Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Kokio amžiaus Trollbeads gerbėjos? (110 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Ačiū už pagyrimus.

Apie stabdžiuką:
ogi pasiemat kokią nors permatomą gumą (aš atsikirpau nuo vaiko soskytės permatomos gumos gabaluką), įkišat į karoliuką (jis turi buti tuščiaviduris, kaip mano atveju karališkas karoliukas), tada su adatos ir siūlo pagalba praveriat į apyrankę. Štai ir viskas. Tik gumelės turėtų būti tiek, kad karoliukas tvirtai laikytūsi. Na gal supratot, ką aš čia prirašiau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo devde: 05 gegužės 2010 - 14:29
QUOTE(devde @ 2010 05 05, 15:23)
Apie stabdžiuką:
ogi pasiemat kokią nors permatomą gumą (aš atsikirpau nuo vaiko soskytės permatomos gumos gabaluką), įkišat į karoliuką (jis turi buti tuščiaviduris, kaip mano atveju karališkas karoliukas), tada su adatos ir siūlo pagalba praveriat į apyrankę. Štai ir viskas. Tik gumelės turėtų būti tiek, kad karoliukas tvirtai laikytūsi. Na gal supratot, ką aš čia prirašiau?

Ačiū už idėją thumbup.gif
Atsakyti
Mano šios dienos juodulynas

user posted image

Tyčia nedaryta pilna apyrankė, nes man gražiau laisvesnė, barškanti, laisvai besisukiojantys karoliukai. Niekada neveriu pilnos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2010 05 05, 15:33)
Ačiū už idėją  thumbup.gif

Nėra už ką. Smagu bendramintėms ir bendraligonėms patarti. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2010 05 05, 15:36)
Mano šios dienos juodulynas

user posted image

Tyčia nedaryta pilna apyrankė, nes man gražiau laisvesnė, barškanti, laisvai besisukiojantys  karoliukai. Niekada neveriu pilnos  ax.gif

Cia sita, kur ilgai, ilgai, ilgai bus apytuste? ax.gif Grazu.
Atsakyti
QUOTE(devde @ 2010 05 05, 15:41)

Nu labai grazi thumbup.gif
Aciu kad pasidalinai su mumis savo isradimu drinks_cheers.gif

Laisve tavo apyranke taip pat labai grazi thumbup.gif ..O zvaigzdute irgi juoda...koks cia zodiakas g.gif
Atsakyti
čia naujienlaiškį gavau :

http://www.trollbead...lithuania/lt-lt

Atsakyti
QUOTE(danske @ 2010 05 05, 15:47)
Cia sita, kur ilgai, ilgai, ilgai bus apytuste? ax.gif  Grazu.

Ne ilgai - visada mirksiukas.gif T.y. pilnos iki galo neversiu.
QUOTE(erilukaha @ 2010 05 05, 15:49)
O zvaigzdute irgi juoda...koks cia zodiakas g.gif

Juoda žvaigždelė - ožiaragio. Čia oniksas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laisvė: 05 gegužės 2010 - 14:53
QUOTE(devde @ 2010 05 05, 16:07)
Norėčiau pasirodyti savo jau užbaigtą apyrankę.

user posted image
O čia matosi, kad karoliukai neišbyra, nors nėra stabdžio. Man stabdžiai negražūs, o apsaugoti karoliukus norisi, kad netyčia jų neišbarstyčiau. Tai jeigu jums įdomu, tai galiu pamokyti, kaip pasigaminti stabdžiuką  ax.gif

user posted image

user posted image

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Labai gražu. Fantastika.
Atsakyti
Miargos miargos!

Gavau is trollbeads laiska, kad iki geguzes 31 d. galim balsuoti uz retirinius karolius ir tas, kuris gaus daugiausia balsu gris!!! smile.gif

Nu tai davai susigrazinam ku nors mirksiukas.gif

Va originali informacija:

...and right now you can take part in a brand new event - Trollbeads Museum!
Browse retired Trollbeads dating all the way back to 1976 and, as a special treat, one retired bead will be voted back into the collection. There’s hundreds to choose from but only one will be re-introduced to the main collection, so get online and vote for your favorite before May 31st, 2010.

For the first time ever this event is available in multiple languages.

Go to www.trollbeadsuniverse.com to play along in your local language

Ajnu ieskot kokio seno gero gerio wub.gif

Papildyta:
Pavelavau biski blush2.gif
Papildyta:
A tai kur visos dabar dingo? bigsmile.gif A muziejuj sedit? As jau prabalsavau, kad elfa su pele galvoj grazintu, nu toks troliskas daiktas negali but nebegaminamas wub.gif Ir siaip labai gerai jie cia padare, kad toki muzieju sugalvojo thumbup.gif
Atsakyti
Laisve, gražu thumbup.gif

QUOTE(erilukaha @ 2010 05 05, 15:49)
O zvaigzdute irgi juoda...koks cia zodiakas g.gif

Ožka. kaip mano mažoji merga.

QUOTE(Campanada @ 2010 05 05, 16:04)

A tai kur visos dabar dingo?  bigsmile.gif  A muziejuj sedit? As jau prabalsavau, kad elfa su pele galvoj grazintu, nu toks troliskas daiktas negali but nebegaminamas  wub.gif  Ir siaip labai gerai jie cia padare, kad toki muzieju sugalvojo  thumbup.gif

Kompas stringa, o ten Senoji Žemė yra? bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2010 05 05, 16:12)
Kompas stringa, o ten Senoji Žemė yra?  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

Yra atrodo, nu bent jau turetu but, as nelabai atkreipiau demesio blush2.gif
Atsakyti