Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbeliai

Sapniux, kokie smagus meskenai wub.gif
O as irgi pasirodau su savo rinkiniu RYTU KVAPAS
user posted image
Atsakyti
Sveikutes.
Stai ir as nuspriendziau pora savo pirmu darbeliu parodyti... ax.gif
Laukiu pastabu blush2.gif nes esu naujokie dekupaze.
dovana kumai:
user posted image
user posted image

Rinkinukas draugei, studijojanciai astrologija
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hloja: 10 gegužės 2010 - 14:18
QUOTE(decopa @ 2010 05 10, 15:14)
Oi mergytes mergytes ,baikit karus  doh.gif
Nezinau ar tas paveikslas vogtas ar ne,bet jei jo dar negalma naudoti pagal visas autorines,tai nesigirkit gi viesai apie uzsakovus  unsure.gif

lotuliukas.gif super thumbup.gif ... sakykim, kad jam daugiau nei 70 metu, gal tada kai kas ramiau miegos biggrin.gif ...nu neatimsiu as niekieno biznio, kas pirko serveteles tas ir pirks...

Sapniux
...miela dezute

Biriuska
...rytai irgi graziai atrodo, rysku, kaip ir priklauso mirksiukas.gif

Hloja nu tik nemeluok, kad naujoke irnesakyk.gif , o jei rimtai-tai man patiko, gal tik pirmosios arbatines vidus labai jau sviesus, jei nepalikai naturalaus medzio, tai man taip norisi kremines spalvytes.

Astrologinis rinkinukas graziai ziurisi, spalvytes liux atiderintos, geras rastas vidaus sprendimas... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 10 gegužės 2010 - 14:47
Sobieska, dar kartą wub.gif , norėčiau ir aš tokioj aplinkoj užmigti tongue.gif
Sapniux, smagi dėžutė thumbup.gif
Hloja, neatrodo, kad būtum naujokė, matosi, kad daug skaitei ir žiūrėjai, fajni darbeliai smile.gif
Biriusa, savotiškai žavus darbelis rytų motyvais, tik, jei tai rinkinukas, tai padėklo šoniukus apklijuočiau tokiu pat motyvu, kaip ir dėžutės 4u.gif
Atsakyti
Aciu visoms uz pagyras blush2.gif

taip pedutes as padariau su trafaretu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2010 05 10, 15:46)
lotuliukas.gif  super thumbup.gif ... sakykim, kad jam daugiau nei 70 metu, gal tada kai kas ramiau miegos biggrin.gif ...nu neatimsiu as niekieno biznio, kas pirko serveteles tas ir pirks...
[b]

na,bent jau as tai printeri noreciau geresni nusipirkti smile.gif ,vistiek tik savo reikmem dekupazinu smile.gif tai man tai dzin autorines drinks_cheers.gif
Atsakyti
Hloja, rinkinukas draugei tikrai turėtų patikti 4u.gif

O čia mano pakabėlė sūneliui, išsiprašė būtinai su katinėliais smile.gif

user posted image

Nelabai kur tobulėju ax.gif bet vis tiek miela rankose paturėti dekupažą rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(bus_ka @ 2010 05 10, 16:22)
Sobieska, dar kartą wub.gif , norėčiau ir aš tokioj aplinkoj užmigti tongue.gif

Drasiai cool.gif , galeciau ir tau kazka sukurt...panaikinau medziu paunksme, pridejau sviesiu spalvu ir pasviesinau bei pagyvinau tamsu skardi, gavosi, kad guli ale samanu patale rolleyes.gif ai, dar savotisko zavesio laumzirgiai pridave, man grazu paziuret, bet kai jie prisiliecia tai brrrrr

Aciuuuuuu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 10 gegužės 2010 - 15:59
Sobieska, brangioji, nesiteisink ir nepyk, tikrai neverta. Asmeniškai aš tai pasakiau be jokio, nei kruopeles piktumo ar pavydo. Gražu ką darai, svarbiausia, kad tai tau patinka, tik nostalgija tavo senesniems darbeliams, nes jais pati tik ką pradėjusi labai žavėjausi bei man tai buvo, kaip mėgdavau sakyti, tolių toliai ir tebesižaviu, bet tolių kaip ir nebėra biggrin.gif Tad relax, take it easy mirksiukas.gif
DOLLILYTE, labai daili dėželė su smuiku, tikrai labai wub.gif
sapniux, superiniai meškučiai, tapukai taip gražu, jėga, sužavėta wub.gif
biriusa, komplektukas dailus, bet mano akiai kiek per ryškus, bet tai tik man ax.gif
hloja, super darbeliai, ypač rinkinukas draugei, nerelaus... 4u.gif
Žydraake, linksma pakabėlė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sapniux @ 2010 05 10, 15:29)
taip pedutes as padariau su trafaretu  ax.gif

Trafaret1 pati pasidarei ar pirkai ax.gif
Atsakyti
O kaip as esu suzaveta dauguma cia matytu darbu , tai nera zodziu. Nuo kai kuriu net silpna daros kaip grazu. notworthy.gif good.gif first.gif
Aciu uz komplementus blush2.gif Nesitikejau. Tikrai esu naujoke. Jokiu kursu ne lankiau (nors minciu buvo, bet galimybiu ne labai). Isvis tik 3 darbus kolkas padariau, vienas dar mamai padovanotas. Skaiciau be galo daug ir cia forume ir kitur.. Daug dar man ne aiskumu ir kai kas nesigauna (pvz. su vienkomponenciu) arba dabar darau padekliukus ant balto fono noriu raudonus itrukimus padariti, su 2 komp. krakle padariau o itrinimas man pravalas su raudonu, jieskosiu vel pagalbos cia forume ir inetiai. Tobuleti man dar ir tobuleti..
Sobieska -esu jusu fane thumbup.gif biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
As dabar tiksliai nepasakysiu, bet greiciausiai musu darugeje "Maxima":)
cia tokia vaikiska knygute ir ten daug visko yra. Cia is tikro tai katinelio is tos knygos yra, bet vat tiko vistiek smile.gif
ten daug tu trafaretu tik jie ganetinai dideli, suristi i tokia knyga kazkas apie 15 Lt.

smagu kad sakote jog grazu biggrin.gif
Atsakyti