Sutinku, Kamiau. Kai esam mažo ūgio tai kiekvieni papildomi šimtas gramų labai išryškėja:)
Šaunuolė

Man toks egzų laikotarpis dabar:S džiaugiuos vien tuo, kad nepersivagau. Mano vaikinas, su kuriuo žinoma ir praleidžiu daugumą laiko po truputį mane pratina prie nesveiko maisto

Jis aukštas aukštas, valgo už tris ir tik kaloringą maistą ir vis tiek išlieka kūdas . To ko man iš tikro norisi ir galiu sau leist net dietinantis: varškė su kokiom uogom trintom, obuoliai kepti, kokia nors korejietiska ar kiniska sriuba su dumbliais ir juru gyvuneliais, siaip juru kopustai marinuoti. Bulvinių visų lietuvos kulinarijos stebuklu net nebesinori kaip tai:D O kad norėčiau šokolado, reikia iki tų dienų sulaukt.
Beje, vilnietėms, kurios nori skanių šviežių šokoladų ir pigiai : Yra prie stoties, šopeno gatvėj pergalės firminė parduotuvėlė, jin mažytė, sena sena, dirba toks diedukas, bet galima nusipirkt visada kokio tarkim nestandartinio paukščių pieno, saldainių , migdolų meduje, paprasto juodo šokolado. Visada šviežia ten ir skanu man.