Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti (86 tema)

Rico, o 2-oje dar ir horizontas ne horizontas ax.gif ax.gif ax.gif

Pupeliuk, o gal dar galima ka=kur pamatyti tas nuotraukas? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2010 06 13, 20:46)
Tiesa Tiny, kaip sekasi su juosta? bandei jau?

Nu zinok, nea smile.gif
Neturiu ka pyskint doh.gif Nesinori fotografuoti betka. O be to, ir nedrasu pradet kazkaip, nes zinau, kad pirmi kadrai tikrai bus nevyke blush2.gif Pasiimsiu atostogas po joniniu, va tada ir ateis metas juostai, bent jau tikiuosi... pasirodysiu tikrai, kai turesiu pirmus kadrus mirksiukas.gif Aciu, kad domiesi. Ir uz kritika dekoju 4u.gif
Atsakyti
Ninin, čia apie Marijaus? http://fotokudra.lt/...&...ufave&page= va čia jos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2010 06 13, 18:46)

4u.gif as ir noriu tokios kritikos nes kartais jau nezinau kuria linkme einu unsure.gif
Dekui 4u.gif

QUOTE(Ninin @ 2010 06 13, 19:07)

4u.gif Dekui uz pastaba 4u.gif

QUOTE(Pupeliukas @ 2010 06 13, 19:40)
Ninin, čia apie Marijaus? http://fotokudra.lt/...&...ufave&page= va čia jos smile.gif

bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės, niu kadangi dauguma jau esat rimtos fotografės, tai išduokite man paslaptį kaip išvengti aštrių šešėlių ant veidų kai dabar saulutė tokia aktyvi? g.gif

Žinau žinau... ieškoti šešėlio, naudoti blykstę... o gal turite kokia pamoką šešėlių naikinimui PS?

Aš irgi įsigijau sigmutę, bet jau dabar labiau norėčiau tamrono smile.gif) turbūt liksiu su 50-tuku su tokiais savo norais biggrin.gif
Atsakyti
Labas visom. Turiu tokį prašymą/klausimą. Gal man kas galėtų pagelbėti. Mano gerai draugei reikia panoraminės nuotraukos į virtuvę po stiklu, tokiam reikalui (čia mano virtuvė, tai ji nori panašiai)

user posted image

Kažko va tokio:

user posted image

user posted image

Bet kadangi aš pardaviau savo skaitmeną, tai pati padaryti nebegaliu. Visa tai būtų už atlygį, ta prasme ji pirktų tą nuotrauką, kainą susitartumėt. Nuotraukoje turėtų būti pieva su kokiomis nors baltomis gėlėmis - na ramunės gal, balti dobiliukai ar kas kito. Ta prasme žalia/balta koloritas. Gal apsiimtu kas padaryti 4u.gif Labai labai būtų dėkui!!!

Ir na tai nusipirkau naują fotoaparatą: Contax 645. Vidutinio formato su autofokusu.
Kelios nuotraukos. Kepiau vakar keksiukus, nes vyras naują keksiukų knygą man padovanojo, tai buvo ką fotografuot biggrin.gif Dedikuoju Bitei biggrin.gif Esu apžavėta jos maisto fotografijos, tai tipo bandau ir aš lotuliukas.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Eina sau, Emilija, kaip faina - ir panoramos fainos, ir fotkės keksiukų labai fainos, ir dar dėl fotiko kaip faina, ir vyras fainas, kad tokias knygas dovanoja smile.gif Ždž, smagu labai smile.gif

Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif
vis paskaitau jusu tema, pasiziuriu graziu darbu wub.gif
Tai nusprendziau kreptis su tokiu klausimu - gal kuri zinote kur Kaune ar kur prie Kauno galeciau rasti koki lauka su lauko gelem? blush2.gif Kad grazios nuotraukos gautusi g.gif Kauno visiskai nepazistu ir tuo labiau graziu vietu. Gal ka patartumet? g.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skoria: 16 birželio 2010 - 13:26
lauko geles prie Kauno mane irgi domintu biggrin.gif

Pupeliuk, super keksiukai wub.gif labai graziai ta siaura ryskumo zona smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2010 06 16, 14:28)

Pupeliuk, super keksiukai wub.gif labai graziai ta siaura ryskumo zona smile.gif

Tai gal kas nors patenkins musu smalsuma biggrin.gif
O Pupeliuk keksiukai ir man labai patiko wub.gif Mielai paragauciau.. jauciu nepaprasto skonio blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2010 06 16, 14:28)

prisidedu prie smalsaujančių lotuliukas.gif man dar ir medžio seno ir didelio toje pievoje reiktų hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2010 06 16, 14:59)
prisidedu prie smalsaujančių  lotuliukas.gif  man dar ir medžio seno ir didelio toje pievoje reiktų hihihi.gif

Aha, ir dar kokio sieno but visai faina lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skoria: 16 birželio 2010 - 14:02