QUOTE(Dasha @ 2010 05 04, 00:11)
Erilukaha, šešiamatė mūs kas gali būt? Noa arba Drugeliukas, arba mimoprachachodeika kokia kaip visada...
Ne, baikit, aš renku nepilni metai

Už 10 mėnesių balsavau.
Sublūdau pernai birželį, tiksliai atsimenu, prieš savo gimtadienį. Žinojau apie juos jau anksčiau - pirmas susipažinimas buvo, kai vyras kažkokią skrajutę parvežė važiuodamas pro Jurbarką (sako, va, čia kažkokie nauji karoliukai, gal geri? - atsakiau, o bože, pasižiūrėk, kokios kainos, jei tokius naudosiu, kas iš manęs ką nupirks, nu jau ne).
Antras susipažinimas buvo Ciklantoj - ten periodiškai perku karoliukus, sidabro furnitūrą visokią. Nueinu, čekiško biserio maišiukas - 6 lt, duokit man to, ano, trečio (nu susirenku už sąmatą kokią 150 Lt), o kas čia? 79 LT??? Už VIENĄ???

Sako, murano stiklas, nu. Ai naaaafig, sakau, man bus gerai ir čekiškas

Galvojau paprastai - jie gražūs labai, bet kai jų daug. O daug - tai kiek kiek, nuo kokius 700? Baikit, nejuokaukit, stiklas gi, už tiek aukso gabalas išeina
Paskui pamačiau natūroj pas vieną garbų žmogų. Kadangi tai buvo graži moteris ir šiaip ji man labai patinka, užsifiksavo teigiamai, bet vis tiek tylėjau.
Dar paskui SM tema atsirado. Oi kaip puoliau ginčytis, pleeem, kokios kainos, už tiek aš autorinėm sidabrinėm apyrankėm visą šeimą apkarkliočiau... Bet kad ginčytis, reikia žinot, apie ką kalbi. Nu ir pasigilinau. Taip pasigilinau, kad mirtinai užsimaniau
Ir paskutinis lašas buvo ta akcija, kur perki apyrankę, gauni dvi unikas.
IIIr nafig, galvoju, vticharia nuėjau į Akropolį ir nusipirkau odelę su perliniu užsegimu ir unikom. Ir užsisakiau iš .com fėją (elfą) su labradoritu. Galvojau, jau sidabro brangiau kaip už 79 tai niekad nepirksiu...
O dabar te tau, kaip gavosi

3 pilnos apyrankės, fantazija, ir visų esamų spalvų odinukės

Už kokius pinigus, neįsivaizduoju, aš tai tiek tikrai neuždirbu