Įkraunama...
Įkraunama...

Juvelyrika

QUOTE(Rene @ 2010 11 09, 14:01)
ziit, man labai patiko lapeliai ir tavo darbų knyga  thumbup.gif
Jau turbūt buvo rašyta, bet aš neprisimenu, ar su pieštukais galima piešti tik ant sidabro molio ar ir ant sidabro skardos?

as supratau, kad ta spalvota patina galima gauti tik ant sidabro, kaik kartu bandziau ta pati recepta ant vario ar bronzos -nedirba schmoll.gif

aisku, kad galima.. molis atsirado neseniai, o si technika jau senokai egzistuoja, principas tureti gera, "kibu" pavirsiu (apdirbti su slifavimo popieriu + patina, ar kas kita, man patiko gesso siurksti tekstura), jau kaskada dejau, bet va vel radau
http://www.wonderhow...jewelry-368792/ as tik likau nepatenkinta tuo fixative, po jo man piestukas bevek nekibo g.gif
Atsakyti
ziit, ačiū 4u.gif , suprantu, kad reikia piešti ant pašiaušto pagrindo, bet kaip paskui nušlifuoti tą paviršių, kad nenusitrintų spalvos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ziit @ 2010 11 08, 06:38)
va dar vienas bandymas su stiklo moliu, bet dabar su sidabru tai oksidacijos problemos nebuvo biggrin.gif  o va labai neblogai isejo iridescent patina ant sidabro biggrin.gif
http://www.flickr.co...othmetaldesign/

Cia Jusu darbeliai blink.gif ziauriai grazus wub.gif
Atsakyti
Daug gražių darbelių sukūrėt smile.gif va noriu parodyt kokį raštą išmokau pinti biggrin.gif imetu tik fragmentą darbelio, kaip pabaigsiu nufotkinsiu visą, čia bus kaklo papuošalas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rene @ 2010 11 10, 14:36)
ziit, ačiū  4u.gif , suprantu, kad reikia piešti ant pašiaušto pagrindo, bet kaip paskui nušlifuoti tą paviršių, kad nenusitrintų spalvos?  g.gif

as tikiuosi , kad gesso stipriai laikosi g.gif o spalva padengiau laku,
http://www.tonyadavi...illie.html#more va cia irgi pataria laka, bet nezinau akvivalento (jie siuncia tik i USA) as naudoju acrilic sealer, tai visiems dazams, pavirsiams, sako, kad water proof ir pastovi apsauga visiems dazytiems pavirsiams
Atsakyti
QUOTE(Duzgas @ 2010 11 10, 16:31)
Daug gražių darbelių sukūrėt smile.gif va noriu parodyt kokį raštą išmokau pinti  biggrin.gif imetu tik fragmentą darbelio, kaip pabaigsiu nufotkinsiu visą, čia bus kaklo papuošalas

Duzgai: klase thumbup.gif thumbup.gif as vis ziuredavau i tuos pynimus ir nesiryztu net bandyti. Atrodo kad su virbalais daryta, o ar rankomis tai daroma? Ar dau vielos sunaudojai?

Teo: tai ziaurus ar grazus g.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tie lapeliai, tai pats lengviausiaid dalykas padaryti (visi, kas pradeda su metalo moliu, tuo piknauziauja biggrin.gif tepi moli ir viskas mirksiukas.gif ) as megstu 3D tai uzeme pora metu, kol gera lapa radau ir susigundziau pabandyti lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ziit @ 2010 11 11, 02:30)
Duzgai: klase thumbup.gif  thumbup.gif  as vis ziuredavau i tuos pynimus ir nesiryztu net bandyti. Atrodo kad su virbalais daryta, o ar rankomis tai daroma? Ar dau vielos sunaudojai?

padaryta viela 05mm storio, tiksliai nematavau bet virš 3m vielos buvau pasidaręs iš tiek išejo 43 cm ilgio supintas gaminys biggrin.gif viska vašeliu dariau
Atsakyti
man ,kai visokie vielos nertiniai patinka, tai,
Duzgo grandinėlė thumbup.gif
čia tik nerta vašeliu, ar ir naudota vadinamoji "nerimo lelytė" ?, nes labai jau pinimas panašus gaunasi, kai neri jos pagalba
Atsakyti
Duzgai,auksciausia klase thumbup.gif Kaip lygiai, lyg ne ranku darbas. Ir visai nedaug tos vielos suejo g.gif Kaip suprantu ji tusciavidure? Tai gal galima dar kokia odele vidun ikist?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 11 lapkričio 2010 - 14:27
Duzgai, patinka ir man "pynutė" biggrin.gif , jau taip kruopščiai nunerta thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rene: 11 lapkričio 2010 - 22:22
QUOTE(aliete @ 2010 11 11, 15:15)
man ,kai visokie vielos nertiniai patinka, tai,
Duzgo grandinėlė  thumbup.gif
čia tik nerta vašeliu, ar ir naudota vadinamoji "nerimo lelytė" ?, nes labai jau pinimas panašus gaunasi, kai neri jos pagalba

nu tik vašeliu, o kas ta lelytė negaliu pasakyt nes neisivaidzduoju kas per daiktas čia smile.gif net nemoku paaiskinti kaip ten pint galiu nupiešt aiškiau būtų smile.gif gaunas tuščiavidurė todėl galima ir odelę ikišt ar dar kanors panašaus
Atsakyti
Duzgai
nerimo lelytė atrodo štai taip

apmetus vielutę ,ar siūlus ant tų "vinukų", vašelių traukiamos akys,nerinys eina pro lelytės ertmę, na ir gaunasi kažkas panašaus ,tuščiavidurio kaip pas tave smile.gif

bet pasirodo,visą tai galima tik vašelių išnerti thumbup.gif
Atsakyti