Taip pat, kaip sužinojot, jog trūksta javos

vistiek nesigauna sims'us man parsiustis
Jau visas temas apie Sims perskaiciau,ir kaip "zirniais i siena"nedaeina
Kokie crekai,kas per cd-key

Tai ar parsisiųsti neišeina, ar susiinstaliuoti?

QUOTE(Calaquendi @ 2011 03 12, 15:43)
Kolkas tik parsiusti

Va dabar parsiunciau Daemon tools,temoje paskaiciau,kad jo reikia

Pirmiausia tada jums reikia parsisiųsti instaliaciją normalią, o tada jau reikės Daemon tools ir nucrackint
Padėsiu dėl šito
Kokiuose torentų trackeriuose turite prisijungimą? Galėčiau duoti nuorodą pačio žaidimo, o ne papildymo
Sims 2 ar Sims 3 dabar ieškot?

QUOTE(Calaquendi @ 2011 03 12, 18:24)
Pirmiausia tada jums reikia parsisiųsti instaliaciją normalią, o tada jau reikės Daemon tools ir nucrackint
Padėsiu dėl šito
Kokiuose torentų trackeriuose turite prisijungimą? Galėčiau duoti nuorodą pačio žaidimo, o ne papildymo
Sims 2 ar Sims 3 dabar ieškot?

Torrent.lt jeigu tuo klausiate?

Labas vakaras, labai labai prašau jūsų pagalbos
Dukra jau savaitę laiko zyzia kad parsiūsčiau jai SAN ANDREAS žaidimą, o aš niekur jo nerandu, arba jei parsisiunčiu tai pasirodo papildinius
Gal galėtumėte duoti nuorodėlę, arba atsiūsti per skype šį žaidimą? Būčiau tikrai labai dėkinga
Jein galite padėti rašykite į AŽ

Dukra jau savaitę laiko zyzia kad parsiūsčiau jai SAN ANDREAS žaidimą, o aš niekur jo nerandu, arba jei parsisiunčiu tai pasirodo papildinius

Bijau suklysti (jau seniai neieškojau Sims 2 instaliacijos), bet šitas turėtų būti pilnas žaidimas, o ne papildymas.
Pirmų Simsų nėra torrent.lt. Kitur gal ir būtų galima rasti, tačiau kiek dabar ieškojau, nelabai patikimi failai. T.y. gali būti, kad ten ne anglų ar rusų kalba, o pvz japonų
vilmutee, torentai tinka? Jei taip, tai kokie? Torrent.lt, Linkomanija? Rusiški?
Pirmų Simsų nėra torrent.lt. Kitur gal ir būtų galima rasti, tačiau kiek dabar ieškojau, nelabai patikimi failai. T.y. gali būti, kad ten ne anglų ar rusų kalba, o pvz japonų

vilmutee, torentai tinka? Jei taip, tai kokie? Torrent.lt, Linkomanija? Rusiški?
QUOTE(Calaquendi @ 2011 03 12, 20:30)
Bijau suklysti (jau seniai neieškojau Sims 2 instaliacijos), bet šitas turėtų būti pilnas žaidimas, o ne papildymas.

Aš parsisiunčiau iš linkomanijos, instaliavau, bet dabar rašo kad reikia idėti diską, o aš juk jo neturiu, ir nežinau ką toliau daryti

QUOTE(vilmutee @ 2011 03 12, 20:41)
Aš parsisiunčiau iš linkomanijos, instaliavau, bet dabar rašo kad reikia idėti diską, o aš juk jo neturiu, ir nežinau ką toliau daryti 

Nucrackinot?
QUOTE(vilmutee @ 2011 03 12, 21:08)
Išarchyvuokit gta san crack failą. Ten turi būti exe failas. Jį reikia įkelti į tą katalogą, į kurį suinstaliavot žaidimą. Turi išmest lentelę, ar norit užrašyti ant viršaus tą failą, tai spauskit taip/yes. Jeigu lentelės neišmes, vadinasi, ne ten keliat