QUOTE(erilukaha @ 2010 05 05, 17:09)
Man irgi toks klausimas iskyla
Bet kokiu karoliuku buta, net akyse kai kuriu nemacius...bet va senosios zemes nera...ka tai galetu reikst...ar stikliuku nebus...gal dar papyldys, cia tik sidabrinukai... auksiuku ir gi ner, bent ne visi...
Pamiršo, gal dar įdės

Arba per brangus gaminti (su vulkaniniais pelenais, nors juk galėtų dabar iš Islandijos pasisemti), ir tokiu būdu gudrauja. Kažkas pabalsuos iš tų, kur dabar yra, ir nebegrįš tikrinti, ar atsirado naujų. Nėra ir Tibeto-Tibeto (oranžinio), nėra Meteoro, ir iš jubiliejinės apyrankės būčiau nieko prieš ką nors, ypač vikšrą.
QUOTE(Campanada @ 2010 05 05, 17:11)
Kainas tai ten tik prie tu kurie dabar yra pardavime, is katalogo atsidarai ir matosi. Ar tau nesimato?
O kad balsuot galima uz kelis ta irgi uzciokinau ir dar uz kelis prabalsavau
Nesimato
Aš pabalsavau už visus, kiek širdis geidė

Nesupykčiau nė už viena iš jų, jeigu grąžintų. Bet labiausiai noriu Senosios žemės, o jos neįdėjo
QUOTE(Gardi @ 2010 05 05, 17:14)
Aš už glass stounus. Galėčiau, tai dauuuug pribalsuočiau

bet kaip abydna bus kažkam, kas pirko būtent tą karoliuką, kuris grįš, už nesvietišką sumą
Gal vis vien kaip nors atskirs, ar čia naujas, ar senas "leidimas". Vien tai, kad prabos ant senųjų nebūtų. Nors vertę vis vien numuštų kažkiek, kaip Takmos-unikos numušė tikrų Takmų vertę. Šiaip ar taip, nebalsavau nei už pilką, nei už žaliai alyvinį šarvuotį, nei už kitus, kuriuos turiu iš retirintų
Papildyta:
QUOTE(Gardi @ 2010 05 05, 17:14)
Niekas nieko neparodot, tai aš pateršiu eterį su šiokiom tokiom transformacijom. Noriu dar trejeto sidabriukų, vieno akmens ir norų sąrašas pasibaigia
Irgi gražu

O kas ta spiralė, Joyful?
QUOTE(Laisvė @ 2010 05 05, 17:22)
O kodėl aš galiu už daug balsuoti?
Ir aš galiu už daug

Po to juk vis vien balsai susisumuos, ir kažkas surinks daugiausia.