Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Kiek laiko jau sergate trolialige? *Susirgimo pradžia laikoma pirmo karoliuko/apyrankės įsigijimas (64 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Pagaliau prisijungiau, tik gryzau is megos bigsmile.gif susitikau su tvyne buvo malonu paplepet ax.gif
Mega gavo 5 Labradoritus vienas uz kita grazesni, bet isskirciau 2 mano skoniui vienas melsvo truputi atspalvio kitas panasei kaip mano thumbup.gif susizavejau vienu karoliuku Melsvai žalsva plunksna ir taip jis atsirado ant mano zalios apyrankes ax.gif
user posted image
wub.gif
Kas ieskojo voverytes net 3 yra, taip dar retiriniu rinkinuku, ir taip visko, dar pamaciau rozinis kvarcas tvyne parode net pavydas paeme ne facetuotas uz 79,-lt. bet jis toks rozinis ir rukanotas tongue.gif uz mano grazesnis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dzaska @ 2010 04 30, 18:44)
Mega gavo 5 Labradoritus vienas uz kita grazesni, bet isskirciau 2 mano skoniui vienas melsvo truputi atspalvio kitas panasei kaip mano  thumbup.gif  susizavejau vienu karoliuku Melsvai žalsva plunksna ir taip jis atsirado ant mano zalios apyrankes ax.gif

vaje kaip grazu wub.gif kaip viskas dera thumbup.gif
Atsakyti
Džaska, kaip gražu wub.gif
Man atrodo, jau geriau tokios akcijos, kur už lipdukus kažką gauni, kad ir koks menkas pasirinkimas, nei kaip Ievos soduose internetinėj pardėj. Už jei perki iki 100, duoda 1%, jei iki 200lt - 2% ir t.t. kitam apsipirkimui.
Juokinga nuolaida...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yell: 30 balandžio 2010 - 19:09
QUOTE(Yell @ 2010 04 30, 20:03)
Džaska, kaip gražu  wub.gif
Man atrodo, jau tokios akcijos, kur už lipdukus kažką gauni, kad ir koks menkas pasirinkimas, nei kaip Ievos soduose internetinėj pardėj. Už jei perki iki 100, duoda 1%, jei iki 200lt - 2% ir t.t. kitam apsipirkimui.
Juokinga nuolaida...

Na ten ne tame esmė, jei akcijos taisyklėse būtų taip ir parašyta, kad duoda uniką, tai niekas ir nesipiktintų, bet ten parašyta, kad duoda "karoliuką, kurio vertė 79 Lt", o nė velnio tai netiesa, va tai labiausiai ir piktina, kad sąmoningai klaidina - perki pas juos, renki lipdukus tikėdamasi kažkokio konkretaus nusižiūrėto karoliuko, o kai surinkęs lipdukus ateini jo pasiimt, tau pakiša keletą unikų liekanų, kur net rinktis nelabai yra iš ko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Enita: 30 balandžio 2010 - 19:12
QUOTE(Enita @ 2010 04 30, 20:10)
Na ten ne tame esmė, jei akcijos taisyklėse būtų taip ir parašyta, kad duoda uniką, tai niekas ir nesipiktintų, bet ten parašyta, kad duoda "karoliuką, kurio vertė 79 Lt", o nė velnio tai netiesa, va tai labiausiai ir piktina, kad sąmoningai klaidina - perki pas juos, renki lipdukus tikėdamasi kažkokio konkretaus nusižiūrėto karoliuko, o kai surinkęs lipdukus ateini jo pasiimt, tau pakiša keletą unikų liekanų, kur net rinktis nelabai yra iš ko.

blink.gif dabar supratau...
Atsakyti
QUOTE(Fontenay @ 2010 04 30, 19:05)
ir dar, jei siusit iš danu, tai pasirinkit kalba anglu  mirksiukas.gif , o valiuta labiau pagal kursa apsimoka EUR (cia kaip tikra bankininke patariu, kursas geresnis ) thumbup.gif

Kad dabar krona pakritusi, kronomis išeina pigiau bigsmile.gif

Jetau kokia faina ta daniška nuoroda, dabar iš muziejaus neišlendu thumbup.gif lotuliukas.gif

QUOTE(dzaska @ 2010 04 30, 19:44)

Grožis wub.gif
Atsakyti
4u.gif dekui man ir patinka negaliu atsidziaugt nauju karoliuku jis man labai grazus. gavau tik 10 procentu nuolaida ir vitaminu c , cinkas, eziuole.
Vln. geriau pirkt galit lipdukus rink ir karoliukas dovanu ax.gif
Jau viena svajone ispildziau dabar po truputi rinksiu vyno spalvos apyranke ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dzaska @ 2010 04 30, 19:44)
Pagaliau prisijungiau, tik gryzau is megos  bigsmile.gif susitikau su tvyne buvo malonu paplepet ax.gif
Mega gavo 5 Labradoritus vienas uz kita grazesni, bet isskirciau 2 mano skoniui vienas melsvo truputi atspalvio kitas panasei kaip mano  thumbup.gif  susizavejau vienu karoliuku Melsvai žalsva plunksna ir taip jis atsirado ant mano zalios apyrankes ax.gif

Dzaska apyranke labai graziai suderinta, super thumbup.gif ,
o tas stikliukas desinej, unika ane? labai grazus karoliukas, kaip zalia melyna dryziai, kur nukalei jei nepaslaptis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fontenay @ 2010 04 30, 20:37)
Dzaska apyranke labai graziai suderinta, super  thumbup.gif ,
o tas stikliukas desinej, unika ane? labai grazus karoliukas, kaip zalia melyna dryziai, kur nukalei jei nepaslaptis?  g.gif

aciuks.gif taip ten unika pirkau megoj mano pirmas pirkinys ax.gif ( prie angeliko)
Laukiu tvynes kol prisijungs foto darem Labradoritu idomu kaip pavyko biggrin.gif , dar susizavejau maziuku begemotuku ax.gif
Papildyta:
Dar papletkinsiu is sono buvo neimanoma nepaklausyti kas liecia troliu pirkejus blush2.gif vyras ir mazametis sunus kokiu4 metuku rinko mamai dovanu tas vaikas i mane atsisuko ir viska suraportavo kad mamai dovanu mamyciu proga perka Žydrai žalsvas komplektas thumbup.gif
pagalvojau gal mama forumiete tai pasigirs bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2010 04 30, 20:10)
nė velnio tai netiesa, va tai labiausiai ir piktina, kad sąmoningai klaidina - perki pas juos, renki lipdukus tikėdamasi kažkokio konkretaus nusižiūrėto karoliuko, o kai surinkęs lipdukus ateini jo pasiimt, tau pakiša keletą unikų liekanų, kur net rinktis nelabai yra iš ko.

Teisyngai...as irgi buvau apsidziaugus, ten ir retiriniu buvo, sakiau vaziuosiu pirkt...dutky...nepirksiu schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(pieva:) @ 2010 04 30, 16:16)
kiek man teko akropoly matyt, tai ten yra viena pagyvenusi moterishke - ji tikrai ikyri, labai landi ir savo nuomone pershanti.  schmoll.gif

Jo, jo ..ir man nepatiko...net noro jokio pirkt...ir matosi nieko visai nenusimano...
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2010 04 30, 18:46)
Taigi sakei, kad eini bidint  biggrin.gif Negi prieš kelias dienas bidini?

Bidinu kartą, tada įkrenta man į pašto dėžę ir tokiu būdu seku aukcioną biggrin.gif Prieš pabaigą dirbu vietoj.

Buvom Panoramoj, dovanos daugiavaikei biggrin.gif Išsirinkau Venerą, nusprendžiau, kad ji labai prasminga šitai dienai. Vežimą, kuris galėtų būti prasmingesnis, gi jau turiu lotuliukas.gif

Ir džiaugsmas begalinis-mano diedas išsirinko sau odinukę ant kaklo gimtadienio proga. Dar zirzė, kad brangu, bet kai pasakiau, kad vis tiek pirksiu, ar šiandien, ar viena atvažiavusi, pasirašė. Ir nerealus gėris, nes išsirinko viską priešingai, nei aš planavau jam pirkt blink.gif Meksikietišką užsegimą, rudą odinukę ir du stiklinius karoliukus. Sidabrinį nuimsiu nuo savosios ir padovanosiu į komplektą. Pafotkinsiu cool.gif

Dabar parinasi, ar jam darbe tiks, nes prasisegęs viršutinę marškinių sagą dirba g.gif Jus sutraumuotų daktaras su troliais ant kaklo? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Song: 30 balandžio 2010 - 19:58
QUOTE(Song @ 2010 04 30, 20:57)
Jus sutraumuotų daktaras su troliais ant kaklo? biggrin.gif

Nu tikrai ne...man labai patiko, kai santariskese paskutini kar buvom...tai visi su crocsais vaiksto...tai toks juokas paime...bet kita vertus labai faina buvo pamatyt...tiek crocsu vienoj vietoj...sakau ko open24 norejau is nauju baltus papirkt - nebuvo bigsmile.gif ,...dabar tai gal uzveze...Ti va pasakyk, kad dar crocsu reik...
Atsakyti