Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Kokio amžiaus Trollbeads gerbėjos? (110 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(erilukaha @ 2010 05 05, 17:55)
Nu nusiunciau, gavau saskaita kur isigyti paspaudziau nuoroda, grazino atgal...tai maz planuoja jie prekiaut...o kaina nurodyta nereali... blink.gif

Pabandyk nupirkti lotuliukas.gif
Atsakyti
As tai balsuoju uz tuos kuriu nemacius, o uz tuos kuriu yra pirkt, kad ir ebay nebalsuoju, koks skirtumas, juk gali nupirkt jei nori,...o va tu kuriu niekad nebuvau macius.... g.gif o cia tai taip...butu smagu, koki va toki grazintu... thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Erszebeth @ 2010 05 05, 17:56)
Pabandyk nupirkti  lotuliukas.gif

Bandziau, neparduoda, as net du oniksus uzsiprasiau, gal tipo per dauk , tokia kaina visi nori... g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Na, neteko man auksinė happy uola. Pasigirkite, kieno apyrankę ji papuošė ax.gif
Manieji grožiai vis dar Vokietijoje. Neskuba ir jų paštas dirbti.

Matyto apyrankės visos savaip žavios, na o devde citrininę biggrin.gif mielai priglausčiau ax.gif biggrin.gif

Balsus tame muziejuje atidaviau už man gražiausius. Bet keista, kad neįtraukta Senoji žemė.
Beje, jei jau apie registracijas, tai gl turite minčių. Man amerikonai jau klinta saviatė neatsiunčia registracijso patvirtinimo. Registruotis tuo pačiu el. pašto adresu neleidžia. Tai čia man dar laukti ar kaip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bitelė: 05 gegužės 2010 - 17:15
QUOTE(erilukaha @ 2010 05 05, 17:50)
O idomu kam siust pageidavimu sarasa lotuliukas.gif  Vyrui tipo, ar jiems,...danams..Ir ka tai duos...gal ta kaina padarys... g.gif

lotuliukas.gif nu as tai vyrui masciau siust, o va apie danus nepagalvojau, gal reik pabandyt? kai pamatys mano sarasa, gal pasigailes manes ir sakys, o jei kiek daug nori, matyt nieko neturi, davai padovanojam jai nors viena karoli lotuliukas.gif o ka? gali gi but taip, ar ne? Reiks matyt pabandyt bigsmile.gif
Atsakyti
kas turi rubina? jis spalvos nekeicia?
kazkada turejau zieda su rubinu,kuri veliau pameciau verysad.gif , tai jis keisdavo spalva-tai ziurek apsiblauses,tai ryskus ryskus.. Bet tai buvo gudziais sovietiniais laikais ir neaisku,ar ten tikrai buvo rubinas ax.gif
Atsakyti
g.gif as tai ko tais nesumeciau cia bajerio dar del to muziejaus, pirmam musu temos puslapi visada yra ideta kada kas gaminta, tai pvz astuoni veidukai tikrai 1981 maciau, o sitam muziejui tai 1978 blink.gif musu temutei 1976 kurybos tik vienas karolius atitinka pagaminimo metus pagal naujaji muzieju... ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ewidenta: 05 gegužės 2010 - 18:03
QUOTE(Kikirike @ 2010 05 05, 15:52)

O blyn, viso gero, tauta, aš išeinu Į TEN bigsmile.gif
Nors po teisybei, buvo ten ir teisingai suretirintų. Ekskavatorius, pavyzdžiui, 1981 gamybos lotuliukas.gif

QUOTE(Fontenay @ 2010 05 05, 16:25)
oho, kaip neblogai cia sumaste  g.gif pagaliau mus kazkas isgirdo  thumbup.gif

O įdomu, kas čia tą psl. atliko? g.gif

QUOTE(happy @ 2010 05 05, 18:49)
kas turi rubina? jis spalvos nekeicia?
kazkada turejau zieda su rubinu,kuri veliau pameciau  verysad.gif , tai jis keisdavo  spalva-tai ziurek apsiblauses,tai ryskus ryskus..  Bet tai buvo gudziais sovietiniais laikais ir neaisku,ar ten tikrai buvo rubinas  ax.gif

Negirdėjau, kad rubinas keistų spalvą unsure.gif Tieą pasakius, rubinais apsikarsčius nevaikštau, tai galiu ir nežinot... O jei vaikštau, tai yra auskarai, ir aš pati jų nematau biggrin.gif

Vat aleksandritas tai keičia spalvą - dieną būna vos ne mėlynai žalsvas, o vakare prie dirbtinės šviesos - violetinis. O Trollbeads levandų dryžiai irgi keičia spalvą - prie tokių dienos spalvos lempų jie melsvi, o prie halogenų, kaitrinių arba saulės - violetiniai...
Atsakyti
QUOTE(ewidenta @ 2010 05 05, 19:00)
g.gif as tai ko tais nesumeciau cia bajerio dar del to muziejaus, pirmam musu temos puslapi visada yra ideta kada kas gaminta, tai pvz astuoni veidukai tikrai 1981 maciau, o sitam muziejui tai  1978  blink.gif musu temutei 1976 kurybos  tik vienas karolius atitinka pagaminimo metus pagal naujaji muzieju... ?

Aha, 8 veidukų data skiriasi g.gif Oficialiame puslapyje (trollbeads.lt) skyrelyje "medžiaga spaudai" -> plakatai yra plakatas su trolių istorija. Tai jame irgi 8 veidukai yra 1981 metais. Ko gero, muziejus supainiojo.
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2010 05 05, 19:07)
O blyn, viso gero, tauta, aš išeinu Į TEN bigsmile.gif
  Nors po teisybei, buvo ten ir teisingai suretirintų. Ekskavatorius, pavyzdžiui, 1981 gamybos lotuliukas.gif

Jo jo! Dar ir alaus dezes irgi i ta tema lotuliukas.gif nors man gal ir reiktu tokio, taip galeciau savo dieda iamzint thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Campanada: 05 gegužės 2010 - 18:12
Ir raganosio data nesutampa - pirmame puslapyje rodo 1999 metus, muziejuje - 2000 g.gif
Atsakyti
user posted image
Labai gražus smile.gif
Atsakyti
Pastebėjimai.
Tibetas atsirado 2006 metais, o ne 2004, kaip teigia amerikonai.
Iki 2002 stikliniai karoliukai buvo be sidabrinio viduriuko.
Stiklas trollbeads aplamai atsirado tik 2001...
Nafiga jiems reikėjo kurti, tarkim, Tuborg alaus dėžę - neįsivaizduoju, negi moteros tokiais dabinosi? biggrin.gif Traukinukas buvo nieko, kol nebuvo stiklo...

Lai man grąžina pitoną ir tuos du šarvuočius, kurių iki šiol nei vardų, nei pavardžių negirdėjau, ir tą baisuką iš 1981 metų rolleyes.gif
Atsakyti