Įkraunama...
Įkraunama...

Globėjai vienykitės

QUOTE(Ausrytukas @ 2007 02 09, 17:52)
oj ,Dita, kaip sunku dabar tavo širdelei, kaip gerai tave suprantu. Kažin ar teismas apribos tuos pasimatymus, dabar kažkaip labai jau kvailai tie sprendimai būna priimami.

Ačiū už palaikymą. smile.gif Tikrai nelengva, kartais tokios silpnumo akimirkos užeina, kad kaip aš sakau norisi užmigti žiemos miegu ir atsikelti, kai viskas bus baigta. Bet pasižiūri į vaikiuką ir supranti, kad negali jo palikti vieno. Ir vėl eini ir eini....
Šiandien mūsų prašymo neišnagrinėjo, atidėjo tikriausiai kitai savaitei. Na man ir tai gerai, bent "tėveliai" netrorizuoja iki kol bus teismo sprendimas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dita3 @ 2007 02 09, 21:01)
Ačiū už palaikymą.  smile.gif Tikrai nelengva, kartais tokios silpnumo akimirkos užeina, kad kaip aš sakau norisi užmigti žiemos miegu ir atsikelti, kai viskas bus baigta. Bet pasižiūri į vaikiuką ir supranti, kad negali jo palikti vieno. Ir vėl eini ir eini....
Šiandien mūsų prašymo neišnagrinėjo, atidėjo tikriausiai kitai savaitei. Na man ir tai gerai, bent "tėveliai" netrorizuoja iki kol bus teismo sprendimas.  smile.gif

duo Dieve, kad tik nors protingesnį sprendimą priimtų.O šiaip tai ką, vaikiukas jau paaugintas, atseit abai reikalingas.Va tie trys metai didžiausia riba, kai alia tėvai atsiranda, su norais ir pretenzijom, ir kaip taisyklė nesuprasi nė ko jiems reikia-vaiko tai tikrai ne, o ko g.gif . Jei dabar atlaikysitą jų spaudimą , gal paskui ir atšoks.Net nežinau ar tinkamus žodžius ir renku.Yra dar didelis nemalonus momentas, kad tie padarytojai gali ir susituokti, ir gyvenamąją vietą turėti ir vaiko pareikalauti- o teismas grąžins į šeimą taip sakant.Oj , Dita, palaikysiu prštus sukryžiuotus, kad taip neatsitiktų.Dieve, nugi dabar tau kaip širdį gyvai plėšia ir jokios rodos nėra-Įstatymas vadinasi.Tokiais atvejais geru žodžiu sovietmetį prisimenu, kai jau palikai vaiką , tai ir viskas jokių teisių ir jokios biologijos lotuliukas.gif nebeturi, o dabar.Įtariu, kad tie kur įstatymus leido tai net nepabandė anei įsivaikinti, anei globoti o paskui dar ir grąžinti paskui į kokį utėlyną, bet ne tame ir esmė, kad ir rūmus.Paimi taigi ne savo, o paskui atiduoti tai patį saviausią turi, dažnai mielesnį ir artimesnį nei pagimdytą.Laikykis , mieloji.
Atsakyti
QUOTE(as mamyte @ 2007 02 03, 18:57)
Sveikutes,
turiu dukryte 1m., dar vieno zmogucio laukiuosi, bet negaliu ismest is galvos minciu apie vaikuti is vaiku namu. Sakau sau, kad ne laikas, kad reik paluket kol antrasis gims ir paaugs, bet sirdy vis kirba kirba kazkas, be proto norisi nors vienam zmoguciui palengvint gyvenima, apgaubt ji meile, padet nors kazkuo.. o dar kai pamatau per zinias vargsus kankinamus vaikus, vis verkiu prisiminus, vyras ramina, greiciausiai galvoja, kad del to kad nescia taip i viska reaguoju verysad.gif , o man sirdis plysta, atrodo nors dabar imu ir vaziuoju "gelbet" tu vaiku. O gal delst tikrai neverta, vistiek procesas uztrunka... kazin, ar kreipia VTAT demesi i tai kad seimoje maziukas vaikas ir dar laukiuosi? Ka man patarumet? unsure.gif Su vyru jau seniai kalbejom apie tai, jis labai uz tik neakalbejom -kada...

mano situacija panasi buvo mirksiukas.gif susipazinau su musu berniuku kai laukiausi pagranduko.mintis sloboti kirbejo visa laika, bet akis i aki susiduriau 8 menesi nestumo su tuo. labai bijojau, kad tas noras pasiimti berniuka nebutu paskatintas nestuma, na juk kalba apie vaikiuko paemima daznas, o iki galo eina tik keli. dabar mano maziui 10 men, o po velyku pradedam tvarkyti dokumentus nuolatinei globai, kolkas savaitgaliais ir per atostogas turim nuolatini svecia wub.gif
QUOTE(Tuoj @ 2007 02 03, 22:59)

sveikinu thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės globėjos 4u.gif
Aš taip pat noriu prie jūsų jungtis, nes greitai turėsiu savo globotinį Eriką (jis mano sūnėnas). Jis kolkas dar vaikų namuose, bet jau neilgam, laukiu teismo ax.gif Turėtų viskas išsispręsti mėnesio bėgyje. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amunette @ 2007 02 23, 12:37)
Sveikos mamytės globėjos  4u.gif
Aš taip pat noriu prie jūsų jungtis, nes greitai turėsiu savo globotinį Eriką (jis mano sūnėnas). Jis kolkas dar vaikų namuose, bet jau neilgam, laukiu teismo  ax.gif Turėtų viskas išsispręsti mėnesio bėgyje.  g.gif

4u.gif Labai stipriai sveikinu, linkiu ryžto ir kantrybės begalinės.
Tai kiek vaikinui metų?
Tikiuosi labai sunku nebus, nesjau kraujo ryšys šiek tiek vistiek duoda ypač su vyresniu, bet šiaip tai stiprybės Tau. Pagarba. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Andro @ 2007 02 23, 21:52)
4u.gif Labai stipriai sveikinu, linkiu ryžto ir kantrybės begalinės.
Tai kiek vaikinui metų?
Tikiuosi labai sunku nebus, nesjau kraujo ryšys šiek tiek vistiek duoda ypač su vyresniu, bet šiaip tai  stiprybės Tau. Pagarba. rolleyes.gif

Ačiū wub.gif vaikinukui balandžio gale sueis 4 metukai. Labai geras ir mielas vaikutis, su juo jokio vargo smile.gif
Mūsų šeimyna netrukus iš vieno vaiko išaugs iki trijų. Tikiuosi suspėsiu susitvarkyti g.gif
Atsakyti
4u.gif tikiuosi,kad viskas bus gerai, tuo labiau,kad žinai jo savybes. Man tai pvz. žinojau kad bus nelengva, bet kad tai sunku- nesitikėjau. Bet tik dabar, kai atsisuku -pamanau kaip gerai kad ištvėriau, nepalūžau. Dabar labai džiaugiuosi ir berniuku ir mumis visais kuriuos jis myli bigsmile.gif
Atsakyti
Aš nusiteikusi, kad bus visokių akimirkų ir gerų ir blogų mūsų gyvenime. Žinoma, bus sunku, bet aš pasiryžau, nes skaudu matyti kai tavo sesers vaikas gyvena vaikų namuose. Aš jį dažnai lankau ir žinau kaip nesaldu ten, tuo labiau kad jis yra ten skriaudžiamas vienos vyresnės mergaitės, vaikų namų despotės, kurios visi mažiukai bijo.
Vienu žodžiu baisu. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Amunette @ 2007 02 27, 08:40)
Aš nusiteikusi, kad bus visokių akimirkų ir gerų ir blogų mūsų gyvenime. Žinoma, bus sunku, bet aš pasiryžau, nes skaudu matyti kai tavo sesers vaikas gyvena vaikų namuose. Aš jį dažnai lankau ir žinau kaip nesaldu ten, tuo labiau kad jis yra ten skriaudžiamas vienos vyresnės mergaitės, vaikų namų despotės, kurios visi mažiukai bijo.
Vienu žodžiu baisu.  verysad.gif

O kur tėveliai? Kodėl jie nepasirūpina savo vaikučiu? Aišku, jei nenori gali ir neatsakyti. Aš klausiu tik todėl, kad pati auginu giminaitės vaiką, tai labai gerai žinau, kas tai yra. Mes tai turime daug problemų, bet ne su vaiku, o su jo tėveliais. Ir mums reikia daug nervų ir stiprybės, kad pajėgtume išgyventi visas jų daromas kiaulystes. verysad.gif Ir to pirminio entuziazmo pas mus nebėra nei lašo. Jeigu dar kartą reikėtų taip pasielgti, nežinau, ar pasiryžčiau.
Tik nepagalvok, kad noriu sužlgdyti tavo norą padaryti gerą vaikiukui, tik norisi perspėti, kad stiprybės reikės daug daugiau, negu iš pradžių atrodo. O galbūt pas jus viskas bus kitaip tongue.gif To jums ir linkiu iš visos širdies. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dita3 @ 2007 02 27, 12:59)
O kur tėveliai? Kodėl jie nepasirūpina savo vaikučiu? Aišku, jei nenori gali ir neatsakyti. Aš klausiu tik todėl, kad pati auginu giminaitės vaiką, tai labai gerai žinau, kas tai yra. Mes tai turime daug problemų, bet ne su vaiku, o su jo tėveliais. Ir mums reikia daug nervų ir stiprybės, kad pajėgtume išgyventi visas jų daromas kiaulystes.  verysad.gif  Ir to pirminio entuziazmo pas mus nebėra nei lašo. Jeigu dar kartą reikėtų taip pasielgti, nežinau, ar pasiryžčiau.
Tik nepagalvok, kad noriu sužlgdyti tavo norą padaryti gerą vaikiukui, tik norisi perspėti, kad stiprybės reikės daug daugiau, negu iš pradžių atrodo. O galbūt pas jus viskas bus kitaip  tongue.gif  To jums ir linkiu iš visos širdies.  4u.gif

Ačiū už palinkėjimus smile.gif
O tėveliams dzin tas vaikas. Tėvas išvis kažkur randasi neaišku kur, žinau kad Jonavos raj. gyvena kažkokiam kaime ir kiek girdėjau tai jis pribarstęs tų vaikų jau gal 4. Vienu žodžiu sėklintojas
O mano sesuo, vaiko motina gyvena Anglijoj. Ten pasigimdė dar vieną vaiką, kuris jau įvaikintas lietuvių įtėvių. Jai tie vaikai nerūpi, gal kada gyvenime ir ateis į protą, bet ne dabar. Su ja aš asmeniškai nebendrauju, nes neturiu tokio noro. Nors kiek girdėjau, tai ji atseit man labai dėkinga, kad aš žadu jos vaiką pasiimti iš vaikų namų.
Šiaip aš nelinkus žmonių smerkti, todėl aš labai didelio pykčio jai nejaučiu, man svarbiausias šioje situacijoje jos vaikas.
Beje, jis net nežino, kad ji jo mama, nes jis mama mane vadina, o mano vyrą tėčiu. Taip kad mes jo tėvai jam wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Amunette @ 2007 02 27, 11:15)
Ačiū už palinkėjimus smile.gif
O tėveliams dzin tas vaikas. Tėvas išvis kažkur randasi neaišku kur, žinau kad Jonavos raj. gyvena kažkokiam kaime ir kiek girdėjau tai jis pribarstęs tų vaikų jau gal 4. Vienu žodžiu sėklintojas
O mano sesuo, vaiko motina gyvena Anglijoj. Ten pasigimdė dar vieną vaiką, kuris jau įvaikintas lietuvių įtėvių. Jai tie vaikai nerūpi, gal kada gyvenime ir ateis į protą, bet ne dabar. Su ja aš asmeniškai nebendrauju, nes neturiu tokio noro. Nors kiek girdėjau, tai ji atseit man labai dėkinga, kad aš žadu jos vaiką pasiimti iš vaikų namų.
Šiaip aš nelinkus žmonių smerkti, todėl aš labai didelio pykčio jai nejaučiu, man svarbiausias šioje situacijoje jos vaikas.
Beje, jis net nežino, kad ji jo mama, nes jis mama mane vadina, o mano vyrą tėčiu. Taip kad mes jo tėvai jam  wub.gif

Pas mus buvo panaši situacija. Vaikas tėvams dzin buvo, bet kai atsirado dokumentai teisme dėl neterminuoto tėvų valdžios apribojimo, oi koks reikalingas tas vaikas jiems patapo verysad.gif Dabar apie save prisiklausau tiek "gražių" žodelų. Esu ir grobikė, ir mamai vaiko neleidau lankyti ir t.t. Nervų daug kainuoja, o ir pabaigos nežinau viso šito proceso.
Ir kažkaip niekam neįdomu, kad vaikas pas mus nuo 6 mėnesių auga, daugiau negu 2 metus jo tevėliai nelankė ir juo nesidomėjo, be to savo biologinių tėvelių vaikas net nepažįsta. Bet gal geriau negąsdinsiu tavęs, o be to ir pati tikiuosi, kad viskas bus gerai, tik reikia šitą sunkų periodą išgyventi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dita3: 27 vasario 2007 - 11:39
QUOTE(dita3 @ 2007 02 27, 13:38)
Pas mus buvo panaši situacija. Vaikas tėvams dzin buvo, bet kai atsirado dokumentai teisme dėl neterminuoto tėvų valdžios apribojimo, oi koks reikalingas tas vaikas jiems patapo  verysad.gif Dabar apie save prisiklausau tiek "gražių" žodelų. Esu ir grobikė, ir mamai vaiko neleidau lankyti ir t.t. Nervų daug kainuoja, o ir pabaigos nežinau viso šito proceso. 
Ir kažkaip niekam neįdomu, kad vaikas pas mus nuo 6 mėnesių auga, daugiau negu 2 metus jo tevėliai nelankė ir juo nesidomėjo, be to savo biologinių tėvelių vaikas net nepažįsta. Bet gal geriau negąsdinsiu tavęs, o be to ir pati tikiuosi, kad viskas bus gerai, tik reikia šitą sunkų periodą išgyventi smile.gif

Na nežinau, bet jai jau motinystės teisės atimtos, todėl nesibaiminu labai. Jei ji grįš ir norės bendrauti su vaiku aš tikrai to nedrausiu. Galės pasimatyti, pabūti. Kai jis paūgės ir bus pakankamai supratingo amžiaus, pasakysiu, kad esu jo teta, nes ateis toks laikas, kai jis paklaus pats.
Žadu auginti ir mylėti jį besąlygiškai.
Jei atsirastų jo tėvas kada ir norėtų pasimatyti, taip pat leisčiau susitikti ir susipažinti su juo. Visi esame žmonės ir kai pagalvoju ne man jo tėvus teisti, kad jie šiokie ar tokie.
Ateiti į protą niekada nevėlu ir aš tikiu, kad kada nors taip nutiks su jo tėvais.
Tau linkiu daug daug stiprybės kovoje su vėjo malūnais 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti