Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuteriniai žaidimai

QUOTE(Calaquendi @ 2011 03 08, 17:10)
Lokį reikia į narvą uždaryti biggrin.gif Ant jo paspaudinėjant su pele. Ir tada parduoti smile.gif Ir visą laiką reikia žiūrėti, kad būtų žolės. Kitaip numirs antys. Kad būtų galima užauginti naujos žolės, reikia, kad šulinyje būtų vandens.

O dėl antro žaidimo.. Arba pats žaidimas negeras, arba kompas per silpnas..

O ka daryti,kad vandens butu? smile.gif O kaip jums antras zaidimas?bandete jau? smile.gif
Atsakyti
Paspausti ant šulinio smile.gif Šalia jo yra keli taškiukai, kurie rodo, kiek yra šulinyje vandens. Jie mažėja, kai užauginat naują žolę. Kai šulinys tuščias, prie jo atsiranda skaičius (kaina). Tada galima papildyti šulinį smile.gif O kai jau visai tuščias, tuomet neleidžia auginti naujos žolės.

Antro žaidimo dar nebandžiau. Siunčiuosi Perfect World atnaujinimą biggrin.gif Žiauriai ilgai siunčia sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2011 03 08, 17:21)
Paspausti ant šulinio smile.gif Šalia jo yra keli taškiukai, kurie rodo, kiek yra šulinyje vandens. Jie mažėja, kai užauginat naują žolę. Kai šulinys tuščias, prie jo atsiranda skaičius (kaina). Tada galima papildyti šulinį smile.gif O kai jau visai tuščias, tuomet neleidžia auginti naujos žolės.

Antro žaidimo dar nebandžiau. Siunčiuosi Perfect World atnaujinimą biggrin.gif Žiauriai ilgai siunčia sad.gif

oijei g.gif dar sudetingiau atrodo negu atsiusti ir instaliuoti zaidima lotuliukas.gif O kas toliau tame zaidime,Farm?pradzia nuo anciuku o po to? smile.gif Jei teisingai suprantu tai auginsiu,pardavinesiu(biznes vomen lotuliukas.gif )pirksiu?
Blogai kai ilgai siuncia verysad.gif
Atsakyti
Vėliau bus kitokių užduočių. Pvz pagaminti miltus, pyragus. Dar vėliau reikės nusipirkti karvę, iš kurios reikės gauti pieno. Kai kurioms užduotims reikės nupirkti geresnius pastatus. Ir panašiai smile.gif Skirsis kiekiai, gyvūnai, produktai, duotas laikas.. Bent jau tokios užduotys yra telefoninėje versijoje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2011 03 08, 17:38)
Vėliau bus kitokių užduočių. Pvz pagaminti miltus, pyragus. Dar vėliau reikės nusipirkti karvę, iš kurios reikės gauti pieno. Kai kurioms užduotims reikės nupirkti geresnius pastatus. Ir panašiai smile.gif Skirsis kiekiai, gyvūnai, produktai, duotas laikas.. Bent jau tokios užduotys yra telefoninėje versijoje biggrin.gif

Jauciu greitai atsibos man toks zaidimas.Nemegstu kai laikas ribotas.O Sims vistiek noriu :DNama statyti rolleyes.gif Gyventojus rinkti,puosti smile.gif Gal senesni zaidima pabandyti atsiusti g.gif Treciam jauciu mano kompas per senas...
Atsakyti
Man tokie maži žaidimukai irgi greit nusibosta. Man labiausiai patinka MMORPG (jau ne pirmą kartą tą miniu, bet kad taip yra biggrin.gif ). Šifruojasi kaip Multi-Massive Online Role-Playing Game. O jei nesuprantat angliškai, tai vertimas būtų maždaug toks: Multi-masinis vaidmenų žaidimas tinkle. Tokio tipo žaidimuose galima pasirinkti vaidmenį, t.y. personažo rasę (žmogus, elfas, nykštukas, orkas ir pan) ir klasę (karys, lankininkas, magas, samdomas žudikas,..). Pagrindinė veikla tokiuose žaidimuose yra monstrų mušimas. Monstrai pameta kokius nors daiktus (dalis, reikalingas gamybai, visokius viralus, kurie atstato gyvybės taškus, jei labai pasiseka - šarvus ir ginklus). Aišku, dar galima kovoti prieš kitus žaidėjus, daryti visokias užduotis. Tai man įdomiausia dalis smile.gif Taip pat man tokie žaidimai patinka, nes tuo pačiu metu juos žaidžia ir kiti žmonės, galiu juos sutikti, pašnekėti, kartu eiti mušti monstrų ar priešų, prekiauti su jais smile.gif Aišku, yra daug ir įdomių (bent jau taip sako kiti) RPG žaidimų, kurie žaidžiami ne tinkle, ne prieš kitus žmones, o prieš kompiuterį. Bet man tokie nelabai schmoll.gif Dėl tos pačios priežasties - kartu žaidžiančių žmonių smile.gif Ir nesvarbu, ar tie žmonės žaidžia tuo pačiu metu, kaip ir aš. Vis tiek jų buvimas jaučiasi (kai ką nors kitiems parduodu ar iš kitų nuperku).

Dėl Simsų.. Galit pasitikrinti, ar veiks. Šitas kompas, prie kurio esu, Sims 3 paveža, bet labai stabdo (kai 512 RAM. Su 1 GB jau normaliau). Sims 2 patikrinimas. Ir Sims 3. Spauskit ant žalio Click here mygtuko. Iš pradžių automatiškai bandys parsiųsti programą, reikalingą tikrinimui. Man kelis kartus išmetė klaidą, kad kažkas negerai. Paieškojau informacijos ir radau, kad tokiu atveju reikia pačiam parsisiųsti programą ir įrašyti. O tada paleisti iš naujo tikrinimą.
Va tada tikrai nereiks spėlioti, ar veiks žaidimas, ar ne smile.gif
Atsakyti
Veikia man Farm Frenzy 2. Siunčiausi iš čia (iš DepositFiles). Pasileido normaliai, įrašiau vardą, pasirinkau Career. Visai ilgai krovė, bet vis tiek užkrovė (bet gal dėl to, kad esu dar įsijungus Perfect World biggrin.gif ).
Grafika gražesnė, bet atrodo, jog misijos tokios pačios arba labai panašios.

P.S. niekur nereikėjo registruotis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Calaquendi: 08 kovo 2011 - 19:27
Farm Frenzy 2 screenshotas ir video bigsmile.gif (sakiau, kad mano kompas senas, tai biški stabdo video...)
Papildyta:
Kiek čia visokių gyvių ohmy.gif Kairėj pusėj daugiau screenshotų. Tikiuosi, kad neprisijungusiems rodo blush2.gif
Atsakyti
Atiprasau bet niekur nerandu zalio mygtuko blush2.gif As apie Sims smile.gif Rodo dvi lenteles ir tik yuor sistem zalios spalvos.

O sis kuri jus zaidziate zaidima visai idomus turetu buti smile.gif Dar gundo tai,kad ten ir kiti zmones zaidzia smile.gif
Atsakyti
Nėra tokio mygtuko? Ant jo reikia spausti smile.gif

user posted image

Tada automatiškai turi pradėti siųsti programą, reikalingą sistemos tikrinimui. Bet gali būti, kad išmeta klaidą (error), jog negali įrašyti jos. Tuomet reikėtų įsirašyti rankiniu būdu ją. Nuorodą įdėjau toj pirmoj žinutėj, kur rašiau apie tikrinimą. Įrašymo principas toks pats: paspausti ant parsiųsto failo, paspaudinėti NEXT (arba toliau/kitas, jeigu lietuviški windowsai), ir galiausiai finish. Perkrauti puslapį ir spausti ant to pačio mygtuko smile.gif

MMORPG yra faini, tik reikėtų susirasti žaidimą, kurį pavežtų jūsų kompas. Maniškis paveža Perfect World, Lineage II kažkada žaidžiau (senesnę versiją. Ar paveža naujesnes, nežinau), RF Online (tik biški lagina. Bet tas labai nenormalus žaidimas, todėl iškart ištryniau biggrin.gif ). Dar norėčiau paieškoti kitokių žaidimų, tinkamų senesniems kompams. Pvz buvau parsisiuntus Runes of Magic (turėtų būti įdomus, bent jau pagal funckijų ir galimybių aprašymą), bet net ant prisijungimo lango žiauriai lagino (stabdė) ir nepavyko prisijungt. Nu jeigu nebūtų laginę, būčiau pradėjusi aiškintis, kaip prisijungti. Bet pagalvojau, kad jei jau ant prisijungimo lango košmariškai lagina, tai kas bus prisijungus.. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Calaquendi: 09 kovo 2011 - 11:37
pas mane va ka rodo
I nera juokio Click here g.gif blush2.gif

Na bet kaip itraukia tie zaidimai doh.gif biggrin.gif Zaidziu Farm smile.gif Jau akis raudonas,galva skauda,jauciu spaudimas pakilo doh.gif Varykit mane is cia!nes vyra be pietu paliksiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ceburashka: 09 kovo 2011 - 13:40
QUOTE(ceburashka @ 2011 03 09, 13:36)
Varykit mane is cia!nes vyra be pietu paliksiu

lotuliukas.gif

O ką jums rodo, nematau. Nes man, užėjus į tą puslapį, viskas normaliai. Jeigu padarytumėte screenshotą, būtų lengviau smile.gif Kaip tą padaryti, yra parašyta čia (toj žinutėj biški pasenusi informacija apie imageshack.us, bet galit toliau paskaityti ir bus parašyta... Nors šiaip neturėtų kilti problemų su įkėlimu į tą puslapį).
Atsakyti