Įkraunama...
Įkraunama...

turim sunu..laukiam antro..turbut skiriames

QUOTE((Lelija) @ 2010 10 13, 15:13)
Žiauri temukė, gaila abiejų.. Manau, kad autorė labai nepasitikinti savimi, kad net turint du vaikus, bijo prarasti vyrą.
Ir kaip tas vyrelis iškentė, aišku, per tuos pykčius atitolom šiek tiek, gal ir turi tų pažinčių, bet aš tuo labai abejoju, o jei ir turi, tai man jau vienodai, juk manęs nepalieka. O jei įtarinėt keikvienam žingsnyje, tai irgi ne gyvenimas. Kita medalio pusė, kai sėdi namuose viena, su vaiku, tai ir prisigalvoji visokių nesąmonių, pasijunti vieniša, jautriau reaguoji į visokias vyro baikas...Kantrybės, stiprybės mamytėms smile.gif

jei viena vaika turint kartu su vyru, tai vyras nepaliks, o su dviem tai jau garantuotai? Ir kuo daugiau vaiku, tuo didesne garantija, kad nepaliks?
Jums nesvarbu ka daro Jusu vyras, svarbu, kad Jusu nepalieka?
Vyro nuklydimai - baikos?

Gal pradzioj pati susitvarkykit su savo vidum, poto patarinekit kitam apie kompleksus ir nepasitikejima savimi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kiera: 14 spalio 2010 - 05:51
QUOTE(Kiera @ 2010 10 14, 05:48)
jei viena vaika turint kartu su vyru, tai vyras nepaliks, o su dviem tai jau garantuotai? Ir kuo daugiau vaiku, tuo didesne garantija, kad nepaliks?
Jums nesvarbu ka daro Jusu vyras, svarbu, kad Jusu nepalieka?
Vyro nuklydimai - baikos?

Gal pradzioj pati susitvarkykit su savo vidum, poto patarinekit kitam apie kompleksus ir nepasitikejima savimi  4u.gif

Nu gi čia kaip Mexikiečių serialuose,pastoji,nesvarbu kokiu būdu,nuo miegančio ar nuo stovinčio ir jau vyras priklauso tau visam gyvenimui ir nesvarbu nei ką jis daro,nei ką jis myli.
Atsakyti
QUOTE((Lelija) @ 2010 10 13, 15:13)
Žiauri temukė, gaila abiejų.. Manau, kad autorė labai nepasitikinti savimi, kad net turint du vaikus, bijo prarasti vyrą.
Kol vaikai maži, kol siaučia hormonų audros, po nėštumo - vėl antras nėštumas, manau, kad ir nenuostabu, kad santykiai tampa įtempti. Oi, kai aš laukiausi, ko tik nebūdavo...brrrr....baisu ir prisiminti, kokia furija būdavau, nuotaikos keisdavosi kas minutę. Ir kaip tas vyrelis iškentė, aišku, per tuos pykčius atitolom šiek tiek, gal ir turi tų pažinčių, bet aš tuo labai abejoju, o jei ir turi, tai man jau vienodai, juk manęs nepalieka. O jei įtarinėt keikvienam žingsnyje, tai irgi ne gyvenimas. Kita medalio pusė, kai sėdi namuose viena, su vaiku, tai ir prisigalvoji visokių nesąmonių, pasijunti vieniša, jautriau reaguoji į visokias vyro baikas...Kantrybės, stiprybės mamytėms smile.gif

O man gaila jusu unsure.gif ,gyvenate su vyru,uzsimerkiate i visus jo poelgius,ka nori ta daro,tik svarbu jusu nepalieka doh.gif ....siaubas,negyvenimas....
Nei du,nei penki vaikai negarantuos,kad vyras nepaliks moters,snekate pievas....
Papildyta:
QUOTE(Kiera @ 2010 10 14, 06:48)
Gal pradzioj pati susitvarkykit su savo vidum, poto patarinekit kitam apie kompleksus ir nepasitikejima savimi  4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kiera @ 2010 10 14, 06:48)

Su mano vidumi viskas ciki, manau, kad yra kvaila pastoti vien del to, kad tikiesi susigrazinti vyra, taip pasielge autore, nors ir buvo akivaizdu, kad niekas nepasikeis. Gimdyt vaikus reikia turet pagrinda po kojom, be to, vaikai gimsta is meiles vienas kitam, o ne kaip gelbejimosi ratas santykiams. Nuolatiniai itarinejimai ugdo saves nuvertinima, o kompleksuota zmona dar ne vienam vyrui nepatiko. Aisku, as nekalbu apie bomzus, kurie gimdo vaikus, nes nori pasidulkinti, o apie kontracepcija neturi supratimo, tikiuosi, kad Jus, uzsipuolusios mane, apie tai suvokiat wink.gif
Atsakyti
QUOTE((Lelija) @ 2010 10 20, 14:39)
Su mano vidumi viskas ciki, manau, kad yra kvaila pastoti vien del to, kad tikiesi susigrazinti vyra, taip pasielge autore, nors ir buvo akivaizdu, kad niekas nepasikeis. Gimdyt vaikus reikia turet pagrinda po kojom, be to,  vaikai gimsta is meiles vienas kitam, o ne kaip gelbejimosi ratas santykiams. Nuolatiniai itarinejimai ugdo saves nuvertinima, o kompleksuota zmona dar ne vienam vyrui nepatiko. Aisku, as nekalbu apie bomzus, kurie gimdo vaikus, nes nori pasidulkinti, o apie kontracepcija neturi supratimo, tikiuosi, kad Jus, uzsipuolusios mane, apie tai suvokiat wink.gif

jus interpretavot autores istorija taip kaip jums atrodo,as viska supratau kitaip smile.gif ji niekur nesake,kad gimdo del to kad issaugoti santuoka schmoll.gif ji rase kad nenori gyventi tik del vaiku ir kad abu norejo 2 vaikiuko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alvyde: 20 spalio 2010 - 15:29
Su mano vidumi viskas ciki, manau, kad yra kvaila pastoti vien del to, kad tikiesi susigrazinti vyra, taip pasielge autore, nors ir buvo akivaizdu, kad niekas nepasikeis. Gimdyt vaikus reikia turet pagrinda po kojom, be to,  vaikai gimsta is meiles vienas kitam, o ne kaip gelbejimosi ratas santykiams. Nuolatiniai itarinejimai ugdo saves nuvertinima, o kompleksuota zmona dar ne vienam vyrui nepatiko. Aisku, as nekalbu apie bomzus, kurie gimdo vaikus, nes nori pasidulkinti, o apie kontracepcija neturi supratimo, tikiuosi, kad Jus, uzsipuolusios mane, apie tai suvokiat wink.gif

Nejauciat,kad jus ne i tema visa siuo komentaru g.gif ?Jus pries tai rasete,kad temos autore turedama net du vaikus bijo prarasti vyra....nusikalbejote ir tiek,vaikai tai negarantija,kad vyras nepaliks ir cia moters pasitikejimas ar nepasitikejimas savimi ne prie ko.
Atsakyti
O man atrodo beprasmės temos ir diskusijos kuriose temos autorė nebepasisako.
Atsakyti
abu sutuoktiniai turi stengtis kad nebutu rutinos, o kai vienas is dveju nustoja tai daryti tai ir atsiranda situacija, apie kuria raso temos autore. tik gaila kad naujai uzmegzta gyvybe buvo suartejimo prezastis.... ne ten jos reikejo ieskoti. ir nebandau as cia moralizuoti, tiesiog issakau savo nuomone.... g.gif o temos autorei linkiu sekmes ir laimingo gyvenimo kaip jis bepasisuktu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajone35 @ 2010 10 13, 13:12)
Siuo metu palaukciau kol vaikai paaugs ir jus pati sutvirtesit,kai galesit daugiau demesio skirti sau,iseisit i darba,tada ir spreskit ka daryt ar gyvent kartu,ar skirtis.

tai va..vaikiukai auga..jie mano dziaugsmas..del vyro nedziugausiu,nes nesu garantuota kas jam saus i galva..gyvenu sia diena,kol matau jo pastangas dziauguosi..atrodo viskas stoja i vezias..kartais verkiu pagalvojus apie tai iki ko nusiritau..zodziu viskas taip atvira ir sopa..

gal jums pasigyditi reikia?kazkokias pievas rasot doh.gif
QUOTE(alvyde @ 2010 10 20, 16:26)
jus interpretavot autores istorija taip kaip jums atrodo,as viska supratau kitaip smile.gif ji niekur nesake,kad gimdo del to kad issaugoti santuoka schmoll.gif ji rase kad nenori gyventi tik del vaiku ir kad abu norejo 2 vaikiuko smile.gif

drinks_cheers.gif aciu kad isiterpet,nu bet ir buna zmoniu,kurie net temos nepaskaite rasineja visokias nesamones doh.gif

QUOTE(Kitokia82 @ 2010 10 22, 15:17)
Nejauciat,kad jus ne i tema visa siuo komentaru g.gif ?Jus pries tai rasete,kad temos autore turedama  net du vaikus  bijo prarasti vyra....nusikalbejote ir tiek,vaikai tai negarantija,kad vyras nepaliks ir cia moters pasitikejimas ar nepasitikejimas savimi ne prie ko.

drinks_cheers.gif del vaiku tikrai negyvensiu..islauksiu si sunku perioda..ir tegul gyvenimas mane nustebina..nesvarbu viena ar su juo busiu..svarbu laimes nepaleisti..tiksliau leisti kad surastu mane..
QUOTE(astor @ 2010 10 22, 15:21)
O man atrodo beprasmės temos ir diskusijos kuriose temos autorė nebepasisako.

yra yra ta autore,tik ne visada isiterpia..taciau stebiu komentarus..aciu uz visu jusu diskusija 4u.gif man begalo svarbus jusu palaikymas ir nuomones 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Fistashke @ 2010 10 22, 23:08)
  g.gif o temos autorei linkiu sekmes ir laimingo gyvenimo kaip jis bepasisuktu  4u.gif

mirksiukas.gif
Atsakyti
Teisingai,neskubėkit nieko daryt,visko gyvenime būna ir tenka iškesti.Spėsi ir išsiskirti ir naują gyvenimą pradėti.
Atsakyti
Temos autorei: nustok gimdyti vaikus, jai toki dalykai dedasi, pagailek saves. Ar negeriau vaikus gimdyti tada, seima tvirta, o ne ant slenkscio.
Atsakyti