Ačiū visom

Čia naudota juosta Portra 400VC, seniai ją benaudojau, visai geros žūriu spalvos, reik užsipirkt man tos juostos, nes turiu tik NC (švelnesnių spalvų).
Tiesa ta nuotrauka, kur keksiukai, tai smarkiai kirpta, didokas fokusavimo atstumas. Na jei labai reikės man jo mažesnio, tai makrinį objektyvą nusipirksiu. Kada nors. Kai pinigų bus
QUOTE(bite maja @ 2010 06 16, 13:57)
Eina sau, Emilija, kaip faina - ir panoramos fainos, ir fotkės keksiukų labai fainos, ir dar dėl fotiko kaip faina, ir vyras fainas, kad tokias knygas dovanoja

Ždž, smagu labai
Panoramos fainos?? Eik jau, gal tik ta kurią į virtuvę įsidėjus

tos kitos tai taip sau.. paprastos labai.
Merginos tikrai prašau pagelbėkit kas nors man su panoramom

na ne man, o mano draugei
Bite, dėl knygos, tai manai jis pats sugalvojo

užsakinėjo kažką iš amazono, klausia gal man ko reikia, tai aš gi jau seniai buvau nusižiūrėjus, kad šitos noriu keksiukų knygos, tai ir užsiprašiau

nors tiesa, negalvojau, kad tikrai nupirko, jau buvau pati pasiruošus pirkt. Receptai tai gan paprastučiai, toki "basic", bet gerų proporcijų, tik glumina mane jų ant viršaus tepamas icing, pagrindinė sudėtis - apie 100g sviesto ir 500g cukraus pudros plius prieskoniai ar kt priklausomai nuo recepto (proporcijos truputį varijuoja priklausomai nuo sudėties, bet esmė tokia)

gal esi darius panašų? neturiu suopročio ar skanu gali būti. Sorry už nuokrypį, bet kad jau tema pavirtusi į plepalų temą, tai galima ir apie pyragus pakalbėt