Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Kiek laiko jau sergate trolialige? *Susirgimo pradžia laikoma pirmo karoliuko/apyrankės įsigijimas (64 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Sveikinu visas su pagausejimu karoliuku, tik noretusi kad kaska parodytumet ax.gif

Siuo metu kuriu nauja apyranke ir laukiu pirktu karoliuku kai ateis tai butinai mano kurini isvysit ax.gif
Atsakyti
Zinau kad reikia Ewidentai karalienes su karalium g.gif
O del skambinimo tai netikekit kad del jus kas skambins ir klaus as Megos merginu prasiau vos neatsiklaupus kad padetu gauti tai sake tikrai padesim ir gausim bet ta tyla buvo ilga tai emiausi pati iniaciatyvos ir pradejau skambinti po tokius mazesnius prekybos taskus ir netiketai aptikau dar ir Evitai didelis aciu kad pasake kas prekiauja nes pati ne Vilniete tai net nebuciau zinojusi mirksiukas.gif
Bet buvau radus ebejuj tai jau ir is ten buciau pirkus ten buvo galima is karto pirkti 4u.gif
NidaLaura mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laivite: 03 gegužės 2010 - 19:45
Gailike cray.gif As dar nuo tavo rubino neatsigavau su saulute. Galetum girtis bent karta i savaite, o ne karta i diena lotuliukas.gif Parodyk bent kaip sunerei, pradziugink mane pavyduole...
Atsakyti
Na ką...laba smile.gif
Būkit pasveikintos pasipildžiusios vakar smile.gif Pasipildžiau ir aš, voverytre ir stoperiu. Ir dabar jau nežinau ko noriu biggrin.gif
Vakar buvome Karpynėje, tai dvi padavėjos irgi buvo su troliais biggrin.gif
Kažkaip šiuo momentu nežinau, kokio noriu, o laikas pradėti žinoti, ateina gimtadienis smile.gif Bet perdegiau, nenoriu doh.gif
Atsakyti
As vakar pasideliojau Klaipedoj fantazija su aistra ir su saulute. Dukrai ir pardavejom labiau patiko su aistra. Man su saulute. Neriau taip - lotosas, balti deimantai, aistra (arba saulute), balti burbulai, plienas baltume, auksciau stoperiukas ir fantazijos drugelis. Fantazijos drugelis labai makaluojasi ant viengubos fantazijos, o dvigubos manau nenesiosiu. Kazko truksta tiesa sakant nors tu ka. Spalvu nenoriu. Noriu baltos.Is viens fantazijos menkas dziaugsmas, todel reik imt is karto kokia pora karoliuku prie jos, neapsisprendziu juodai g.gif
Atsakyti
O ką MEGOJE lošė ar lošia? Vakar kažką pildžiau g.gif
Atsakyti
Prisipazikit kuri serga jau 6metai... g.gif
Atsakyti
Noa, prasitrink smile.gif
Atsakyti
Nidalaura 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Nesu suverusi fantazijos dar taip ir stovi kaip nupirko neturiu labai laiko blush2.gif
Nesigirsiu dabar taip daznai pioneer.gif
Tik po savaites gimtadienis tai gal tada ka nors grazaus vel gausiu bet nelabai tikiuosi ax.gif
Atsakyti
Erilukaha, šešiamatė mūs kas gali būt? Noa arba Drugeliukas, arba mimoprachachodeika kokia kaip visada...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dasha: 03 gegužės 2010 - 23:13
QUOTE(Dasha @ 2010 05 04, 00:11)
Erilukaha, šešiamatė mūs kas gali būt? Noa arba Drugeliukas, arba mimoprachachodeika kokia kaip visada...

Laba ryta 4u.gif

Drugeliukas, kiek pamenu sakius buvo, kad renka ilgiau nei troliai Lietuvoj atsirado...bet tikrai neminejo apie 6m....gal 2-3metai kokie...O Noa gal nuo atidarymo panasiai, pamenu rase, kazkaip, kaip insigijo...As abejoju, kad kazkas tiek renka... g.gif

O aplamai Dasha kur dingai, tu matai taves nera, ir nevyksta dialogas...
Gana ten tuos darzuos... ax.gif ...Neklausyk...As pavydziu, ba pati negaliu islekt, taip paprastai... Pas man irgi va pomidorai auga vazoncikuose, reiks kada... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erilukaha: 04 gegužės 2010 - 06:19
QUOTE(Dasha @ 2010 05 04, 00:11)

Ne, baikit, aš renku nepilni metai biggrin.gif Už 10 mėnesių balsavau.

Sublūdau pernai birželį, tiksliai atsimenu, prieš savo gimtadienį. Žinojau apie juos jau anksčiau - pirmas susipažinimas buvo, kai vyras kažkokią skrajutę parvežė važiuodamas pro Jurbarką (sako, va, čia kažkokie nauji karoliukai, gal geri? - atsakiau, o bože, pasižiūrėk, kokios kainos, jei tokius naudosiu, kas iš manęs ką nupirks, nu jau ne).

Antras susipažinimas buvo Ciklantoj - ten periodiškai perku karoliukus, sidabro furnitūrą visokią. Nueinu, čekiško biserio maišiukas - 6 lt, duokit man to, ano, trečio (nu susirenku už sąmatą kokią 150 Lt), o kas čia? 79 LT??? Už VIENĄ??? blink.gif Sako, murano stiklas, nu. Ai naaaafig, sakau, man bus gerai ir čekiškas irnesakyk.gif Galvojau paprastai - jie gražūs labai, bet kai jų daug. O daug - tai kiek kiek, nuo kokius 700? Baikit, nejuokaukit, stiklas gi, už tiek aukso gabalas išeina lotuliukas.gif

Paskui pamačiau natūroj pas vieną garbų žmogų. Kadangi tai buvo graži moteris ir šiaip ji man labai patinka, užsifiksavo teigiamai, bet vis tiek tylėjau.

Dar paskui SM tema atsirado. Oi kaip puoliau ginčytis, pleeem, kokios kainos, už tiek aš autorinėm sidabrinėm apyrankėm visą šeimą apkarkliočiau... Bet kad ginčytis, reikia žinot, apie ką kalbi. Nu ir pasigilinau. Taip pasigilinau, kad mirtinai užsimaniau biggrin.gif

Ir paskutinis lašas buvo ta akcija, kur perki apyrankę, gauni dvi unikas.
IIIr nafig, galvoju, vticharia nuėjau į Akropolį ir nusipirkau odelę su perliniu užsegimu ir unikom. Ir užsisakiau iš .com fėją (elfą) su labradoritu. Galvojau, jau sidabro brangiau kaip už 79 tai niekad nepirksiu...

O dabar te tau, kaip gavosi blush2.gif doh.gif lotuliukas.gif 3 pilnos apyrankės, fantazija, ir visų esamų spalvų odinukės ph34r.gif Už kokius pinigus, neįsivaizduoju, aš tai tiek tikrai neuždirbu biggrin.gif
Atsakyti