Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Šiaulių apskrityje - III

QUOTE(harmoneta @ 2010 10 01, 18:01)
gal kas paskutiniu metu buvot pas Rima?
kazin dar buria?  ax.gif

kiek žinau buria mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, pas mus tokia pat situacija buvo pas ta moteriske prie "Tomo". Pykciu nelaikiau, kai pastoviai klausinejo "taip", "kodel nesakai" ir pan.? Nors pries eidamos ten su drauge girdejom laaabai gerus atsiliepimus, irgirdom tik bendro pobudzio "pranasystes": "baigsi mokslus", "keisi darba" ir pan. Labai nekonkreciai ir abiem praktiskai vienodai lotuliukas.gif

QUOTE(Vetra2 @ 2010 05 25, 08:59)
O as prieisnga nuomone galeciau parasyt... Esu pries kokius 2 metus buvusi prie tomo kavines pas ta bureja, tai galeciau tik pasijuokt is jos sapalioniu  doh.gif  pribure tokiu veju... Kelios mano drauges yra ejusios pas ja, tai niekam niekas nesipildo... O kai dar pries ka nors sakydama, paklausia ar taip, o gal taip...as sedejau apsalusi kol mano drauge bure...nes podruzke kaip uzhipnotizuota sako, ne arba taip...bet taip viska issiklausinejo ir tipo pribure  doh.gif  lotuliukas.gif  as tylejau, tai ir taip bande klaust, ir kitaip, bet nieko nesigavo, tada sako, kazkas su tavim negerai, kazkokia uzssisklendusi ir negalesiu visko apie tave isburt  cool.gif

Atsakyti
Sveikos merginos,
Gal esate buve pas Nojole ezero gatveje. Gal kokiu atsiliepimu turite? 4u.gif
Atsakyti
Nu jau pas tą tai neik. Primityviai bando spėliot ir tiek doh.gif Iš jos būrėja kaip iš manęs balerina flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2010 10 09, 10:11)
Nu jau pas tą tai neik. Primityviai bando spėliot ir tiek doh.gif Iš jos būrėja kaip iš manęs balerina  flirt.gif

Eik eik biggrin.gif Tai tada neisiu. Aciu,kad patarei smile.gif Tai kaip suprantu tada geriausia eit pas Rima?
Atsakyti
QUOTE(Ligita.r @ 2010 10 09, 11:31)
Eik eik  biggrin.gif  Tai tada neisiu. Aciu,kad patarei  smile.gif Tai kaip suprantu tada geriausia eit pas Rima?

as pas Rima buvau, tai pakolkas nieko nessipilde o sake paaiskes viska rudeni o se tau tuscia ka ji sake g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazas angelas @ 2010 10 09, 12:38)
as pas Rima buvau, tai pakolkas nieko nessipilde

Man tai pildosi unsure.gif Kai kuo netikėjau arba nenorėjau tikėt, o bet tačiau...
Atsakyti
QUOTE(Mazas angelas @ 2010 10 09, 12:38)
as pas Rima buvau, tai pakolkas nieko nessipilde o sake paaiskes viska rudeni o se tau tuscia ka ji sake  g.gif

Na, vistik ruduo dar nesibaige, gal issipildys biggrin.gif O as nezinau pas ka dar nueit. Labai jau knieti pasiklausyt ka papasakos blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Tepaluota @ 2010 10 09, 15:40)
Man tai pildosi  unsure.gif Kai kuo netikėjau arba nenorėjau tikėt, o bet tačiau...

O kur ji tiksliau randasi. As is centro, tai nelabai zinau to pietinio. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ligita.r @ 2010 10 09, 16:33)
o kur ji tiksliau randasi. As is centro, tai nelabai zinau to pietinio. blush2.gif

Korsako gatvėj.
Atsakyti
QUOTE(egesichora @ 2010 05 21, 19:27)
Na,man ši moterytė tai konkrečių vėjų prikalbėjo.Draugei mano-taip pat.
Nenoriu niekieno jausmų įžeisti,bet man susidarė įspūdis,kad ji sėkmingai prie algos prisideda (ta prasme,čia jos pačios toks požiūris į tai,ką ji daro). Draugė bijojo net su mašina važinėti,nes "išmetė",kad vos ne dienų laikotarpyje turės labai skaudžią avariją per konfliktą kelyje ir,kad jos tikrai neišvengs,bet tik gali likti gyva,ar kažkas panašaus (čia prieš metus būrė).Ji manęs labai daug klausinėjo. Man tai nepatiko. Absoliut nieko iš mano gyvenimo neatspėjo.
Ta griežta pagyvenus moteriške,prie "Tomo",tai nustebino pirmąkart,nes labai tiksliai mano praeitį ir  ateitį nuspėjo. Po to buvo nusigrybavusi irgi. Reiks pas ją kada dar nulėkti.
Papildyta:
Viską į AŽ parašiau. Nerašau viešai,nes žmogus nedavė sutikimo afišuoti jo tel.nr.
Užmiršau parašyti,kad prieš metus kainavo 15 Lt.

niu ar dar lankotės pas burtininkes? :-) pati galvoju eiti, gal pas Rima, o vasara buvau pas Varnių būrėja,tai tokių sapalionių nepavadinčiau rimtom pranašystėm, o juo labiau iš praeities vėjų prisakė
Atsakyti
Gal esate kuri buvusi pas Nijolę ežero gatvėje? g.gif labai gyrė mano pažįstama viena cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Cili @ 2010 10 26, 14:10)
Gal esate kuri buvusi pas Nijolę ežero gatvėje?  g.gif  labai gyrė mano pažįstama viena  cool.gif

Jei neturi kur dėti pinigėlių nešk Nijolei ax.gif Kažkaip nelabai ką ir teigiamo čia temoj rasi, kažkada buvau, tai gal kažką ir paspėliojo, kažką pataikė, bet tik tokie pastebėjimai smile.gif
Atsakyti