aš patarčiau nesisverti kasdien, o kartą ar du per savaitę pasisvert, ir dar, valgyti daugiau baltymų (liesos mėsos, žuvies), vakarais taip pat ne košę valgyti o baltymus,mažiau angliavandenių (baltų ryžių, baltos duonos, baltų miltų,makaronų)geriau tai pakeisti į ruduosius ryžius, pilnų grūdų miltus, pilnų grūdų miltų makaronus. Galima net savo duonelę išsikepti, su piln grūd miltais, linų sėmenimis, saulėgrąžų įdėt galima ar dar kokių sėklučių, patikėkit, tokia duona taaaaaip pravalo vidurius

. Žodžiu keisti nenaudingus angliavandenius į naudingus. Stengtis, kad makaronai pietų metu nebūtų pagrindinis patiekalas, o tik garnyras prie pagrindinio patiekalo (žuvies pvz).Ryte valgyti daug angliavandenių turintį maistą, pvz košes ar sumuštinį kokį su sveika duona turinčia daug ląstelienos, pietums žuvies, mėsos su salotomis, sriubą daržovių. Vakarienei taip pat mėsa, žuvis, varškė - baltymai, tarpuose tarp valgių riešutai, vaisiai. Žinoma reikia žiūrėti į porcijų dydį, nepersivalgyti. Valgyti 5 kartus per dieną, bet mažomis porcijomis. Pamatysit, kaip kris svoris, ir ne vandens ar raumenų sąskaita, o riebalų.Medžiagų apykaita labai pagreitėja, kai valgoma po nedaug bet dažniau. Jei vakarais valgomi baltymai, nepakyla cukraus kiekis kraujyje ir tuomet organizmas degina ne gliukozę o riebalus netgi miego metu.Kūnas keičiasi akyse, gražėja oda.Kalbu iš asmeninės patirties