Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Kokio amžiaus Trollbeads gerbėjos? (110 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(erilukaha @ 2010 05 05, 17:07)
Gal reik prisiregistruot g.gif

aš prisiregistravusi, bet kainų nematau g.gif

O muziejuje galima ir ne už vieną balsuoti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Campanada @ 2010 05 05, 17:01)

As va irgi valanda prasedejau tam muziejui  blush2.gif  nors siaip tai darbe sedziu  doh.gif  bet va vel perziurejau savo Wishlist'a nu ir ka, ir vel jis taip geroooookai pailgejo  lotuliukas.gif idomu jis kada nors pas mane prades trumpet?  blink.gif

Man irgi toks klausimas iskyla g.gif
Bet kokiu karoliuku buta, net akyse kai kuriu nemacius...bet va senosios zemes nera...ka tai galetu reikst...ar stikliuku nebus...gal dar papyldys, cia tik sidabrinukai... auksiuku ir gi ner, bent ne visi... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2010 05 05, 17:09)
aš prisiregistravusi, bet kainų nematau  g.gif

O muziejuje galima ir ne už vieną balsuoti  bigsmile.gif

Kainas tai ten tik prie tu kurie dabar yra pardavime, is katalogo atsidarai ir matosi. Ar tau nesimato?

O kad balsuot galima uz kelis ta irgi uzciokinau ir dar uz kelis prabalsavau bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Campanada: 05 gegužės 2010 - 16:11
Aš už glass stounus. Galėčiau, tai dauuuug pribalsuočiau smile.gif bet kaip abydna bus kažkam, kas pirko būtent tą karoliuką, kuris grįš, už nesvietišką sumą unsure.gif

Niekas nieko neparodot, tai aš pateršiu eterį su šiokiom tokiom transformacijom. Noriu dar trejeto sidabriukų, vieno akmens ir norų sąrašas pasibaigia unsure.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gardi: 05 gegužės 2010 - 16:15
O kodėl aš galiu už daug balsuoti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(erilukaha @ 2010 05 05, 17:09)
Man irgi toks klausimas iskyla  g.gif
Bet kokiu karoliuku buta, net akyse kai kuriu nemacius...bet va senosios zemes nera...ka tai galetu reikst...ar stikliuku nebus...gal dar papyldys, cia tik sidabrinukai... auksiuku ir gi ner, bent ne visi... g.gif

Pamiršo, gal dar įdės biggrin.gif Arba per brangus gaminti (su vulkaniniais pelenais, nors juk galėtų dabar iš Islandijos pasisemti), ir tokiu būdu gudrauja. Kažkas pabalsuos iš tų, kur dabar yra, ir nebegrįš tikrinti, ar atsirado naujų. Nėra ir Tibeto-Tibeto (oranžinio), nėra Meteoro, ir iš jubiliejinės apyrankės būčiau nieko prieš ką nors, ypač vikšrą.

QUOTE(Campanada @ 2010 05 05, 17:11)
Kainas tai ten tik prie tu kurie dabar yra pardavime, is katalogo atsidarai ir matosi. Ar tau nesimato?

O kad balsuot galima uz kelis ta irgi uzciokinau ir dar uz kelis prabalsavau  bigsmile.gif

Nesimato schmoll.gif

Aš pabalsavau už visus, kiek širdis geidė thumbup.gif Nesupykčiau nė už viena iš jų, jeigu grąžintų. Bet labiausiai noriu Senosios žemės, o jos neįdėjo doh.gif

QUOTE(Gardi @ 2010 05 05, 17:14)
Aš už glass stounus. Galėčiau, tai dauuuug pribalsuočiau smile.gif bet kaip abydna bus kažkam, kas pirko būtent tą karoliuką, kuris grįš, už nesvietišką sumą unsure.gif

Gal vis vien kaip nors atskirs, ar čia naujas, ar senas "leidimas". Vien tai, kad prabos ant senųjų nebūtų. Nors vertę vis vien numuštų kažkiek, kaip Takmos-unikos numušė tikrų Takmų vertę. Šiaip ar taip, nebalsavau nei už pilką, nei už žaliai alyvinį šarvuotį, nei už kitus, kuriuos turiu iš retirintų biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Gardi @ 2010 05 05, 17:14)
Niekas nieko neparodot, tai aš pateršiu eterį su šiokiom tokiom transformacijom. Noriu dar trejeto sidabriukų, vieno akmens ir norų sąrašas pasibaigia unsure.gif

Irgi gražu thumbup.gif O kas ta spiralė, Joyful? g.gif

QUOTE(Laisvė @ 2010 05 05, 17:22)
O kodėl aš galiu už daug balsuoti?  g.gif

Ir aš galiu už daug biggrin.gif Po to juk vis vien balsai susisumuos, ir kažkas surinks daugiausia.
Atsakyti
Ne, ne joyful, tiesiog spiralė (Spiral) 4u.gif
Atsakyti
Kokios bezdzioneles wub.gif Imciau visas...nu negaliu nuotaika sugedo, noriu, bet kad nieks neparduoda jokiam ebay... verysad.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Cia is tos serijos: niekonematau ir matyt nenoriu,...nieko negirdziu ir girdet nenoriu,...ir nieko nesakau ir ...nz unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erilukaha: 05 gegužės 2010 - 16:46
QUOTE(Erszebeth @ 2010 05 05, 17:26)
Nesimato  schmoll.gif

NU keistai cia su tavim. Va atidariau oniksa ir kaina 48 LT, paziek cia
Papildyta:
QUOTE(erilukaha @ 2010 05 05, 17:41)
Kokios bezdzioneles wub.gif Imciau visas...nu negaliu nuotaika sugedo, noriu, bet kad nieks neparduoda jokiam ebay... verysad.gif

joooo... i sitas bezdziones as irgi ilgai seile varvinau wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Campanada: 05 gegužės 2010 - 16:46
QUOTE(Campanada @ 2010 05 05, 17:46)

joooo... i sitas bezdziones as irgi ilgai seile varvinau  wub.gif

O idomu kam siust pageidavimu sarasa lotuliukas.gif Vyrui tipo, ar jiems,...danams..Ir ka tai duos...gal ta kaina padarys... g.gif
Atsakyti
QUOTE(erilukaha @ 2010 05 05, 17:41)

Balsuok už jas, o gal grąžins bigsmile.gif

QUOTE(Campanada @ 2010 05 05, 17:46)
NU keistai cia su tavim. Va atidariau oniksa ir kaina 48 LT, paziek cia

Dėkui 4u.gif Va dabar matau. Pasirodo, nebuvau pasirinkusi šalies ir kalbos, todėl nerodė.

Neiškenčiau ir parašiau jiems laiškelį apie Senąją Žemę. Nes jeigu vėlai įdės, nespės už ją subalsuoti, ir grąžins ką nors kitą unsure.gif
Atsakyti
Nu nusiunciau, gavau saskaita kur isigyti paspaudziau nuoroda, grazino atgal...tai maz planuoja jie prekiaut...o kaina nurodyta nereali... blink.gif
Atsakyti