Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija

QUOTE(Proud_Mommy @ 2010 05 19, 11:57)
Aciu  4u.gif tikrai paaiskejo smile.gif
nebebijosiu  ax.gif

O kaip jums uosles pojuciai atsigavo? As kartais uzuodziu ir nelabai skaniai kvepia..turbut tos zaizdeles gyjancios ar cia reiktu susirupinti?

uosle man po kokiu 1,5 men pradejo atsistatineti tik normaliau, bet iki siol netaip stipriai uodziu kvapus, kaip anksciau unsure.gif gal taip ir liks verysad.gif
o del nemalonaus kvapo is nosytes - normalu mirksiukas.gif koki men man jautesi speciofinis, bet tik man jauciamas kvapas, paskui viskas apgyja ir kvapo nebelieka, nesijaudink 4u.gif
Atsakyti
labas vakaras merginos smile.gif issiunciau keleta nuotruku i jusu pasta.noreciau paklausti,gal ir man butu galima paziureti Jusu nosytes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gezelina @ 2010 05 19, 19:01)
labas vakaras merginos smile.gif issiunciau keleta nuotruku i jusu pasta.noreciau paklausti,gal ir man butu galima paziureti Jusu nosytes 4u.gif

gezelina, prasiau i az mirksiukas.gif

na tikrai didoka nosyte paliko daktaras g.gif vos ne kaip mano pries op tokia buvo..tikrai suprantu kodel Tu pyksti....
Atsakyti
gazelina, o pries op turi nuotrauku?
Atsakyti
Gezelina,
perziurejau tavo nuotraukeles. Labai grazi jauna moteris esi, nezinau ar verta dar antra op darytis g.gif Nosyte laaabai naturaliai atrodo, tikrai nesimato, kad op daryta. Vat idomu, kaip pries op ji atrode, butu lengviau vertinti 4u.gif

Citrute,

labai graziai atrodai, paskutine foto is vis wub.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -DolceVita-: 20 gegužės 2010 - 10:31
Sveikos smile.gif
Jau kvepuoju desine puse thumbup.gif Prasivale taip neblogai. O kaire tai siulais apmaizgyta dar ir siaip kazkaip tokia skaudesne. Idomu kodel g.gif
Kaip laukiu rytdienos wub.gif
Atsakyti
gazelina, net nezinau ka pasakyti.faktas, kad esi tikrai grazi moteris, o ta nosis...net nezinau ar trukdo, na ji nera mazyte. ir man nepadare mazytes kaip kad ausrie, dolce vita ar desert. idomu, ka tau dare? gal turi foto po op? as turbut daryciausi antra, bet pries tai tikrai pasirodyciau D.R. ir gal jis pamatys savu klaidu ir imsis ju taisyti.
Atsakyti
QUOTE(gutierax @ 2010 05 20, 14:05)
gazelina, net nezinau ka pasakyti.faktas, kad esi tikrai grazi moteris, o ta nosis...net nezinau ar trukdo, na ji nera mazyte. ir man nepadare mazytes kaip kad ausrie, dolce vita ar desert. idomu, ka tau dare? gal turi foto po op? as turbut daryciausi antra, bet pries tai tikrai pasirodyciau D.R. ir gal jis pamatys savu klaidu ir imsis ju taisyti.

drinks_cheers.gif pritariu, kad gezelina labai grazi moteris wub.gif ir butu saunu pamatyti nuotraukytes pries op 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ausrie: 20 gegužės 2010 - 14:19
QUOTE(Blogytė @ 2010 05 19, 15:29)
Siūlau žemėlapį pažiūrėti, manau bus aiškiau kur randasi  smile.gif ten visai netoli policija yra  biggrin.gif http://www.marsrutai...t...search&l=lt suvesk  Gel.stotis ir Aukštaičių g. šiaip reikėtų tolėliau lipti (išsididink žemėlapį ir matysi Sasnausko g.) na čia, kad maždaug matytym kur randasi, nes kai su mašina važiuoju ir iš kito galo miesto, tai gal neaiškiai nupasakoju  doh.gif
O čia aiškiau matosi kur klinika yra:
http://www.plastinec...d...&session=no

aciu 4u.gif isanalizuosiu..
Atsakyti
Gezelina, man tavo nosyte nesakyciau kad labai krenta i akis, o antroj ir paskutinej foto isvis gerai ziurisi 4u.gif .
Atsakyti
labas vakaras merginos smile.gif aciu Jums uz komentarus.sios nuotraukos is vestuviu,tai sunku spresti ,nes veidas gerai "papudruotas",tai ir bendras vaizdelis neblogas.pabandisiu padaryti konkreciai nosies notraukas,tai gal bus aiskiau.
Ka del apsilankimo pas D.R,tai tikrai neeisiu,nes zinau kad prades aiskinti apie naturalu grozi g.gif kai as nesisypsoju tai dar puse bedos,bet kai nusisypsau tai nosis pasvirsta zemyn ir pasidaro ilga,atrodo taip,kaip neoperota. schmoll.gif

Vakar perziurejau Jusu nuotraukas,visos atrodot SUPER thumbup.gif .Kad man is pirmo karto padarytu toki grozi.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gezelina: 20 gegužės 2010 - 20:38
kazi kaip musu Proud Mommy laikosi?
labai laukiu sugriztant su gerom naujienom ir naujom nuotraukom thumbup.gif 4u.gif tikiuosi dar spesiu pasiziureti, nes apie 19.00 isvaziuojam savaitgaliui, o taip smalsu blush2.gif ax.gif
Atsakyti