Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Šiaulių apskrityje - III

QUOTE(Niobe @ 2011 07 12, 14:49)
Tai jau po pasimatymo?  blink.gif Ką įdomaus papasakojo?  mirksiukas.gif

viska tik gerai biggrin.gif patiko visa....
Atsakyti
QUOTE(Cili @ 2011 07 12, 16:04)
viska tik gerai  biggrin.gif patiko visa....

Tai gal tikrai nestuke.gif ax.gif
Man kai būrė ne vien tik gerą sakė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Cili @ 2011 07 12, 13:04)
viska tik gerai  biggrin.gif patiko visa....

idomu ar pildysis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kita @ 2011 07 12, 16:06)
idomu ar pildysis  ax.gif

O cia jau laikas parodys rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vetra2 @ 2011 07 12, 15:29)
Tai gal tikrai  nestuke.gif  ax.gif
Man kai būrė ne vien tik gerą sakė  doh.gif

nea, deja nesu nestuke.gif schmoll.gif
šiaip panašiai abstrakčiai viską ką sakė rima, Jolanta kažkada, viskas bus gerai, darbas, geras vyras, pinigai ir t.t. tai abstrakčiai, manau čia kiekvienai sako taip g.gif
sakė, kad mergaitė turiu apie 6 metų, čia pataikė...charakteris mano, vyro, mergaitės, nu bet sakau, abstrakčiai labai....šiaip kiek buvusi pas būrėjas, visos sako praktiškai tą patį....na ramus pas mane gyvenimas palyginus, nėra kažkokių šuolių, gal dėl to g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cili @ 2011 07 12, 18:16)
nea, deja nesu  nestuke.gif  schmoll.gif

Problemą atrado irnesakyk.gif hihihi.gif
Atsakyti
o gal kas zinote burejos is Radviliskio, gyvenancios prie Norfos, koordinates?
Arba burejos is Ginkunu ?
Ar lanketes pas jas, kaip atsiliepimai?
aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmak: 12 liepos 2011 - 20:38
Labas,gal ka sudomins...apie Rima,tai galiu su dideliu nustebimu pakomentuoti,...pildosi ,net uzmirstos smulkmenos,zodziu ,mano nuomone,tai pataiko i desimtuka...dar pakomentuosiu veliau,nes yra klausimu,kurie turi laike menesio paaisketi....
Atsakyti
QUOTE(Nele2005 @ 2011 07 15, 09:40)
Labas,gal ka sudomins...apie Rima,tai galiu su dideliu nustebimu pakomentuoti,...pildosi ,net uzmirstos smulkmenos,zodziu ,mano nuomone,tai pataiko i desimtuka...dar pakomentuosiu veliau,nes yra klausimu,kurie turi laike menesio paaisketi....

vai vai vai, jei man taip pildysis tai gyvenimas aukstyn kojom apvirs
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kita: 15 liepos 2011 - 11:13
Tai visgi, kaip jus manot kas geriau - tatjana ar rima?
Atsakyti
QUOTE(Kita @ 2011 07 15, 12:12)
vai vai vai, jei man taip pildysis tai gyvenimas aukstyn kojom apvirs

Taip,mums virsta,taip ,kaip ispranasavo i blogaja puse,net probegom pasake,kad susirgs vaikas l.staigiai,pabuvos ligonineje,gali buti bedu su vyriskaja puse,jam 15 metu,taip ir ivyko...,pabuvojome ligonineje,bet trumpam,tai va nepatikejom...,galvok ka nori...,visada buvau skeptike,kreivai ziurejau i kortas,draugė atsitiktinai nusitempe,bet kaip isgirdau,kad drauges sutuoktinis turi meiluze 5 metai,tai buvo sokas...,nepatikejom,toks geras vyras ,tevas,demesingas...,drauge grizusi is Rimos reze,kaip sekasi tiek metu su meiluze..tai buvo jo klausimas,kas pasake,prisipazino viska,maldavo atleidimo...o tolimesnius ivykius visi Siauliai girdejo,tai buvo 1,5 atgal...nezinau ,kaip kam Rima ar Tatjana,man ir ta ir ta beveik vienodai kalbejo,Tatjana TRUMPIAU abstrakciau,o Rima,nuodugniau,smulkiau...
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

Rimos telefonas tikrai nepasikeites, skambinau siandien ir prisiregistravau pas ja penktadienio vakarui smile.gif ech ziuresim ka man papasakos 4u.gif
Atsakyti