Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Kiek laiko jau sergate trolialige? *Susirgimo pradžia laikoma pirmo karoliuko/apyrankės įsigijimas (64 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(wind_song @ 2010 05 03, 17:35)
Atbėgu pasidžiaugti, kad šiandien ant mano apyrankės įsitaisė Auksinė ola. Čia po mokesčių inspekcijos nuspręndžiau save pradžiugint  biggrin.gif

QUOTE(Laivite @ 2010 05 03, 17:58)
Sveikos merginos  4u.gif
Sveikinimai wind song  isigijus auksine ola  wub.gif
O pas mane turbut stilis ilgam bus nes dar siandien netiketai gavau karaliene su karalium  wub.gif

QUOTE(drugeliukaiten @ 2010 05 03, 18:21)
Laba diena 4u.gif  Su praejusiom sventem 4u.gif  O jau lobiai visu superiniai ir as dziaugiuosi, kad pasipilde mano deze, galesiu antra pirkti ax.gif Kavos pupeles atgule i mano dezute is mazos rankeles wub.gif

Sveikinimai visoms thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikinu visas su naujais troliukais thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikinu su pagausejimu karoliuku... 4u.gif O as neturiu kuo pasidziaukt, nes jei ka ir paperku, tai neaisku, kada dar kas atkeliaus...Bet gal taip ir idomiau... ax.gif Svarbu, kad atkeliaustu, o nenutuptu, kur muitinese...

O gintariniu karoliu pvz. tai infarkta vos neivare... blush2.gif
Atsakyti
Jungiuosi prie sveikinimu tos kurios pasipilde ar seip gavo ivairiausiu sveikinimu, o labiausiai tai baltai pavyzdziu Laivitei KARALIAUS IR KARALIENES rolleyes.gif Turbut nelemta man jau jos surasti, trollbeads sandeliai nebeturi, zadejo apskambint pardavimo vietas gal kur stenduose ramiai guli ir laukia manes ir sake paskambins vakare... bet jauciu kad niekur jie neskambins verysad.gif o ju nurodomose platinimo vietose ner daugumos tel.nr. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ewidenta @ 2010 05 03, 19:27)
o ju nurodomose platinimo vietose ner daugumos tel.nr.  doh.gif

visur yra tel..tik reik paskambint i info, nurodyt adresa, ir pasakys tel. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ewidenta @ 2010 05 03, 19:27)
Jungiuosi prie sveikinimu tos kurios pasipilde ar seip gavo ivairiausiu sveikinimu, o labiausiai tai baltai pavyzdziu Laivitei KARALIAUS IR KARALIENES  rolleyes.gif  Turbut nelemta man jau jos surasti, trollbeads sandeliai nebeturi, zadejo apskambint pardavimo vietas gal kur stenduose ramiai guli ir laukia manes ir sake paskambins vakare... bet jauciu kad niekur jie neskambins  verysad.gif o ju nurodomose platinimo vietose ner daugumos tel.nr.  doh.gif

Kodėl iš čia nenori pirkti?
Atsakyti
QUOTE(Laivite @ 2010 05 03, 17:58)
Sveikos merginos  4u.gif
Sveikinimai wind song  isigijus auksine ola  wub.gif
O pas mane turbut stilis ilgam bus nes dar siandien netiketai gavau karaliene su karalium  wub.gif

Ne, nu tu rimtai doh.gif Zinai, gal kokiai valandziukei paskolink ta savo vyra nuostabu, a blush2.gif 4u.gif
SVEIKINU 4u.gif Gal ten dar yra, kur tau nupirko, nes karaliaus su karaliene labai labai reikia Ewidentai.
Papildyta:
Ewidenta, ten ir pilis yra, tu tik paziurek thumbup.gif O koks kursas tu danisku pinigu. Ir ten nukainuoti kai kurie karoliai. As tai vezimuko noreciau... Durna visai, vaiku daugiau nenoriu, o vezimuko noriu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(nidalaura @ 2010 05 03, 20:07)
O koks kursas tu  danisku pinigu. Ir ten nukainuoti kai kurie karoliai. As tai vezimuko noreciau... Durna visai, vaiku daugiau nenoriu, o vezimuko noriu cool.gif

Pasirinkti gali mokėjimą eurais mirksiukas.gif
Atsakyti
Sakykit, o trollbeads.com pirkti galima tik su Visa kreditine ar priima ir paprastą Visa electron? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sinuhas @ 2010 05 03, 20:11)
Sakykit, o trollbeads.com pirkti galima tik su Visa kreditine ar priima ir paprastą Visa electron? ax.gif

Aš perku su kreditine.
Atsakyti
DKK reikia paziureti tam banke, kuriam turi kortele. Vakar O,47 . Dabar 0,475. Paziurineti reikia ir kitas valiutas. Nemazai yra jiems tinkanciu. O bankui ats pats. Kokiais pageidauji, tokiais ir konvertuos
http://www.seb.lt/vb...ount.fw?lang=lt
Cia lengviausia . Parduotuvej suvedi valiuta, zinai kiek karoliukas kainuos, o cia pasakys kie tam reiks tuo momentu litu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo danske: 03 gegužės 2010 - 19:27
Matet, yra fantaziju su rudu perlu, EINA SAU biggrin.gif Ne todel, kad labai noreciau, bet jauciu suprantu jus. Prisiziurit visokiu grozybiu, ir ner kaip atsispirt... smile.gif
Atsakyti