Įkraunama...
Įkraunama...

Globėjai vienykitės

Sveikos gyvos mielosios,kur visos pradingote?
Gal vaikai užkankino,juk tiek dienų į mokyklą eiti nereikia...Pas mus šiandien iš ryto buvo tik 18 šalčio,tai tėtis vaikus ir nuvežė schmoll.gif ,tačiau tik didesnius paliko o mažuosius vėl parvežė,nes klasėse šalta,noirs ir buvo keletas mokinių...parsivežėme į šiltus namučius saviškius.
Kadangi visi prabuvo namie susikautė daug darbelių kuriuos geriau nudirbu kai viena būnu biggrin.gif Kada ateis pavasarėlis?

Carvel,kaip teismai pasibaigė?Gal aš ko nedaskaičiau?

Julyte,kaip tavo mokslai?
Atsakyti
Mokslai liux, geri pažymiai, bet svarbiausia atkrito galvos skausmas- egzaminai, bet neilgam doh.gif
Mes irgi visi sėdim namie- šildomes, ryt reikėtu nors iki parduotuvės prasivaikščioti, prasivedinti. Bet jau pasiilgau šiltų dienų, pakščių čiurškėjimo ir vaikų balsų po langais biggrin.gif
Atsakyti
Dieve mano, kiek gali iškęsti žmogus..

Čia aš api tą knygą - "Stiprau už neapykantą"

radau aprašymą rūsų kalba.
http://media.catholi...n5/article8.htm
Atsakyti
QUOTE(maiiia @ 2006 01 26, 09:30)
Dieve mano, kiek gali iškęsti žmogus..

Čia aš api tą knygą - "Stiprau už neapykantą"

radau aprašymą rūsų kalba.
http://media.catholi...n5/article8.htm

Maiiia,matau,kad perskaitei tą knygą...šiurpūs vaizdai,ir įspūdis dar keletą dienų ant širdies gulėjo...Kai aš perskaičiau,daviau ir savo šeimynai paskaityti ...tai mes buvome pakraupę...Tačiau tas jo atlaidumas ir supratimas stulbinančiai pamokantis ir suteikiantis jjėgų ,kantrybės ir minčių,ar tu taip nesijautei?

Kaip laikosi tavo mažasis,ar esate sveiki?
Atsakyti
Perskaičiau ir aš ištrauka rusų kalba, labai primena romaną "Deividas Koperfildas"- super knygos, mano vaikystė kažkiek primena ax.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos mielos globėjos,mylimos mamytės 4u.gif
Labai tylu pastaruoju metu mūsų padangėje,ar rutina užkniso,ar pavargot,ar viskas nusibodo ir neįdomu?
Bet juk praeina juodi debesėliai ir vėl gyvenimas tampa mielas,įdomus norisi būti žingeidžiam daug žinoti,dalintis įspūdžiais ....o be to pavasaris ne už kalnų 4u.gif

Mano šeimynoje buvo didelis gripo virusas,kurį mes bendrom jėgom šiaip taip įsiveikėm ir po ilgų atostogų[ligų,valentininių ir tautinių} rytoj eisim visi į mokyklą...nemeluodama prisipažinsiu,kad šį kartą buvau labai pavargusi...nes vienu metu sirgo mano šeši globotiniai ir mano dukra...su labai aukštom temperatūrom ir kosuliais...
Bet šiandien jau esame visi sveiki ir tuo labai džiaugiamės.Dabar grįžome iš bažnytėlės[ nes vienas vaikutis šeis metais eis prie pirmos komunijos],skaniai papietavome ir vaikai užsiėmė savo darbeliais ,o aš pas jus užėjau.

Kur visos esate,atsiliepkite ax.gif
Atsakyti
Vargšė, Ramutė, kai vaikas suserga tai ir mamai buna sunku, o čia visi kartu doh.gif Siaubas kažkoks...
O mes kol kas sveiki, bet jaučiu artėja ligos, jau man ir sesei sloga, tai žiūrėk tuoj visi ir....
Aš tai jau antrą savaitę dirbti pradėjau ax.gif Pažistami pasiūlė ir grafikas liuksovas nuo 9 iki 17 val, ir dar 1 val pietūs. Tai ryte nuvedu didžkį į vieną darželį, mažių į kitą lopšelį, Dianytė iki teismo dar pabus namie. Po darbo vėl visus žirnius susirenki...Dabar kol priprasiu prie darbo....vakare jau būnu pavargusi, tingiu kompą įsijungti ax.gif Vis gi metus nedirbau, matyt atpratau.
Atsakyti
Na ir šaunuolė ,Julyte,kad derini darbą ,mokslą ir puikia mamyte sugebi būti.Tai gyvenime labai svarbu.Fiziškai žinoma nelengva,tačiau viską galima padaryti kai yra didelis noras ir meilė .Šaunuolė,džiaugiuosi dėl tavęs 4u.gif
Kai turėsi laiko parašyk,įdomu kaip tavo šeimynėliai einasi 4u.gif
Atsakyti
Julyte, tikrai visada smagu isgirsti, kaip tau sekasi 4u.gif (ypac kai sekasi gerai bigsmile.gif )
Atsakyti
QUOTE(ramute53 @ 2006 02 21, 08:47)
Na ir šaunuolė ,Julyte,kad derini darbą ,mokslą ir puikia mamyte sugebi būti.Tai gyvenime labai svarbu.Fiziškai žinoma nelengva,tačiau viską galima padaryti kai yra didelis noras ir meilė .Šaunuolė,džiaugiuosi dėl tavęs 4u.gif
    Kai turėsi laiko parašyk,įdomu kaip tavo šeimynėliai einasi 4u.gif

QUOTE(Tuoj @ 2006 02 21, 10:55)
Julyte, tikrai visada smagu isgirsti, kaip tau sekasi  4u.gif (ypac kai sekasi gerai  bigsmile.gif )

Ačiu, merginos ax.gif Čia paprasčiausiai toks mano gyvenimo būdas, negaliu ramiai gyventi, reikia eiti, bėgti , dalyvauti....pavargstu,,,ir vėl einu. Kiek Dievuliukas duos sveikatos, tiek ir eisiu.
Galit nesikuklinti, pačios ne ka mažiau darbuojates mirksiukas.gif mielos optimistės..bitutės darbininkės. biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos. Ir aš auginu mažą berniuką, kurio globa paskirta man. biggrin.gif
QUOTE(Smaika @ 2005 12 18, 17:49)
6.Kad butu diferencijuotos pasalpos(kad daugiau moketu didesniems vaikams,aisku,nenuimant nuo mazuju ,o didesniems pridedant).Juk didesniems ir daugiau reikia.

Bet va su šituo punktu visiškai nesutinku. Mes vaikiuką auginame nuo pusės metų, tai tuos 500 lt vien tik auklei atiduodame, o kur dar sauskelnės, maisteliai, tyrelės, sultys ir pan. Tokiam mažiukui neduosi maisto, kurį pats valgai. Taip, kad vertinant, kam daugiau, kam mažiau, labai lengva apsirikti. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dita3: 22 vasario 2006 - 15:30
Sveikutė Dita3,nauja globėja 4u.gif
Labai džiugu,kad turite mažą vaikelį,juk širdyje jis toks pats savas ir mielas.Aš turiu tą praktiką ,nes du vaikelius auginau nuo vienų metukų,o dabar vienas jau eina į pirmą klasę,o kitam greit bus šešeri smile.gif
O tos išlaidos kas met didėja ir didės,bet tai gali tik tie suprasti kas jau globoja vaikelį...Nors daugeliui labai užkliūna tie gaunami pinigėliai,ir labai sunku kai tenka kažką aiškintis ir įrodinėti...Geriausiai nekreipti dėmesio,bet ne visada pavyksta...
Atsakyti