Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuteriniai žaidimai

QUOTE(Calaquendi @ 2011 03 09, 23:21)
Tas, kuriame būdavo bananai, lėktuvas ir panašūs paveiksliukai? biggrin.gif Tokį ir aš žaisdavau.. Bet dabar niekqaip neprisimenu, kaip jis vadinosi sad.gif

Bet pagooglinusi radau, kad yra daugybė spausdinimo žaidimukų. Įrašius į Googlę typing game randa jų daug smile.gif

nelabai prisimenu kokie butent paveiksliukai ten buvo, jau virs 10 metu praejo, bet labai smagus jis buvo smile.gif
bandysim googlint, aciukas mirksiukas.gif
Atsakyti
Atiprasau,kad ne moku kolkas ideti psl taip kaip rodo man 4u.gif instaliavau as ta programa apie kuria jus sakete ir kuria cia idejote,be vis tiek paspaudzius click,rodo pirma,ta paveiksliuka Analyzing system,o po to ismeta pilka lentele kuriuoje daug parasyta smile.gif Pirmas sakinys toks:We are sorry,the game-o-Meter ii unable to calculate a performace estimate for your computer smile.gif Ir da daug visokiu punktu..
Atsakyti
We are sorry, the Game-o-Meter is unable to calculate a performance estimate for your computer.
It is unable to determine how well Shattered Horizon runs on your system. This may be because:
- Your processor or your video card is a very new model
- Your computer has a processor and video card combination that is very rare
- Or your processor or your video card is very old
If your system is new, this problem should resolve itself automatically as more data is submitted. Please try again in a few days.

Taip rašo?

Jeigu taip, tuomet gali būti jog:
1) jūsų procesorius arba video plokštė yra naujo modelio;
2) arba labai reto modelio;
3) arba labai seni.

Todėl neatpažįsta jų.. Galima palaukti ir bandyti dar kartą.. O gal ir nieko nebeišeis padaryti verysad.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2011 03 10, 14:51)
Taip rašo?

Jeigu taip, tuomet gali būti jog:
1) jūsų procesorius arba video plokštė yra naujo modelio;
2) arba labai reto modelio;
3) arba labai seni.

Todėl neatpažįsta jų.. Galima palaukti ir bandyti dar kartą.. O gal ir nieko nebeišeis padaryti  verysad.gif  g.gif

Taip,taip raso
Tikriausiai trecias variantas biggrin.gif O Sims 1 irgi be sansu? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ceburashka: 10 kovo 2011 - 13:52
Sims 2 dar galėtų patempti. Sims 1 tikrai, tik nežinau, iš kur jį gaut biggrin.gif
Jeigu ta svetainė parašė, jog neatpažįsta kažkokių kompo dalių, tai dar nereiškia, jog žaidimas neveiks. Vienam pažįstamui irgi kažką panašaus rašė, bet pas jį Lineage II, World of Warcraft puikiai veikia smile.gif Nu tik lagina biggrin.gif Lyginant su dabartiniu mano kompu, ant kurio Lineage II irgi veikia, tai manau, jog jums bent jau Sims 2 turėtų užkrauti.
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2011 03 10, 16:27)
Sims 2 dar galėtų patempti. Sims 1 tikrai, tik nežinau, iš kur jį gaut biggrin.gif
Jeigu ta svetainė parašė, jog neatpažįsta kažkokių kompo dalių, tai dar nereiškia, jog žaidimas neveiks. Vienam pažįstamui irgi kažką panašaus rašė, bet pas jį Lineage II, World of Warcraft puikiai veikia smile.gif Nu tik lagina biggrin.gif Lyginant su dabartiniu mano kompu, ant kurio Lineage II irgi veikia, tai manau, jog jums bent jau Sims 2 turėtų užkrauti.

Labas rytas 4u.gif
Taip supratau,kad ta svetaine ne rodyklis? g.gif kad galima bandyti is kur nors kitus Sims siustis ir gali but taip,kad veiks? smile.gif Is Torrent atsiusiu.. smile.gif

Atsakyti
QUOTE(ceburashka @ 2011 03 11, 10:33)
Labas rytas 4u.gif
Taip supratau,kad ta svetaine ne rodyklis? g.gif kad galima bandyti is kur nors kitus Sims siustis ir gali but taip,kad veiks? smile.gif Is Torrent atsiusiu.. smile.gif

Ne, tikrai ne rodiklis. Joje net nėra visų žaidimų... Kas mane labai siutina biggrin.gif

Nesvarbu, iš kur siųsitės simsus (ar kitą žaidimą), reikalavimai kompui bus vienodi smile.gif Aš tik iš torentų ir siunčiuosi. Na, nebent nėra kokio žaidimo torentuose. Pvz MMORPG, kuriuose galima nemokamai žaisti oficialiame serve (yra dar privatūs, ne iki galo sutvarkyti serveriai), dažniausiai galima parsisiųst tik iš oficialios svetainės.
Atsakyti
Prastas dabar interneto rysis,nesiuncia,bandysiu veliau..
O tos programeles Futuremark man ne trinti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ceburashka @ 2011 03 11, 11:54)
O tos programeles Futuremark man ne trinti? blush2.gif

Tai čia jums spręsti smile.gif Šiaip ji daug vietos neužima, pati nepasileidžia, tai kompui netrukdo. Aš susirašau tokius pluginus (įskiepius?) ir palieku. Man nemaišo. Gal kada pradės veikti ir jums tas tikrinimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2011 03 11, 13:39)
Tai čia jums spręsti smile.gif Šiaip ji daug vietos neužima, pati nepasileidžia, tai kompui netrukdo. Aš susirašau tokius pluginus (įskiepius?) ir palieku. Man nemaišo. Gal kada pradės veikti ir jums tas tikrinimas smile.gif

Aisku 4u.gif o gal dar papildomai reiketu kazkokiu programeliu parsiusti? blush2.gif
Atsakyti
Nea... jei pamatysit, kad kažko trūksta, tada ir parsisiųsit smile.gif aš niekad mintinai nežinau, ką įsirašyt. nu, torentus, java... o kitką susirašau su laiku.
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2011 03 11, 13:48)
Nea... jei pamatysit, kad kažko trūksta, tada ir parsisiųsit smile.gif aš niekad mintinai nežinau, ką įsirašyt. nu, torentus, java... o kitką susirašau su laiku.

O kaip as zinosiu,kad kazko truksta? smile.gif

Atsakyti