QUOTE(ajaja @ 2010 05 11, 16:37)
ir atrandi tu puslapiu visokiu, ir dar pagal savo dantis. as tai savuju nemaciau niekur, pas mane turbut vienetinis atvejis

nors ir neieskojau labai.
o jei tavo ne taip baisiai kaip tam variante, tai manau perdeti apie tai kaip tu ziauriai atrodai.
sutvarkys ir tau. paziurek kad ir tam puslapy i visas situacijas pries ir po, negi tau tai visai nieko nesako. kita karta nuejus pas gyd paprasyk, kad paaiskintu, padrasintu ir viskas bus ciki. paklausk gyd ir apie atsikisima ir apie smakra ir visa kita. ji gi tavo minciu neskaito, nezino, kas tau neaisku. gal galvoja jei tyli vadinas patenkinta. ..
zinai kai prieini prie veidrodzio ir pamatai stalciu kurio anksciau nebuvo, tai greitai viska susirandi

gal patys dantys ir neatrode ziauriai baisiai, bet jie daug matesi kalbant ir veidas issikreipe, nes centras kreivas, tai patikek, vaizdelis nikoks, as gi geriau zinau

su gydytoja as bandziau kalbeti, bet kad ji tikraja to zodzio prasme spiria pro duris

tiesa, tada dar apie kitka kalbejau, nes juk stalcius nebuvo dar isvaziaves, bet si karta jinai mane nepraspirs, neiseisiu kol neisaiskins visko, vargsai tie, kurie po manes uzrasyti, veluos jiems labai vizitas

o pergyvenu smarkiai as tik todel, kad manes niekas neispejo. Butu pasakiusi, kad daabr pabaisesi kol gydysim, kad islys tai tas, tai tas. O ji nieko

Gerai, kai ji zino ir mato ant manes rezultata, o as tai juk ne, mano specialybe ne ta. kai pagalvoji, kad zmones del kojos ar rankos pergyvena, jei koks randelis, tvarkosi, nervinasi, o cia gi veidas. manau, kad normalu, jog as labai nerimauju