Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbeliai

Labai daug čia visko prisižiūrėjau, bet Pacios tas komplektas tai wub.gif nerealus thumbup.gif

Vedda, kaip smagu tave čia pamatyt vėl... Labai įdomi dėžutė. O tavo idėja thumbup.gif Tikrai atrodo kaip trafretas ar ryžiniai nėriniai. Vieną kartą netyčia gavosi raštas nuo popierinės servetėlės, kuria norėjau dažų perteklių sugerti. Tikrai gerai atrodė thumbup.gif Reikės kada mėginti paeksperimentuoti...

Jennifer, patiko pakaba ir taupyklės smile.gif O tą užrašą auksinį dar paskui užlakuoji? Toks klausimas iškilo g.gif

Džiugos komodėlė patiko. Jauki tokia, labai šilta wub.gif Ir nesugalvočiau ant šio motyvo dvikomponenčio, na, bet turiu pastebėti, kad jis labai tinka thumbup.gif

Atsakyti
***** RAISTO DUKRA***** (29x25x8)

user posted image

user posted image

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2010 05 09, 19:49)
Jennifer, patiko pakaba ir taupyklės smile.gif O tą užrašą auksinį dar paskui užlakuoji? Toks klausimas iškilo g.gif

Dėkoju balte, pakaba kai ir turėjo patikti, nes jau gavau čia kaip ir užuominą iš sobieskos, kad tavo braižą pasiskolinau, ane sobieska? beje, ir čia pagirsiu tavo gražuolę "dėžikę":D Bet aš taip laukiu kada tu pagaliau sugrįši prie servetėlių, tų laikų kai buvai mano absoliuti favoritė ax.gif
O lipdukus priklijuoju nudekoravusi ir nelakavusi, tad paskui dar nemažai sluoksnių lako dedu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jennifer: 09 gegužės 2010 - 21:50
QUOTE(sobieska @ 2010 05 09, 22:17)
***** RAISTO DUKRA*****  (29x25x8)

labai grazu 4u.gif
Atsakyti

nuostabu wub.gif wub.gif wub.gif

pridedu ir as dar viena sioki toki darbeli... blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DOLLILYTE: 09 gegužės 2010 - 22:47
Pacios, nuostabus komplektukas...viskas tiesiog idealu wub.gif
DOLLYLITE, faina dezute...patinka man ta servetele irgi mislinu kaip ja panaudot 4u.gif
Sobieska, as esu visiska fane tokiu tavo dezuciu... drinks_cheers.gif
Vedda, idomus sumanymas su tuo rastu thumbup.gif verta demesio dezute wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jennifer @ 2010 05 09, 22:48)
ane sobieska? beje, ir čia pagirsiu tavo gražuolę "dėžikę":D Bet aš taip laukiu kada tu pagaliau sugrįši prie servetėlių, tų laikų kai buvai mano absoliuti favoritė  ax.gif

lotuliukas.gif vienas kitas darbas su servetelemis tikrai bus, ta galiu pazadet...nes kalnai ju pas mane, bet...yra kaip yra, bet idomumo delei savo galerijoj paskaiciuosiu kiek turiu serveteliniu ir kiek spausdintu...o koliazus/montuotus prie kokio skyriaus priskirt g.gif

Savo fanei biriusai perduodu privietika 4u.gif
Atsakyti
***** RAISTO DUKRA***** 

Na, kaip ir visada, be žodžių..... wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Laba diena, visoms darbstuolems. Na nezinau ar visas pagirsiu, bet isimintiniausius pasistengsiu smile.gif

Dziuga+ komodele laibai idomi 4u.gif
Veda man tos gelytes taip graziai ziurisi ant jusu dezutes, o pries tai man kazkaip jos nelabai budavo 4u.gif
Sobieska jusu ta paskutine irgi labai grazi 4u.gif

Pacios, o jusu rinkinukas mane pribloske tokio grozio seniai nemaciau bigsmile.gif 4u.gif

o as, kad nebut tusciom irgi savo tokius meskiukus pasirodysiu smile.gif

user posted image
user posted image

Atsakyti
QUOTE(sapniux @ 2010 05 10, 12:08)
o as, kad nebut tusciom irgi savo tokius meskiukus pasirodysiu  smile.gif

kokie mieli wub.gif wub.gif wub.gif
pėdutes su trafaretu darei?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo supersandryte: 10 gegužės 2010 - 11:41
Sapniux,

kokia miela dezute ir tos pedutes "pripeduotos" per sona labai linksmai thumbup.gif
Atsakyti
sapniux, nu smagi meškiukų dėžutė bigsmile.gif O pėdeles pati paišei ar jos čia antspauduotos ax.gif
Atsakyti