Įkraunama...
Įkraunama...

Kada reikėtų pakrikštyti vaiką?

QUOTE(Liusila @ 2010 05 14, 22:16)
O tu esi tikra,kad nėra ir kokios Marytės Dievas?Gal tu visai be reikalo vykdai jo Įsakymus. biggrin.gif

As visiskai tikra biggrin.gif Mano Dievas pripazista tik viena moteri - mania biggrin.gif Ir visokeriopai man padeda, todel jis pats tikriausias ir vienintelis Dievas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiera @ 2010 05 14, 22:26)
As visiskai tikra biggrin.gif Mano Dievas pripazista tik viena moteri - mania biggrin.gif Ir visokeriopai man padeda, todel jis pats tikriausias ir vienintelis Dievas biggrin.gif

Jei jis -Dievas,tumet kas gi tu,kaip jauties šalia savojo visagalio?Tai tu nesi laisva,esi priklausoma.Ir žadi vykdyt,ką tik jis tau lieps...net po kokių dvidešimties metų?O jei jis nuspręs,vieną dieną išbandyt tavo paklusnumą....Pvz.lieps būt vegatare...krizė gi...Ir tau patinka būti,,po padu,,? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Liusila @ 2010 05 14, 22:36)
Jei jis -Dievas,tumet kas gi tu,kaip jauties šalia savojo visagalio?Tai tu nesi laisva,esi priklausoma.Ir žadi vykdyt,ką tik jis tau lieps...net po kokių dvidešimties metų?O jei jis nuspręs,vieną dieną išbandyt tavo paklusnumą....Pvz.lieps būt vegatare...krizė gi...Ir tau patinka būti,,po padu,,? biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Kame geris mano tikejime - as esu isrinktas Dievo avinelis biggrin.gif Manimi visapusiskai rupinamasi biggrin.gif Man sakoma daryk ka nori, tik neik per tvora, nes ten baisus piktas vilkas ir jis tave sues biggrin.gif o, kad nekiltu noras eiti prie tos tvoros tu gausi viska ko tik sirdis troksta biggrin.gif Jei kartais negauni tai ko troksti, tai tik del to, kad rupinuosi tavo gerove biggrin.gif Kadangi draudimas lipt per tvora sutampa ir su kitu avinu istatymais, o as dar ir isskirtine, ir dar lepinama, tai man kaip ir dzin kas uz tos tvoros, net smalsumo nereik tenkint - vilkas gi ten biggrin.gif buuu biggrin.gif O daugiau jis is manes kaip ir nieko nereikalauja, daryt tai kas nepriestarauja mano sazinei biggrin.gif Su sazine as pyktis nelabai galiu, nu nepakenciu tu barniu ir galvos skausmo biggrin.gif O sakai po padu esu? g.gif Nu man atrodo jei po padu tai po kokia minksta Versace slepete, kai visi kiti po Inkaro sportbacio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiera @ 2010 05 14, 12:13)
cia kaip suprantu apie apyvarpes nurezima 8 gyvenimo diena?  Dabar uzmetys mane akmenais biggrin.gif Daug ka mes laikom kvailystemis, barbarizmu ar siaip abrakadabra kol mokslas neirodo priesingai.

Permečiau akimis tą straipsnelį. Paprastai kur 'pliusai', kalbama: 1) apie VYRUS (ne 8 dienų kūdikius) 2) apie tokį 'šiuolaikinį' apipjaustymą, kuris yra daugiau kosmetinis (originalaus apipjaustymo, kaip ir moterų lytinių lūpų nupjovimo kitose religijose, prasmė visai ne estetinė ir ne kosmetinė, ir apipjaustoma ne taip ir ne tiek). Dabar įlipk į senovės žydų dievo klumpes, nubėk atgal keturis tūkstančius metų, į tamsią senovės Palestiną, ir liepk taip masiškai ir visuotinai apipjaustinėti 8 dienų kūdikius. Kiek pakelsi kūdikių mirtingumo statistiką nuo infekcijų? Kiek suluošinsi visam gyvenimui?

Child genital mutilation is NO JOKE. O kūdikių lytinių organų išniekinimo 'bendruomenė' yra išimtinai religinė. Verta susimąstyt, juokui vietos čia mažai.
Papildyta:
QUOTE(Jurgulė @ 2010 05 14, 19:26)
Tik va  šėtono garbintojų sektančių kai kurios atstovės atlekia čia ir putojasi.

Ačiū, ir jus taip pat su šventėm 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Jurgulė @ 2010 05 14, 19:26)
O vaikiukus jūs turite? bent dėl savo vaikelių jau taip kvailai nesiputokit, neatimkite jiems Dievo meilės, nors pačios ją atstūmusios esat.
    tongue.gif  ax.gif  biggrin.gif

Neduok sviete vaikiukams tokio dievulio meilės. Nukentėtų ne tik jų pimpaliukai. Pataisykit jei klystu, bet dievulis pagal Bibliją lyg ir norėtų, kad jam paliepus, savo vaikiukui tėveliai ekskursiją po aukurą (ar šiandien - krematoriumą) būtų pasiruošę pravesti. Spėju, po tokios ekskursijos vaikeliai nustotų mylėt tėvelius, ir turėtų tam VELNIŠKAI gerą pagrindą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Good_girl: 15 gegužės 2010 - 01:33
QUOTE(Kiera @ 2010 05 14, 23:07)
Kame geris mano tikejime - as esu isrinktas Dievo avinelis biggrin.gif Manimi visapusiskai rupinamasi biggrin.gif Man sakoma daryk ka nori, tik neik per tvora, nes ten baisus piktas vilkas ir jis tave sues biggrin.gif o, kad nekiltu noras eiti prie tos tvoros tu gausi viska ko tik sirdis troksta biggrin.gif Jei kartais negauni tai ko troksti, tai tik del to, kad rupinuosi tavo gerove biggrin.gif Kadangi draudimas lipt per tvora sutampa ir su kitu avinu istatymais, o as dar ir isskirtine, ir dar lepinama, tai man kaip ir dzin kas uz tos tvoros, net smalsumo nereik tenkint - vilkas gi ten biggrin.gif buuu  biggrin.gif O daugiau jis is manes kaip ir nieko nereikalauja, daryt tai kas nepriestarauja mano sazinei biggrin.gif Su sazine as pyktis nelabai galiu, nu nepakenciu tu barniu ir galvos skausmo biggrin.gif O sakai po padu esu?  g.gif Nu man atrodo jei po padu tai po kokia minksta  Versace slepete, kai visi kiti po Inkaro sportbacio biggrin.gif

Tada gerai.Smagu.Ok.Sėkmės.Na,dabar tie ,,Inkariukai,,vėl madoj,o šlepetukai namuose pas kiekvieną ,kad ir paplyšę...bet yra.Na,tu čia taip gražiai surašei....Aš taip pat nenoriu pyktis,nenoriu kažko daryt,ar nedaryt....bet man ne visada pavyksta.Tad namuose dūmelis parūksta....Nors ne tirštas,lengvas tokis....smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Good_girl @ 2010 05 15, 03:31)

Neduok sviete vaikiukams tokio dievulio meilės. Nukentėtų ne tik jų pimpaliukai. Pataisykit jei klystu, bet dievulis pagal Bibliją lyg ir norėtų, kad jam paliepus, savo vaikiukui tėveliai ekskursiją po aukurą (ar šiandien - krematoriumą) būtų pasiruošę pravesti. Spėju, po tokios ekskursijos vaikeliai nustotų mylėt tėvelius, ir turėtų tam VELNIŠKAI gerą pagrindą.

Geriau jau dėl Dievulio meilės tokia ekskursija, nei tų nuostabių tėvelių, kurie atmeta tą meilę iš patogumo ir egoizmo pasirenkamas abortas.
Atsakyti
QUOTE(Luknė @ 2010 05 15, 14:43)
Geriau jau dėl Dievulio meilės tokia ekskursija, nei tų nuostabių tėvelių, kurie atmeta tą meilę iš patogumo ir egoizmo pasirenkamas abortas.

nuo kriksto prie borto doh.gif viskas pagal tema, tpsknt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiera @ 2010 05 15, 16:53)
nuo kriksto prie borto  doh.gif viskas pagal tema, tpsknt  thumbup.gif

O jūs apie tai ką manote?
Atsakyti
QUOTE(Luknė @ 2010 05 15, 15:57)

Apie abortus? Jei as pasisakysiu, mane apmetys akmenais biggrin.gif Mano nuomone visiskai nepopuliari, pazeidzianti zmogaus teises, su kuo as drysciau gincytis, taciu ner iseisto nei vieno istatymo apie gemalo, nu gerai, tiek to tas gemalas, embriono teises smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Luknė @ 2010 05 15, 15:57)

Lukne,

4u.gif Ką ten su piktųjų dvasių apsėstosiomis šneki?
Matai kad apie krikštą nieko nesusigaudo , o ir nenori susigaudyti.
Aš tik galvoju, ar jos vaikus turi ar ne? Jei ne - tai viskas OK. Bet jei jos augindamos vaikelius taip kalba, tai užaujauta jų vaikams.
manau reikia daryti ignorą jų personoms ir toliau tęsti diskusijas apie krikštą.
Atsakyti
jau pagavau kampą....
Vyrai bijo,kad jiems nenurėžtų tikėjimas gero daikto,o moteriškės-taip pat bijo...dėl savo vyrų.Todėl ir burnoja prieš Dievą.O kūdikių ir neneš krikštyt,nes baisu ,kad neapipjaustyto berniuko....Taigi baimė.Todėl ir ginasi puolimu.Tad galiu padrąsint,kad nebijokit,niekas jums nieko nenupjaus,ir nepripjaus.Nebent patys beburnodami nusikąsite liežuvį.smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgulė @ 2010 05 15, 16:12)
Lukne,

4u.gif  Ką ten su piktųjų dvasių apsėstosiomis šneki?
Matai kad apie krikštą nieko nesusigaudo , o ir nenori susigaudyti.
Aš tik galvoju, ar jos vaikus turi ar ne? Jei ne - tai viskas OK. Bet jei jos augindamos vaikelius taip kalba, tai užaujauta jų vaikams.
  manau reikia daryti ignorą jų personoms ir toliau tęsti diskusijas apie krikštą.

oi duos manasis Antanukas per kupra su slepete uz piktzodziavima biggrin.gif votim uzpakaliai nueis lotuliukas.gif Kaku neis daryt lotuliukas.gif

Atsakyti