QUOTE(Paradoksualė @ 2010 09 30, 20:22)
oi vaikeli,sitas kosmaras tave persekios ilgus metus,ir tik su vyro pagalba tu po biski atsikratysi paranojos,bet tik maza vyro klaida ir tu vel garmesi i ta liuna.. taip taip ,miela
pasitikejimo praradimas-bjaurus dalykas.. su slyksciom persekiojanciom pasekmem,iki beprotybes..
pakalbek su juo kai tik uzeina tokie stresai.. butinai,sakyk man blogai,as galvoju taip ir taip,ar gali man irodyti kad nera taip?? jei gali-tegu kaip nors irodo,nu paskambina tai prie jusu ir pasako kad viskas,adios amigos... aisku tai tik zodziai,bet jau kazkas geriau,bent jau ta nakti tu miegosi ramiau..
o siaip susitaikyk-laukia sakau sunkus laikotarpis

pakalbek su juo kai tik uzeina tokie stresai.. butinai,sakyk man blogai,as galvoju taip ir taip,ar gali man irodyti kad nera taip?? jei gali-tegu kaip nors irodo,nu paskambina tai prie jusu ir pasako kad viskas,adios amigos... aisku tai tik zodziai,bet jau kazkas geriau,bent jau ta nakti tu miegosi ramiau..
o siaip susitaikyk-laukia sakau sunkus laikotarpis

zinau kad su ja kalbejo ir sake kad nutrauke santykius..deje ne prie manes..todel velgi islieka o gal..
Papildyta:
QUOTE(eLaura @ 2010 09 30, 23:55)
O kam skirtis, vargti? Tvarkyk savo reikalus kaip tau patogiau ir naudingiau - nieko niekam tu cia neparodysi neirodysi. Kartais gera ir paliudet - visalaik ant bangos niekas negyvena. Sau demesio daugiau skirk. Nors jei patinka buti auka, tai jau tavo pacios pasirinkimas. Jei jis eis ar skirsis - nesulaikysi, tegu..
Bjaurus pas tave laikotarpis - uzjauciu - praeis viskas, tik gali ilgiau uztrukti. Manyciau, visi tai praeina vienaip ar kitaip. Nieko naujo. Nepanikuok ir neisterikuok, neeikvok energijos, jos dar reikes.. Laikas sudelios viska, kaip tau reikia, tik kantrybes turek..

gal tu ir teisi..tiesiog zinau kad kito karto nebus..tada jau nieko nesiaiskinsiu,tyliai susidesiu daiktus,pasiimsiu vaikus ir pasuksiu kita kriptymi..