Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuteriniai žaidimai

QUOTE(Calaquendi @ 2011 03 09, 15:22)
lotuliukas.gif

O ką jums rodo, nematau. Nes man, užėjus į tą puslapį, viskas normaliai. Jeigu padarytumėte screenshotą, būtų lengviau smile.gif Kaip tą padaryti, yra parašyta čia (toj žinutėj biški pasenusi informacija apie imageshack.us, bet galit toliau paskaityti ir bus parašyta... Nors šiaip neturėtų kilti problemų su įkėlimu į tą puslapį).

Ryt paskaitysiu nes jau akyse mirga doh.gif biggrin.gif
Tesiog tuoj vietoj kur turetu buti Click...as matau ant raudomo baltai: Supportet brovser detected,but the Java plugin in missing.To usen the system sca.....Taip supratau,kad java reikia man persiusti.Ar taip supratau? smile.gif
Atsakyti
Aha, gerai smile.gif Trūksta java plugino. Jei gerai atsimenu, turėtų iškart būti nuoroda į javos parsisiuntimo puslapį.
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2011 03 09, 17:23)
Aha, gerai smile.gif Trūksta java plugino. Jei gerai atsimenu, turėtų iškart būti nuoroda į javos parsisiuntimo puslapį.

Taip yra smile.gif tai man ja siustis? smile.gif
Atsakyti
Aha. Ne tik čia ta java reikalinga biggrin.gif
Aš, kai persiinstaliuoju windowsus, visad pereinu per tokias svetaines, kuriose reikalingi visokie pluginai, kad iškart juos parsisiųsčiau ir nereikėtų vėliau to daryti.
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2011 03 09, 17:27)
Aha. Ne tik čia ta java reikalinga biggrin.gif
Aš, kai persiinstaliuoju windowsus, visad pereinu per tokias svetaines, kuriose reikalingi visokie pluginai, kad iškart juos parsisiųsčiau ir nereikėtų vėliau to daryti.

Ne labai suprantu ka reikia is ten siustis? blush2.gif Ten tiek atydaro nuorodu ir Windoms ir soliaris ir apple ir dar kazkokia blush2.gif Paspaudzius bent ant kokios tai nuorodos,dar atsiranda minimum kaip 3 ir kiekviena galima siustis
Atsakyti
Galit duot nuorodą į tą puslapį? Parašysiu, ką siųstis smile.gif Mintinai neatsimenu, kaip ten yra blush2.gif
Atsakyti
My Webpage

nzn ar matote? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ceburashka: 09 kovo 2011 - 16:54
Turiu omeny, kai paspaudžiat ant nurodos į java parsisiuntimą. O ne į žaidimo tikrinimą smile.gif Kai paspaudžiu ant tos nuorodos, matau normalų puslapį, o ne tai, kas yra pas jus smile.gif Pas mane yra ir java, ir tikrinimui reikalinga programa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2011 03 09, 18:16)
Turiu omeny, kai paspaudžiat ant nurodos į java parsisiuntimą. O ne į žaidimo tikrinimą smile.gif Kai paspaudžiu ant tos nuorodos, matau normalų puslapį, o ne tai, kas yra pas jus smile.gif Pas mane yra ir java, ir tikrinimui reikalinga programa smile.gif

Viskas gerai yra Click thumbup.gif biggrin.gif Bet kai paspaudziu,va ka rodo g.gif My Webpage
Atsakyti
Dar kartą pakartosiu wink.gif Kai įdedate nuorodą į puslapį, aš niekaip nepamatysiu, kas jums ten negerai. Kad pamatyčiau, reikia daryti screenshotą. Kai užeinu į tą puslapį, man rodo tai, ką ir turi rodyti jau sutvarkytame kompiuteryje. T.y. pas mane jau visos reikalingos programos yra įrašytos, tad aš, užėjusi į tą puslapį, jį matysiu normalų.

Pirmą kartą paspaudus ant click, turi suinstaliuoti programą, reikalingą sistemos matavimui. Tiksliai neparodysiu, kaip tai turi atrodyti, nes jau esu įrašiusi tą programą (jos nuorodą daviau šiek tiek anksčiau). Ir dėl to, kad man kažkodėl nesuinstaliavo automatiškai. Siunčiausi instaliacinį failą pati ir įrašinėjau kaip ir bet kokią standartinę programą.

Kai jau viskas įrašyta, sistemą matuoja šitaip:
user posted image

Ir galiausiai, kai pamatuoja, rodo maždaug taip:
user posted image
Atsakyti
Sveikos. Gal kas zinot kaip vadinasi linksmas zaidimukas, lavinantis greita taisyklinga klaviaturos spaudinejima?
Teko dar mokykloj zaisti, labai noreciau savo vaikam atsisiusti. Ten begdavo laikas (zmogeliukas), per kuri reikedavo kuo greiciau suspausti eile raidziu. Pacioje pradzioje raideles tik dvi buvo, o su kiekvienu lygiu ju vis daugedavo rolleyes.gif
Gal zinote toki kas nors? 4u.gif
Atsakyti
Tas, kuriame būdavo bananai, lėktuvas ir panašūs paveiksliukai? biggrin.gif Tokį ir aš žaisdavau.. Bet dabar niekqaip neprisimenu, kaip jis vadinosi sad.gif

Bet pagooglinusi radau, kad yra daugybė spausdinimo žaidimukų. Įrašius į Googlę typing game randa jų daug smile.gif
Atsakyti