Įkraunama...
Įkraunama...

Foninė muzika vestuvėse

QUOTE(Tomaba @ 2007 10 07, 20:44)
ir kiek noretum uz savo pasmuikavima prie baznyteles ir siek tiek joje? MAne irgi domina Kernave, kazin kaip ta smuikininke kur kunigo sesute rekomenduoja?  g.gif

mano drauges vestuvese (Kernaveje) grojo smuikininke rekomenduota - tikrai graziai thumbup.gif
Atsakyti
gal kas domejosi del CHORDOS ar INFERTERZZMO?o gal radote dar kokius muzikantus?siaip tai ieskau ,kad grotu kokias 1.5-2 valandas prasdedant vakarui.
Atsakyti
mes savo vestuvems buvom nusisamde smuikininka, labai jau as jo norejau ir labai graziai grojo baznycioj. Tik vienas planavimo zioplumas: jis buvo baznycios gale ir nelabai kas atkreipe demesi i smuiko muzika, o dar kai klebonas pats su gitara uzgrojo, tai smuika visai visi ir uzmirso... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(katyte_pi @ 2008 03 26, 16:30)
..... o dar kai klebonas pats su gitara uzgrojo, tai smuika visai visi ir uzmirso...  doh.gif

super, kurioje cia baznycioje?
Atsakyti
Garliavos 4u.gif
girdejau, kad ne pirma karta uzgrojo, kad megsta nustebint zmones
Atsakyti
buvau ir aš vestuvėse, kur Garliavos kunigas užgrojo gitara ax.gif Žinokit thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif nerealu tiesiog buvo ir kas svarbiausia, niekas nesitikėjo to, net jaunieji nežinojo...Jis, beje, ne tik grojo, bet ir dainavo, visiems labai didelį įspudį paliko smile.gif
siūlau visoms, besituokiančioms aplink Kauną, rinktis tą bažnytėlę, kuri be puikaus kunigo, dar ir labai jauki ir graži 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif man stai gime mintis,kad as nenoriu baznycioje kad grotu vargonai,o noriu pora smuikininku wub.gif gal zinote,kur juos rast Vilniuje??ir kokios mazdaug kainos?man trumpam, daugiausiai valandai...kad pagrotu per pacia ceremonija ir siek tiek lauke,kol sveciai sampe vaisinsis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(DiD @ 2008 04 11, 16:31)
buvau ir aš vestuvėse, kur  Garliavos kunigas užgrojo gitara ax.gif  Žinokit  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  nerealu tiesiog buvo ir kas svarbiausia, niekas nesitikėjo to, net jaunieji nežinojo...Jis, beje, ne tik grojo, bet ir dainavo, visiems labai didelį įspudį paliko smile.gif
siūlau visoms, besituokiančioms aplink Kauną, rinktis tą bažnytėlę, kuri be puikaus kunigo, dar ir labai jauki ir graži 4u.gif

Na kas yra kiles is Garliavos ir lankesis kelis kartus baznycioje, tai tikrai zino, kad klebonas daznai groja gitara per misias ir gieda smile.gif Ir manau jaunieji tai turejo zinoti, nes visa ceremonija paprastai buna suderinta smile.gif
Man asmeniskai smuikas, vargonai ar fleita yra zymiai graziau per tokia cereonija nei gitara. Bet visu skirtingas skonis wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Rendi @ 2009 04 19, 23:57)
keliu temute i virsu, gal kas pagelbes su siauliais  blush2.gif

Papasakosiu kaip as ieskojau Siauliuose saksofonisto, tai gal tu taip smuikininka rasi smile.gif
Zodziu google susiradau kelias Siauliu muzikos mokyklas, paskambinau pirmajai rastai bendru telefonu ir paprasiau, kad man pakviestu saksoonu mokanti vaikus groti mokytoja. Kadangi jo tuo metu nebuvo, labai graziai paprasiau ir dave man jo mobilu. Taip susiradau ir viska sutariau smile.gif
Gal ir jums pagelbes toks variantas smile.gif
Atsakyti
Profesonali smuikininke Odeta +37068775737
thumbup.gif
Atsakyti
Galiu parekomenduoti, nes pati ieskojaus: smuikai (groja dazniausiai Kernaves baznycioj) - kreiptis i Audrone 865240702, violonceles (berods groja net keturiese, jei reikia) - kreiptis i Rima (moteris smile.gif 868490545. mirksiukas.gif Veiksmas Vilniuje
Atsakyti
Aš buvau vestuvėse kur jaunos panelės (16-17 metų) griežė smuiku (dabar neprisimenu tiksliai 2 ar 3) per ceremoniją bažnyčioje. Buvo nerealiai gražu. Čia Panevėžyje. Jei ką domintų galėčiau paklausti kontaktų mirksiukas.gif
Atsakyti
Mūsų ceremonijos bažnyčioje metu smuikais griežė Gintarele22 su drauge smile.gif
Super thumbup.gif Labai visiems patiko. Aš, aišku, iš jaudulio ne viską girdėjau blush2.gif, bet sulaukėm labai gražių svečių atsiliepimųwub.gif . O kai kartu su vargonais užgriežė "Ave Maria", buvo nerealiai ..
Atsakyti