)
Na va mergaites...vykstu penktadieni i Kauna pas Jankuna i konsultacija thumbup.gif  tik dabar kita beda visiskai nepazistu Kauno!! bijau pasiklysti ir nerasti Sasnausko gatves... pasakykite ar ji nuo stoties toli? kaip ten dasigabenti...su taxi turbut brangu bus biggrin.gif  doh.gif

Siūlau žemėlapį pažiūrėti, manau bus aiškiau kur randasi smile.gif ten visai netoli policija yra biggrin.gif http://www.marsrutai...t...search&l=lt suvesk Gel.stotis ir Aukštaičių g. šiaip reikėtų tolėliau lipti (išsididink žemėlapį ir matysi Sasnausko g.) na čia, kad maždaug matytym kur randasi, nes kai su mašina važiuoju ir iš kito galo miesto, tai gal neaiškiai nupasakoju doh.gif
O čia aiškiau matosi kur klinika yra:
http://www.plastinec...d...&session=no
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blogytė: 19 gegužės 2010 - 13:34
Na nzn man tai skaudus buvo siulu traukimas, aisku nera ko lyginti su tamponu, bet asaros istrysko, na manau priklauso nuo macio zmogaus ir organizmo, nes SV, stebejosi ko as verkiu, sako gi nekauda biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(*AINA @ 2010 05 19, 10:56)
Na va mergaites...vykstu penktadieni i Kauna pas Jankuna i konsultacija thumbup.gif  tik dabar kita beda visiskai nepazistu Kauno!! bijau pasiklysti ir nerasti Sasnausko gatves... pasakykite ar ji nuo stoties toli? kaip ten dasigabenti...su taxi turbut brangu bus biggrin.gif  doh.gif

tikrai nera toli, taxi apie 10lt kainuotu
Atsakyti