Ačiū už pagyrimus.
Apie stabdžiuką:
ogi pasiemat kokią nors permatomą gumą (aš atsikirpau nuo vaiko soskytės permatomos gumos gabaluką), įkišat į karoliuką (jis turi buti tuščiaviduris, kaip mano atveju karališkas karoliukas), tada su adatos ir siūlo pagalba praveriat į apyrankę. Štai ir viskas. Tik gumelės turėtų būti tiek, kad karoliukas tvirtai laikytūsi. Na gal supratot, ką aš čia prirašiau?
QUOTE(devde @ 2010 05 05, 15:23)
Apie stabdžiuką:
ogi pasiemat kokią nors permatomą gumą (aš atsikirpau nuo vaiko soskytės permatomos gumos gabaluką), įkišat į karoliuką (jis turi buti tuščiaviduris, kaip mano atveju karališkas karoliukas), tada su adatos ir siūlo pagalba praveriat į apyrankę. Štai ir viskas. Tik gumelės turėtų būti tiek, kad karoliukas tvirtai laikytūsi. Na gal supratot, ką aš čia prirašiau?
Ačiū už idėją

Mano šios dienos juodulynas

Tyčia nedaryta pilna apyrankė, nes man gražiau laisvesnė, barškanti, laisvai besisukiojantys karoliukai. Niekada neveriu pilnos

Tyčia nedaryta pilna apyrankė, nes man gražiau laisvesnė, barškanti, laisvai besisukiojantys karoliukai. Niekada neveriu pilnos

QUOTE(Erszebeth @ 2010 05 05, 15:33)
Nėra už ką. Smagu bendramintėms ir bendraligonėms patarti.

QUOTE(Laisvė @ 2010 05 05, 15:36)
Mano šios dienos juodulynas

Cia sita, kur ilgai, ilgai, ilgai bus apytuste?

QUOTE(devde @ 2010 05 05, 15:41)
Nu labai grazi

Aciu kad pasidalinai su mumis savo isradimu

Laisve tavo apyranke taip pat labai grazi

QUOTE(danske @ 2010 05 05, 15:47)
Ne ilgai - visada

QUOTE(erilukaha @ 2010 05 05, 15:49)
Juoda žvaigždelė - ožiaragio. Čia oniksas.
QUOTE(devde @ 2010 05 05, 16:07)
Norėčiau pasirodyti savo jau užbaigtą apyrankę.

O čia matosi, kad karoliukai neišbyra, nors nėra stabdžio. Man stabdžiai negražūs, o apsaugoti karoliukus norisi, kad netyčia jų neišbarstyčiau. Tai jeigu jums įdomu, tai galiu pamokyti, kaip pasigaminti stabdžiuką

O čia matosi, kad karoliukai neišbyra, nors nėra stabdžio. Man stabdžiai negražūs, o apsaugoti karoliukus norisi, kad netyčia jų neišbarstyčiau. Tai jeigu jums įdomu, tai galiu pamokyti, kaip pasigaminti stabdžiuką

Labai gražu. Fantastika.
Miargos miargos!
Gavau is trollbeads laiska, kad iki geguzes 31 d. galim balsuoti uz retirinius karolius ir tas, kuris gaus daugiausia balsu gris!!!
Nu tai davai susigrazinam ku nors
Va originali informacija:
...and right now you can take part in a brand new event - Trollbeads Museum!
Browse retired Trollbeads dating all the way back to 1976 and, as a special treat, one retired bead will be voted back into the collection. Theres hundreds to choose from but only one will be re-introduced to the main collection, so get online and vote for your favorite before May 31st, 2010.
For the first time ever this event is available in multiple languages.
Go to www.trollbeadsuniverse.com to play along in your local language
Ajnu ieskot kokio seno gero gerio
Papildyta:
Pavelavau biski
Papildyta:
A tai kur visos dabar dingo?
A muziejuj sedit? As jau prabalsavau, kad elfa su pele galvoj grazintu, nu toks troliskas daiktas negali but nebegaminamas
Ir siaip labai gerai jie cia padare, kad toki muzieju sugalvojo
Gavau is trollbeads laiska, kad iki geguzes 31 d. galim balsuoti uz retirinius karolius ir tas, kuris gaus daugiausia balsu gris!!!

Nu tai davai susigrazinam ku nors

Va originali informacija:
...and right now you can take part in a brand new event - Trollbeads Museum!
Browse retired Trollbeads dating all the way back to 1976 and, as a special treat, one retired bead will be voted back into the collection. Theres hundreds to choose from but only one will be re-introduced to the main collection, so get online and vote for your favorite before May 31st, 2010.
For the first time ever this event is available in multiple languages.
Go to www.trollbeadsuniverse.com to play along in your local language
Ajnu ieskot kokio seno gero gerio

Papildyta:
Pavelavau biski

Papildyta:

Laisve, gražu
Ožka. kaip mano mažoji merga.
A muziejuj sedit? As jau prabalsavau, kad elfa su pele galvoj grazintu, nu toks troliskas daiktas negali but nebegaminamas
Ir siaip labai gerai jie cia padare, kad toki muzieju sugalvojo 
Kompas stringa, o ten Senoji Žemė yra?

QUOTE(erilukaha @ 2010 05 05, 15:49)
Ožka. kaip mano mažoji merga.
QUOTE(Campanada @ 2010 05 05, 16:04)

Kompas stringa, o ten Senoji Žemė yra?

QUOTE(Erszebeth @ 2010 05 05, 16:12)
Yra atrodo, nu bent jau turetu but, as nelabai atkreipiau demesio