QUOTE(*Mirabella* @ 2010 05 06, 17:34)
Asmeniškai mano protėviai buvo paprasti žmogeliai ir niekuo nenusipelnę. Todėl būtent aš to ir nesureikšminu.
Na, mano giminėj irgi nėra nei vieno, artimo imperatoriui

Visgi, žinau, kad mano protėviai buvo dori žmonės - neprasivogę, neprasigėrę, nelaidokavę, nors jiems, kaip ir visiems sekėsi įvairiai - ir geriau ir prasčiau. Mano giminės istorija man yra ir svarbi, ir brangi. Ir ji mane įpareigoja irgi atitinkamai nugyventi gyvenimą. Galų gale, tik jų visų dėka šiandien aš esu čia, ant šitos žemės...Tai jų dovana man.
Man jokio skirtumo kieno pavarde vadinsiuos, man žymiai svarbiau kas esu savo ESME. Pavardė tik pavidalas, tik formalumas, bet ne esmė, ne protas ir jausmai, ne darbai...
Jūs tikriausiai dar labai jauna, kad taip nuvertinate ir savo protėvius, ir savo pavardę...

Bet tai praeina savaime

Kada nors suprasit, kad protas, jausmai, darbai ir pavardė tarpusavyje glaudžiai susiję.
Taip tikrai manau ir tikrai sieksiu būtent to, kad su vyru taptume vienas kito dalimi,
Jūs kada nors savo vyro pasiklauskit, ar jis irgi taip pat karštai trokšta tapti jūsų dalim?

Kol kas tegaliu jums palinkėti sėkmės šitame jūsų siekime ir nepamiršti to, kas buvo įrašyta Saliamono žiede

Tapti vienas kito dalimi tai nereiškia netekti savo identiteto, tai reiškia turėti kuo daugiau bendrumų. Galvoti ir rūpintis ne tik savo interesais.
Tapimas kito dalimi reiškia Ego infliaciją, ir tam tikrais periodais tai būdinga beveik visoms moterims. Bet Ego infliacija anaiptol nereiškia "turėti daugiau bendrumų".
Ką jums reiškia žodis tapatumas? Ar jums tai tas pats kas tapatybė?

Jei žmogus pasimetęs su savo tapatybe, tai ja ir su savo tapatumu ne kas. Ir atvirkščiai