Įkraunama...
Įkraunama...

Atiduok man mano kūną.

4u.gif 4u.gif tik nebadauk ir ištversi...man asmeniškai irgi labai sunku surast ribą tarp perdaug ir permažai blush2.gif O ir šiaip stresą mėgstu šaldytuve malšint...
Kiek tiksliai sveriu dabar net nežinau, prisilaikau ir tiek, nes noris diplomų teikimams po mantija turėti dailiai prigludusią suknytę... ax.gif
Atsakyti
Man šiap sulieknėjus gyvent lengviau pasidarys. Labai labai noriu. Bet kažkaip sunku laikytis :S šiandien vėl valgau tep normaliai. Bet reik kažkaip ijungt lieknėjimą...
Atsakyti
sveiki,

prašau nesupykti, bet man labai nepatinka tokios temos šiame skyrelyje; ir, drįstu manyti, ne man vienai.
patikslinsiu, kas yra "tokios temos" - kai "užvedamas" dienoraštis - noriu numesti tiek ir tiek, tikiuosi, jūsų stebima turėsiu tam valios.... jau ne pirma tokia tema po kelių dienų miršta.
aš būčiau už tai, jog šiame skyrelyje - "mano lieknėjimo istorija" - rašytų merginos moterys, jau kažko pasiekusios, pasidalintų savo patritim, metodais ir pan. ir suteiktų įkvėpimo bei motyvacijos smile.gif
o šitaip, kaip šioje temoje, išsipasakoti galima bet kuriame šio forumo būrelyje, kur kas savaitę vyksta svėrimaisi, kai kuriose kasdien ir valgiaraščius dalyvės parašo, įsideda į parašą liniuotę. ir gal pačiai autorei taip būtų smagiau, nei turėti kabančią temą su pilna ryžto pirma žinute ir.. nutrūkstančią po keleto dienų.

šis pasisakymas nėra nukreiptas konkrečiai prieš Delfaniją 4u.gif , yra ne viena tokia tema, tiesiog šita pirmoji po ranka pasipainiojo smile.gif
Atsakyti
Na ir pas mergina ryžtas thumbup.gif Sekmės siekiant savo tikslo thumbup.gif
Atsakyti
Pas man svorio metimo stabdis. Kabau ties 54. Baigsis sesijos eisim su draugu sportuot. Esu tvirtai tam pasiryžus. Plius va suplanuotas ne šis, o dar kitas labai labai sportinis savaitgalis (plaukimas valtimis ežerais, lipimas į piliakalnį ir stovyklavimas su dainom ir šokiais biggrin.gif ) yeee.

Tarp Kitko, prieš tai pirmoji iš mane komentavusi pasiūlė naudot kremus su mumijo. Irrr : Kaip ačiū. Belekiek gerai. Nusipirkau kremą su mumujo ir šaltalankiais. Labai pamaitinta oda:)smile.gif Happy happy.

Kur dar mano gyvenimas taisosi: užaugo nagai tokio kaip noriu ilgio. (Gal skysčių vartojimas padėjo ) Perdažiau, nusikirpau plaukus, tokie paslankesni pasidarė. Po antro odos valymo rezultatai pasimatė ir veido odoj. ptfu ptfu ptfu. vo.
Atsakyti
Mane grupiokas pavadino stora sad.gif fail. Noriu sulyst į bulvių maišą. Bet pakeliu nosį ir viskas . Eisiu šiandien į futbolą. Va.
Atsakyti
QUOTE(Delfanija @ 2010 05 25, 12:45)
Mane grupiokas pavadino stora sad.gif fail. Noriu sulyst į bulvių maišą. Bet pakeliu nosį ir viskas . Eisiu šiandien į futbolą. Va.

Nekreipk dėmesio į to grupioko kritiką biggrin.gif
Atsakyti
Visą savaitgalį praleidau laukinėje gamtoje sirgdama. Jaučiuos atsigavus, gal truputuką mažiau sergu nei anksčiau ir man rodos belekiek kilų numečiau nes visai kitaip atrodau. Va db žinoma pavalgiau bet uuch kaip naudingai praėjo:)
Atsakyti
aš patarčiau nesisverti kasdien, o kartą ar du per savaitę pasisvert, ir dar, valgyti daugiau baltymų (liesos mėsos, žuvies), vakarais taip pat ne košę valgyti o baltymus,mažiau angliavandenių (baltų ryžių, baltos duonos, baltų miltų,makaronų)geriau tai pakeisti į ruduosius ryžius, pilnų grūdų miltus, pilnų grūdų miltų makaronus. Galima net savo duonelę išsikepti, su piln grūd miltais, linų sėmenimis, saulėgrąžų įdėt galima ar dar kokių sėklučių, patikėkit, tokia duona taaaaaip pravalo vidurius thumbup.gif . Žodžiu keisti nenaudingus angliavandenius į naudingus. Stengtis, kad makaronai pietų metu nebūtų pagrindinis patiekalas, o tik garnyras prie pagrindinio patiekalo (žuvies pvz).Ryte valgyti daug angliavandenių turintį maistą, pvz košes ar sumuštinį kokį su sveika duona turinčia daug ląstelienos, pietums žuvies, mėsos su salotomis, sriubą daržovių. Vakarienei taip pat mėsa, žuvis, varškė - baltymai, tarpuose tarp valgių riešutai, vaisiai. Žinoma reikia žiūrėti į porcijų dydį, nepersivalgyti. Valgyti 5 kartus per dieną, bet mažomis porcijomis. Pamatysit, kaip kris svoris, ir ne vandens ar raumenų sąskaita, o riebalų.Medžiagų apykaita labai pagreitėja, kai valgoma po nedaug bet dažniau. Jei vakarais valgomi baltymai, nepakyla cukraus kiekis kraujyje ir tuomet organizmas degina ne gliukozę o riebalus netgi miego metu.Kūnas keičiasi akyse, gražėja oda.Kalbu iš asmeninės patirties mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovila: 31 gegužės 2010 - 12:55
Nesisveriu kadien:)
Atsakyti
Štai, pirmoji didelė didelė investicija į svorio metimą - nusipirkau keturių menesių abonementą impulsui:) svoris ties 54 stovi. Tikiuosi sportas išjudins iš mirties taško.
Atsakyti
Mama su Tėvu eilinį kartą suvarė mano džinsus. Jie man geri tuo kad juose mano jokie gabaritai nesimato ir kojos tiesiog išnyksta. Jie laisvi, nukarę, baisūs, tačiau juos matydami žmonės dėl negražumo kaltina džinsus , o ne mano išstorėjimą.Ir ryt aš pasižadėjau jiems kad nuvažiuosiu, nusipirksiu džinsus. Ne nukarusiu užpakliu, ne trigubo platumo klešnėm. Tokius, kurie mano pasaulio dydžio klubus parodys visiems. Vizija kuri man kyla apie rytojų : aš, baisiai atrodanti viskame, žliumbdama šniurpščioju į nosinę prie pardavėjos, kuri viduje pasidžiaugia, kad nėra stora.

Net naujos meilės ir atostogos neliksmina, kai jaučiuos burbuliu sad.gif Baisi baisi Aura. Rytoj kursinio gynimas, negavau darbo kurį galėtų atlikt net pirmokas , bet aš matyt netinkama. Kaip aš sau nusibodau.

Ryt pabudusi lekiu sportuot. Nors iš viso dabar ėmė imt abejonės. Liksiu stora ir negraži iki mirties.
Atsakyti