Siuo metu kuriu nauja apyranke ir laukiu pirktu karoliuku kai ateis tai butinai mano kurini isvysit
Sveikinu visas su pagausejimu karoliuku, tik noretusi kad kaska parodytumet
Siuo metu kuriu nauja apyranke ir laukiu pirktu karoliuku kai ateis tai butinai mano kurini isvysit
Zinau kad reikia Ewidentai karalienes su karalium
O del skambinimo tai netikekit kad del jus kas skambins ir klaus as Megos merginu prasiau vos neatsiklaupus kad padetu gauti tai sake tikrai padesim ir gausim bet ta tyla buvo ilga tai emiausi pati iniaciatyvos ir pradejau skambinti po tokius mazesnius prekybos taskus ir netiketai aptikau dar ir Evitai didelis aciu kad pasake kas prekiauja nes pati ne Vilniete tai net nebuciau zinojusi
Bet buvau radus ebejuj tai jau ir is ten buciau pirkus ten buvo galima is karto pirkti
NidaLaura
O del skambinimo tai netikekit kad del jus kas skambins ir klaus as Megos merginu prasiau vos neatsiklaupus kad padetu gauti tai sake tikrai padesim ir gausim bet ta tyla buvo ilga tai emiausi pati iniaciatyvos ir pradejau skambinti po tokius mazesnius prekybos taskus ir netiketai aptikau dar ir Evitai didelis aciu kad pasake kas prekiauja nes pati ne Vilniete tai net nebuciau zinojusi
Bet buvau radus ebejuj tai jau ir is ten buciau pirkus ten buvo galima is karto pirkti
NidaLaura
Gailike
As dar nuo tavo rubino neatsigavau su saulute. Galetum girtis bent karta i savaite, o ne karta i diena
Parodyk bent kaip sunerei, pradziugink mane pavyduole...
Na ką...laba 
Būkit pasveikintos pasipildžiusios vakar
Pasipildžiau ir aš, voverytre ir stoperiu. Ir dabar jau nežinau ko noriu 
Vakar buvome Karpynėje, tai dvi padavėjos irgi buvo su troliais
Kažkaip šiuo momentu nežinau, kokio noriu, o laikas pradėti žinoti, ateina gimtadienis
Bet perdegiau, nenoriu
Būkit pasveikintos pasipildžiusios vakar
Vakar buvome Karpynėje, tai dvi padavėjos irgi buvo su troliais
Kažkaip šiuo momentu nežinau, kokio noriu, o laikas pradėti žinoti, ateina gimtadienis
As vakar pasideliojau Klaipedoj fantazija su aistra ir su saulute. Dukrai ir pardavejom labiau patiko su aistra. Man su saulute. Neriau taip - lotosas, balti deimantai, aistra (arba saulute), balti burbulai, plienas baltume, auksciau stoperiukas ir fantazijos drugelis. Fantazijos drugelis labai makaluojasi ant viengubos fantazijos, o dvigubos manau nenesiosiu. Kazko truksta tiesa sakant nors tu ka. Spalvu nenoriu. Noriu baltos.Is viens fantazijos menkas dziaugsmas, todel reik imt is karto kokia pora karoliuku prie jos, neapsisprendziu juodai
O ką MEGOJE lošė ar lošia? Vakar kažką pildžiau
Prisipazikit kuri serga jau 6metai...
Noa, prasitrink
Nidalaura
Nesu suverusi fantazijos dar taip ir stovi kaip nupirko neturiu labai laiko
Nesigirsiu dabar taip daznai
Tik po savaites gimtadienis tai gal tada ka nors grazaus vel gausiu bet nelabai tikiuosi
Nesu suverusi fantazijos dar taip ir stovi kaip nupirko neturiu labai laiko
Nesigirsiu dabar taip daznai
Tik po savaites gimtadienis tai gal tada ka nors grazaus vel gausiu bet nelabai tikiuosi
Erilukaha, šešiamatė mūs kas gali būt? Noa arba Drugeliukas, arba mimoprachachodeika kokia kaip visada...
QUOTE(Dasha @ 2010 05 04, 00:11)
Erilukaha, šešiamatė mūs kas gali būt? Noa arba Drugeliukas, arba mimoprachachodeika kokia kaip visada...
Laba ryta
Drugeliukas, kiek pamenu sakius buvo, kad renka ilgiau nei troliai Lietuvoj atsirado...bet tikrai neminejo apie 6m....gal 2-3metai kokie...O Noa gal nuo atidarymo panasiai, pamenu rase, kazkaip, kaip insigijo...As abejoju, kad kazkas tiek renka...
O aplamai Dasha kur dingai, tu matai taves nera, ir nevyksta dialogas...
Gana ten tuos darzuos...
QUOTE(Dasha @ 2010 05 04, 00:11)
Ne, baikit, aš renku nepilni metai
Sublūdau pernai birželį, tiksliai atsimenu, prieš savo gimtadienį. Žinojau apie juos jau anksčiau - pirmas susipažinimas buvo, kai vyras kažkokią skrajutę parvežė važiuodamas pro Jurbarką (sako, va, čia kažkokie nauji karoliukai, gal geri? - atsakiau, o bože, pasižiūrėk, kokios kainos, jei tokius naudosiu, kas iš manęs ką nupirks, nu jau ne).
Antras susipažinimas buvo Ciklantoj - ten periodiškai perku karoliukus, sidabro furnitūrą visokią. Nueinu, čekiško biserio maišiukas - 6 lt, duokit man to, ano, trečio (nu susirenku už sąmatą kokią 150 Lt), o kas čia? 79 LT??? Už VIENĄ???
Paskui pamačiau natūroj pas vieną garbų žmogų. Kadangi tai buvo graži moteris ir šiaip ji man labai patinka, užsifiksavo teigiamai, bet vis tiek tylėjau.
Dar paskui SM tema atsirado. Oi kaip puoliau ginčytis, pleeem, kokios kainos, už tiek aš autorinėm sidabrinėm apyrankėm visą šeimą apkarkliočiau... Bet kad ginčytis, reikia žinot, apie ką kalbi. Nu ir pasigilinau. Taip pasigilinau, kad mirtinai užsimaniau
Ir paskutinis lašas buvo ta akcija, kur perki apyrankę, gauni dvi unikas.
IIIr nafig, galvoju, vticharia nuėjau į Akropolį ir nusipirkau odelę su perliniu užsegimu ir unikom. Ir užsisakiau iš .com fėją (elfą) su labradoritu. Galvojau, jau sidabro brangiau kaip už 79 tai niekad nepirksiu...
O dabar te tau, kaip gavosi