Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Kokio amžiaus Trollbeads gerbėjos? (110 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Kikirike @ 2010 05 05, 15:52)

oho, kaip neblogai cia sumaste g.gif pagaliau mus kazkas isgirdo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2010 05 05, 14:52)

WOW bigsmile.gif turėsiu ką vakare veikti biggrin.gif
Atsakyti
Nėėėr senosios žemės cry.gif Kiba nebalsuoti, kol neįdės. Nes rašo, kad jeigu kažkurio nerandate, praneškite. Neabejoju, kad apie šitą jau kažkas neabejotinai pranešė. Susilaikysiu nuo balsavimo, kol neįdės. O jeigu ne, tada balsuosiu už gervę, arba gyvačiukę, arba glass stone'ą, arba sidabrinį pitoną, arba už kažkurį šarvuotį unsure.gif
Atsakyti
Aš irgi tą naujienlaiškį gavau. Nu koks gėris ten. Seniai reikėjo bigsmile.gif

Visų pasirodžiusių trolisčių apyrankės labai gražios, tokios skirtingos, bet visos thumbup.gif

Aš jau pradėjau galvot, kokios antros apyrankės norėsiu, nors ant šitos dar ti šeši karoliukai sėdi lotuliukas.gif
Atsakyti
Merginos, labai grazios apyrankes thumbup.gif Kas cia per menulis, kad visos eme is pogrindzio lyst? biggrin.gif Muziejus JEGA, bet kainos tai dar jegesnes. Nooooriu tokiu kainuuu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2010 05 05, 15:53)
Juoda žvaigždelė - ožiaragio. Čia oniksas.

Aneee.. tai man reik, bet gal jau niekur nebus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nidalaura @ 2010 05 05, 16:46)
Merginos, labai grazios apyrankes  thumbup.gif Kas cia per menulis, kad visos eme is pogrindzio lyst?  biggrin.gif Muziejus JEGA, bet kainos tai dar jegesnes. Nooooriu tokiu kainuuu  biggrin.gif

Matyt ten kazkas negerai su tom kainom, nes pvz parasyta kad oniksas kainuoja 48 LT o rozinis kvarcas 23Lt doh.gif Tikrai cia kazkaas netaip irnesakyk.gif
Atsakyti
Aina sau, kokia nuoroda jus cia idejot... doh.gif Super...negaliu, ir butinai dabar, kai sedziu prie magistrinio... Jauciu nesigynsiu symet as, niekaip... But troliai kalti, nu ir gerai bus nors ka apkaltina... g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Campanada @ 2010 05 05, 16:50)
Matyt ten kazkas negerai su tom kainom, nes pvz parasyta kad oniksas kainuoja 48 LT o rozinis kvarcas 23Lt  doh.gif  Tikrai cia kazkaas netaip irnesakyk.gif

Aha, gulbės užsegimas apie 40Lt, drožinėtos gėlės apie 90Lt bigsmile.gif lotuliukas.gif Tik gaila pirkti iš jų neišeina
Atsakyti
QUOTE(wind_song @ 2010 05 05, 16:58)
Aha, gulbės užsegimas apie 40Lt, drožinėtos gėlės apie 90Lt  bigsmile.gif  lotuliukas.gif Tik gaila pirkti iš jų neišeina

Aha butu gerai, jei taip netycia imtu ir pavyktu koki tai isplest is ju uz tokia kaina, bet tai itariu valiutos pavadinima pakeite is EUR i LTL, o sumos tai ne blink.gif
Papildyta:
QUOTE(erilukaha @ 2010 05 05, 16:55)
Aina sau, kokia nuoroda jus cia idejot... doh.gif  Super...negaliu, ir butinai dabar, kai sedziu prie magistrinio... Jauciu nesigynsiu symet as, niekaip... But troliai kalti, nu ir gerai bus nors ka apkaltina... g.gif  rolleyes.gif

As va irgi valanda prasedejau tam muziejui blush2.gif nors siaip tai darbe sedziu doh.gif bet va vel perziurejau savo Wishlist'a nu ir ka, ir vel jis taip geroooookai pailgejo lotuliukas.gif idomu jis kada nors pas mane prades trumpet? blink.gif
Atsakyti
Kur jūs tas kainas matote? Man nerašo jokių kainų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2010 05 05, 17:04)
Kur jūs tas kainas matote? Man nerašo jokių kainų  g.gif

Gal reik prisiregistruot g.gif
Atsakyti