Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuteriniai žaidimai

Taip pat, kaip sužinojot, jog trūksta javos smile.gif
Atsakyti
vistiek nesigauna sims'us man parsiustis doh.gif Jau visas temas apie Sims perskaiciau,ir kaip "zirniais i siena"nedaeina doh.gif Kokie crekai,kas per cd-key unsure.gif
Atsakyti
Tai ar parsisiųsti neišeina, ar susiinstaliuoti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2011 03 12, 15:43)
Tai ar parsisiųsti neišeina, ar susiinstaliuoti? smile.gif

Kolkas tik parsiusti blush2.gif Nes keliskart parsiunciau ir pasirodo papildus doh.gif O ne pati zaidima smile.gif
Va dabar parsiunciau Daemon tools,temoje paskaiciau,kad jo reikia blush2.gif Na ir dabar vel Torrente ieskosiu zaidima,tik,kad vel "ant papildu"nepataikiciau" biggrin.gif
Atsakyti
Pirmiausia tada jums reikia parsisiųsti instaliaciją normalią, o tada jau reikės Daemon tools ir nucrackint smile.gif Padėsiu dėl šito smile.gif Kokiuose torentų trackeriuose turite prisijungimą? Galėčiau duoti nuorodą pačio žaidimo, o ne papildymo smile.gif Sims 2 ar Sims 3 dabar ieškot?
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2011 03 12, 18:24)
Pirmiausia tada jums reikia parsisiųsti instaliaciją normalią, o tada jau reikės Daemon tools ir nucrackint smile.gif Padėsiu dėl šito smile.gif Kokiuose torentų trackeriuose turite prisijungimą? Galėčiau duoti nuorodą pačio žaidimo, o ne papildymo smile.gif Sims 2 ar Sims 3 dabar ieškot?

Torrent.lt jeigu tuo klausiate? blush2.gif O man ir patis pirmieji Simsai tiktu smile.gif Butu puiku jei imestumete nuoroda 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras, labai labai prašau jūsų pagalbos smile.gif
Dukra jau savaitę laiko zyzia kad parsiūsčiau jai SAN ANDREAS žaidimą, o aš niekur jo nerandu, arba jei parsisiunčiu tai pasirodo papildinius doh.gif Gal galėtumėte duoti nuorodėlę, arba atsiūsti per skype šį žaidimą? Būčiau tikrai labai dėkinga smile.gif Jein galite padėti rašykite į AŽ smile.gif
Atsakyti
Bijau suklysti (jau seniai neieškojau Sims 2 instaliacijos), bet šitas turėtų būti pilnas žaidimas, o ne papildymas.
Pirmų Simsų nėra torrent.lt. Kitur gal ir būtų galima rasti, tačiau kiek dabar ieškojau, nelabai patikimi failai. T.y. gali būti, kad ten ne anglų ar rusų kalba, o pvz japonų biggrin.gif

vilmutee, torentai tinka? Jei taip, tai kokie? Torrent.lt, Linkomanija? Rusiški?
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2011 03 12, 20:30)
Bijau suklysti (jau seniai neieškojau Sims 2 instaliacijos), bet šitas turėtų būti pilnas žaidimas, o ne papildymas.
Pirmų Simsų nėra torrent.lt. Kitur gal ir būtų galima rasti, tačiau kiek dabar ieškojau, nelabai patikimi failai. T.y. gali būti, kad ten ne anglų ar rusų kalba, o pvz japonų biggrin.gif

vilmutee, torentai tinka? Jei taip, tai kokie? Torrent.lt, Linkomanija? Rusiški?

Aš parsisiunčiau iš linkomanijos, instaliavau, bet dabar rašo kad reikia idėti diską, o aš juk jo neturiu, ir nežinau ką toliau daryti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmutee @ 2011 03 12, 20:41)
Aš parsisiunčiau iš linkomanijos, instaliavau, bet dabar rašo kad reikia idėti diską, o aš juk jo neturiu, ir nežinau ką toliau daryti  verysad.gif

Nucrackinot?
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2011 03 12, 22:06)
Nucrackinot?

Visaip bandau, bet nežinau kaip doh.gif Jei galite padėkite, please rolleyes.gif biggrin.gif

Štai ką turiu jo aplanke:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmutee: 12 kovo 2011 - 21:11
QUOTE(vilmutee @ 2011 03 12, 21:08)
Visaip bandau, bet nežinau kaip  doh.gif  Jei galite padėkite, please  rolleyes.gif  biggrin.gif

Išarchyvuokit gta san crack failą. Ten turi būti exe failas. Jį reikia įkelti į tą katalogą, į kurį suinstaliavot žaidimą. Turi išmest lentelę, ar norit užrašyti ant viršaus tą failą, tai spauskit taip/yes. Jeigu lentelės neišmes, vadinasi, ne ten keliat smile.gif
Atsakyti