Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Kiek laiko jau sergate trolialige? *Susirgimo pradžia laikoma pirmo karoliuko/apyrankės įsigijimas (64 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Song @ 2010 04 30, 20:57)
Dabar parinasi, ar jam darbe tiks, nes prasisegęs viršutinę marškinių sagą dirba g.gif Jus sutraumuotų daktaras su troliais ant kaklo? biggrin.gif

Kaip tik atvirkščiai, greičiau turbūt sužavėtų smile.gif
Atsakyti

oho grazus pirkinei noriu ir meksikietisko uzsegimo. thumbup.gif laukiam foto
erilukaha gerai pakomentavai drinks_cheers.gif
, as tik juokais pagalvojau jei song vyras uzsikres troleis g.gif cia tik taip mirksiukas.gif
Atsakyti
dzaska, labai grazi tavo apyranke thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dzaska @ 2010 04 30, 21:12)

oho grazus pirkinei noriu ir meksikietisko uzsegimo. thumbup.gif laukiam foto
erilukaha gerai pakomentavai drinks_cheers.gif
, as tik juokais pagalvojau jei song vyras uzsikres troleis g.gif cia tik taip mirksiukas.gif

mano irgi vienos apyrankes meksikietiskas uzsegimas, man jis graziausias thumbup.gif
Atsakyti

Dabar parinasi, ar jam darbe tiks, nes prasisegęs viršutinę marškinių sagą dirba g.gif Jus sutraumuotų daktaras su troliais ant kaklo? biggrin.gif

Man kaip tik būtų labai faina tokį daktarą sutikt. Tikrai nėra jam dėl ko rūpintis. Aš kažkaip, kai pamatau ką nors su troliukais, man tas žmogus iškart toks "savas" pasirodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wind_song @ 2010 04 30, 21:20)
Man kaip tik būtų labai faina tokį daktarą sutikt. Tikrai nėra jam dėl ko rūpintis. Aš kažkaip, kai pamatau ką nors su troliukais, man tas žmogus iškart toks "savas" pasirodo smile.gif

drinks_cheers.gif 4u.gif
Papildyta:
eriukaha ziurejau kur nuoroda siuntei ta retirini karoliuka pamirsau pavadinima man foto jo grazesne nei naturalei matant.. g.gif
Papildyta:
pabandau idet nuotrauka man labai patiko ax.gif
http://cgi.ebay.com/...=item3eff3df6ab
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzaska: 30 balandžio 2010 - 20:31
gal kam karamelinio sarvuocio? smile.gif
http://cgi.ebay.com/...=item1e5b7b823b
Atsakyti
Va, Songino vėrinuks rolleyes.gif

user posted image

Tai, kad namuose du mėlyni šarvuočiai, tiek to hihihi.gif

Ir maniškis, seniai rodžiau ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2010 04 30, 22:12)
Va, Songino vėrinuks rolleyes.gif

Ir maniškis, seniai rodžiau ax.gif

Nu maladiec vyriškis, kaip įdomiai išsirinko thumbup.gif

O tavo apyrankė vis gražėja ir gražėja. Jau kaip Venera pozuoja thumbup.gif
Atsakyti
Nu ka grizau ir as is megos su juodu geliu mozaika ir daba namie apziurinejant iskilo toks klausimas. As kai pirkau apyranke ir rinkausi du karoliukus is cikantos, tai ant abieju karoliuku yra ispaudimai, ant stiklinio karoliuko kazkas ispausta ant vidinio metalinio ratuko, ant laimes mazgo is vieno sono, o va kur siandien parsiveziau is megos juodu geliu mozaika ispaudimu nera. Ar neturetu jie buti ant visu karoliuku g.gif paaiskinkite man durnai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(wizija @ 2010 04 30, 22:21)
Nu ka grizau ir as is megos su juodu geliu mozaika ir daba namie apziurinejant iskilo toks klausimas. As kai pirkau apyranke ir rinkausi du karoliukus is cikantos, tai ant abieju karoliuku yra ispaudimai, ant stiklinio karoliuko kazkas ispausta ant vidinio metalinio ratuko, ant laimes mazgo is vieno sono, o va kur siandien parsiveziau is megos juodu geliu mozaika ispaudimu nera. Ar neturetu jie buti ant visu karoliuku  g.gif  paaiskinkite man durnai  doh.gif

Tikriausiai seniau pagamintas karoliukas rolleyes.gif
Atsakyti
Džaskos žalia apyrankė - pirma tikrai graži žalia apyrankė, kiek mačiau gyvenime rolleyes.gif

QUOTE(Yell @ 2010 04 30, 20:03)
Man atrodo, jau geriau tokios akcijos, kur už lipdukus kažką gauni, kad ir koks menkas pasirinkimas, nei kaip Ievos soduose internetinėj pardėj. Už jei perki iki 100, duoda 1%, jei iki 200lt - 2% ir t.t. kitam apsipirkimui.
Juokinga nuolaida...

Nu jo... Jau tie Ievos sodai - geriau netaikytų iš viso doh.gif Plem, juokinga, 1 procentas biggrin.gif
Nu melaginga reklama, kita vertus, irgi ne kas.

QUOTE(dzaska @ 2010 04 30, 20:52)
Dar papletkinsiu is sono buvo neimanoma nepaklausyti kas liecia troliu pirkejus blush2.gif vyras ir mazametis sunus kokiu4 metuku rinko mamai dovanu tas vaikas i mane atsisuko ir viska suraportavo kad mamai dovanu mamyciu proga perka Žydrai žalsvas komplektas thumbup.gif
pagalvojau gal mama forumiete tai pasigirs bigsmile.gif  lotuliukas.gif

Ūūūū, gaila, kad ne aš unsure.gif

Jus sutraumuotų daktaras su troliais ant kaklo? biggrin.gif

Ne, kodėl. Dar aiškiau, ką jam kyšio nešt, jei reikalas būtų biggrin.gif
Atsakyti