Įkraunama...
Įkraunama...

Atiduok man mano kūną.

Šiandien ryte gėriau kefyrą su džiūvėsėliais ir obuoliu (biški gigantas obuolys, bet sveika:D )
Pietums valgysiu ką visiems močiutė pagamins, o tai jau žinau kad bus kalakutienos sriuba (matau aiškų pritarimą mano sveikai minybai iš jos pusės) Tik į sultinį įsidėsiu selenų kokius du šaukštus, nes duonos atsisakiau. O selenom man eme sriuba ir be duonos visai praeit:D
Vakare bus poro, svogūniuko ir kopūsto salotos, kepyras. Bet iki 18 tai.

Man nepatinka kad turėjau atsisakyt čiut ne visos savo spintos. Kai nebetelpu į kelnes, kurios laisvos dar rodos visai neseniai buvo sad.gif Šiaip neesu stora, bet tai kas užaugo yra ne vietose. Manau, kad labiau tikėtina jei ligą įsivaryčiau greičiau su šios žiemos kebabais picom biggrin.gif:D kaip tik noriu isugdyt save sveikai maitintis. Pagal mirimanova emiau skaityt, visai patiko. Reikes nusipirkt knyga ir pagal ja daryt.
Atsakyti
QUOTE(Delfanija @ 2010 05 06, 12:22)
Šiandien ryte gėriau kefyrą su džiūvėsėliais ir obuoliu (biški gigantas obuolys, bet sveika:D )
Pietums valgysiu ką visiems močiutė pagamins, o tai jau žinau kad bus kalakutienos sriuba (matau aiškų pritarimą mano sveikai minybai iš jos pusės) Tik į sultinį įsidėsiu selenų kokius du šaukštus, nes duonos atsisakiau. O selenom man eme sriuba ir be duonos visai praeit:D
Vakare bus poro, svogūniuko ir kopūsto salotos, kepyras. Bet iki 18 tai.

Turėčiau tokį pastebėjimą,kad duodu 100 procentų,kad visą gyvenimą taip nesimaitinsi (vadinasi pradėsi maitintis 'stipriau' gausi dovanų kg),tad bent pietums,prie sriubos,valgyk ar tai mėsos,ar tai žuvies su salotom kokiom 4u.gif
Nusilps organizmas,o kas tada? g.gif Pati sau pakenksi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2010 05 06, 11:32)
Turėčiau tokį pastebėjimą,kad duodu 100 procentų,kad visą gyvenimą taip nesimaitinsi (vadinasi pradėsi maitintis 'stipriau' gausi dovanų kg),tad bent pietums,prie sriubos,valgyk ar tai mėsos,ar tai žuvies su salotom kokiom  4u.gif
Nusilps organizmas,o kas tada?  g.gif Pati sau pakenksi  4u.gif

aha drinks_cheers.gif tik as gal vakarienei tos mesos ar zuvies prideciau prie salotu

bet valia tai gelezine pas autore, saunuole 4u.gif tik sveika mityba nereiskia skurdi mityba, juoda duona valgyk, sveika mirksiukas.gif
Atsakyti
54.8
Sveikai maitintis neišvengiama man rodos... Tačiau turiu planą, kad po to kai numesiu svorio Pagal mirimanovą maitinsiuos. Valgai tris kart per dieną , ryte daug ir ko nori, pietūs derinami pagal maisto grupes, vakarienė iki šešių ir lengva.
Taip gavosi, kad šiandien vietoj salotų buvo ryžiai su sojos padažu ir poru ir virtos vištienos kepenėlės. Jas mėgstu, be to kiek teko saityt tai vitamino A iš visokių ten mėsų daugiausia kepenėlėse.

Ką pastebėjau- miegu kaip patenkintas barsukas. Man dažnai nemiga būna, nei vaistai nepadeda. Vakarais nevalgymas gal padėjo.

Pas mane yra draugė prancuzė. Tai ji valgo nustatymom valandom pastoviai, tačiau tikrai valgo viską kas jai patinka (Šokolado kiekiai milžiniški). Ir man pasakojo, kad pas juos taip įprasta ir manau kad tai viena iš priežasčių kodėl ji tokia smulkutė. Svarbu savy man išugdyt maitinimosi kultūrą. (Į kurios rėmus netelpa - kai susinervini valgai kiek lenda.)
Atsakyti
Sveikut :} paskaičiau ir panorau parašyt. Mano ūgis 1520 o noriu svert 45.dabar sveriu 47. Taigi suprantu,kad tu irugi nori nukratyt truputuką svorio.man sakydavo daug aks ,akd nenormalu tiek sverti.Bet astiprašau,kai lygini su mažu ūgiu tai ir tas svorio skaičiukas mažesnis yra :} va kai 1,7 nori 50 svert tai nenormalu..

Šaunu,akd stengiesi sveikiau maitintis,nes tai į naudą ir sveikatai. Tik patariu- enatisakyk to,ką labai mėgsti. jei apribosi ir neleisi sau kažko ko labai nori , išprovokuosi kada nors eprsivalgymus..O tai gali išporovkuot valgymo sutrikimusm (pvz nervinę bulimiją)>patikėk-labai abisus dalykas :}

Todėl,jei nori labai šokoladao,tai suvalgyk porą plytelių. Aš kasdien po pietų suvalgau ar tai saldainį ar šokolado plytutę taip patenkindama savo poreikį saldumynams .Ir nekapok vien sriubos ar salotų, reikia iur mėsytės,žuvies.Tik viska galiamruošti garuose ar orkaitėje be riebalų . svarbaisia formuoti taisyklingos, sveikesnės mitybos įpročius. Nes numetus bus alabi sunku enataugti svorio. O juk nebus,kad visą gyvenimą vien sriubytes ar lapus valgysi smile.gif

Taigi, sėkmės tau dideliausios. O dabar lekiu pasortuot smile.gif
Atsakyti
Sutinku, Kamiau. Kai esam mažo ūgio tai kiekvieni papildomi šimtas gramų labai išryškėja:) doh.gif

Šaunuolėsmile.gifsmile.gif

Man toks egzų laikotarpis dabar:S džiaugiuos vien tuo, kad nepersivagau. Mano vaikinas, su kuriuo žinoma ir praleidžiu daugumą laiko po truputį mane pratina prie nesveiko maisto biggrin.gif Jis aukštas aukštas, valgo už tris ir tik kaloringą maistą ir vis tiek išlieka kūdas . To ko man iš tikro norisi ir galiu sau leist net dietinantis: varškė su kokiom uogom trintom, obuoliai kepti, kokia nors korejietiska ar kiniska sriuba su dumbliais ir juru gyvuneliais, siaip juru kopustai marinuoti. Bulvinių visų lietuvos kulinarijos stebuklu net nebesinori kaip tai:D O kad norėčiau šokolado, reikia iki tų dienų sulaukt.

Beje, vilnietėms, kurios nori skanių šviežių šokoladų ir pigiai : Yra prie stoties, šopeno gatvėj pergalės firminė parduotuvėlė, jin mažytė, sena sena, dirba toks diedukas, bet galima nusipirkt visada kokio tarkim nestandartinio paukščių pieno, saldainių , migdolų meduje, paprasto juodo šokolado. Visada šviežia ten ir skanu man.
Atsakyti
54,9
Penktadienis. Plyšo batas ir perdegė mašinos lempa. Todėl tik papiknikavau su draugais net nenovažiavau pasišokt:S

Valgiau daug ir nusidėjau šiandien. Avižinė košė, varškė, daug daug arbatos ryte. Grybų salotos su kukurūzais pietums. Plius trys grybukai ir sausainiai vakarienei. Džiaugiuosi, kad bent jau net saldaus valgydama nepersivalgiau šiandien.

Tilpau į vieną iš senesnių sijonų (Yeeee:))

Ryt dar viena sunki diena mano lieknejimui. Važiavimas į gimtadienį, užkandžių gaminimas... hrr :S Na, bet bent jau kokį kamuolį paspardysiu:D Šiandien vakare reikia padaryti mankštąsmile.gif
Atsakyti
54.6 smile.gif
Atsakyti
Baisu Lipt abt svarstyklių. Visiškai nurautas savaitgalis. Alkoholis ir užkandžiai, tačiau buvo itin smagu. Šiandien eisiu fiziškai padirbėt ir numetinėt lašinukus kur užsiauginau. Taaaip, einu svertis.
blink.gif blink.gif blink.gif

53.8. WTF? eee. Na. Gerai. Reiškias į storumą nenuėjo. Stiprybės man dabar tesiant savo sveiką gyvenimo būdąbiggrin.gif
Atsakyti
4u.gif
Paskaitinėjau, galiu pagirti už ryžtingus užmojus ir stiprią valią thumbup.gif Tačiau noriu pasakyti, kad panelė beveik badauja, pas Jus į dieną turbūt nei 700 cal nesigauna g.gif aišku šaunu jau -4 kg, bet manau jie tikrai pergreit krenta. Pirmiausia turi būti sveikata ax.gif
Atsakyti
Kažkaip čia man negerai gaunasi. Vakar valgiau kinų maisto sad.gif Nusišaut kaip norėjos, be to po krepšinio bendru susitarimu turėjom eit valgyt. Šiandien vat vėl gėriau kavos, bet pietums ryžiai. Svarbiausia šiandien vakare neprisivalgyt. Bus morkos jaučiu. Ar dar kažkas. Ir dar reikia save motyvuot, nes kaip tai pasidariau ištižus. Artėja sunkiausios dienos, tj nžn kaip jas tversiu.
Atsakyti
Kažkaip čia durnai. Gal prieš raudoną armiją čia taip, ar kas, bet sveriu vėl 55.4. Fail. Šian mityba: Kava , arbata, Ryžiai, dabar tik ką suvalgiau du mažiukus dubenukus (a la kiniškus) avižinės košės. Nuo šiandien atidarau bėgiojimo sezoną Vingio parke. Aštuntą susitinku su Urte ir sportuosim. Tiek daug egzaminų ir atsiskaitymų , kad nežinau kaip tversiu aš ir kaip mano nervai tvers nepersivalgant:D
Atsakyti