Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI 23-čia tema :)

o tu pries dedant breketus butinai prisifotkink is visu pusiu (is priekio, is sonu, is virsaus ir apacios) kad po to butu su kuo palyginti.
jei nori mums savo dantukus parodyti ir musu paziureti paprasyk prideti tave prie sarasiuko sekancioj temoj ir duosim tau albumo duomenis.
man irgi tas pats drinks_cheers.gif

turiu jau vieną nuotrauką photo.gif doh.gif negaliu į ją žiūrėt..
reikės traukti savo senuką, kad daugiau padaryčiau įrodymų..

o kieno čia paprašyti, kas čia pas jus viršiausia? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2010 05 11, 15:57)
o tu pries dedant breketus butinai prisifotkink is visu pusiu (is priekio, is sonu, is virsaus ir apacios) kad po to butu su kuo palyginti.
jei nori mums savo dantukus parodyti ir musu paziureti paprasyk prideti tave prie sarasiuko sekancioj temoj ir duosim tau albumo duomenis.
man irgi tas pats  drinks_cheers.gif
turiu jau vieną nuotrauką  photo.gif  doh.gif  negaliu į ją žiūrėt..

o kieno čia paprašyti, kas čia pas jus viršiausia?  4u.gif

jei zadi likt su mumis tikrai smile.gif tai galiu duot.
Atsakyti
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2010 05 11, 13:57)
man irgi tas pats  drinks_cheers.gif
turiu jau vieną nuotrauką  photo.gif   doh.gif  negaliu į ją žiūrėt..

o kieno čia paprašyti, kas čia pas jus viršiausia?  4u.gif

pamatysi mano nuotraukas pries breketus ir nusiraminsi. as kai pries kelis metus pamaciau save nufilmuota placiai besisypsancia tai norejau prasmegti, net neitariau kad taip baisiai atrodau. o sesuo sako nieko ta kamera neisryskina, noraliai tu cia atrodai kaip visada... doh.gif

virsiausiu nera, visos vienodos smile.gif tiesiog tos kurios jau seniau cia esam ir duodam duomenis. bet buna, kad panos viena karta apsilanko, gauna duomenis ir tiek ju tematyt. norisi, kad gautu tos, kurios ir ateity nori bendrauti ir reguliariai dalyvauti forume. na nesakau kad butinai kasdien, bet bent i savaite ar dvi karta pasodyt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ajaja: 11 gegužės 2010 - 15:08
QUOTE(ajaja @ 2010 05 11, 16:03)
virsiausiu nera, visos vienodos smile.gif tiesiog tos kurios jau seniau cia esam ir duodam duomenis. bet buna, kad panos viena karta apsilanko, gauna duomenis ir tiek ju teatyt. norisi, kad gautu tos, kurios ir aeity nori bendrauti ir reguliariai dalyvauti forume. na nesakau kad butinai kasdien, bet bent i savaite ar dvi karta pasodyt.

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
teisingai pasakei ajaja wink.gif nera pas mus virsiausiu smile.gif
Atsakyti
del nuotraukos tai mano situacija mazdaug tokia kaip 3 variantas stai cia tik mano kiek dailiau buvo, ne taip baisiai: http://library.think...029/b4photo.htm
What's the Problem?
* Severe crowding
* Narrow upper jaw
* Open bite involving the front teeth
* Too much upper teeth showing below the upper lip
* Unable to close lips together without straining
How to Fix the problem

* Extraction of wisdom teeth and four premolars (bicuspids)
* Upper and lower braces for 25 months
* Will still need crowns on several back teeth
tai ir man juk liepe protinius ir 4 dantis rauti kaip cia raso, tik kad ir virsuje neturiu tu 4 dar priedo. cia tai labai graziai sutvarkyta, kaip man ir patinka, taip daugiau kvadratu, o ne visiskai puslankiu tokiu. Tik sakau, dabar tai dar jokio dziaugsmo, tik liudna ir baisu prie veidrodzio prieiti unsure.gif ir labai idomu kaip po visko veidas atrodys, smakras ar nebus atsikises kaip dabar. O ryzausi tam tai kaip ir ajaja, vos nenukritau nuo0 kedes kaip pamaciau savo video pirma karta. Anksciau kazkaip nesifilmuodavau. tame video kalbejau, sypsojausi ir kai pamaciau, tai siaubas, niekada nemaniau, kad tokia plati kazkokia burna atrodo kai kalbu blink.gif nes visada savo burna laikiau maza, siaura unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Congeniality @ 2010 05 11, 14:26)
del nuotraukos tai mano situacija mazdaug tokia kaip 3 variantas stai cia tik mano kiek dailiau buvo, ne taip baisiai...

ir atrandi tu puslapiu visokiu, ir dar pagal savo dantis. as tai savuju nemaciau niekur, pas mane turbut vienetinis atvejis lotuliukas.gif nors ir neieskojau labai.

o jei tavo ne taip baisiai kaip tam variante, tai manau perdeti apie tai kaip tu ziauriai atrodai.

sutvarkys ir tau. paziurek kad ir tam puslapy i visas situacijas pries ir po, negi tau tai visai nieko nesako. kita karta nuejus pas gyd paprasyk, kad paaiskintu, padrasintu ir viskas bus ciki. paklausk gyd ir apie atsikisima ir apie smakra ir visa kita. ji gi tavo minciu neskaito, nezino, kas tau neaisku. gal galvoja jei tyli vadinas patenkinta. ..
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2010 05 11, 16:03)
pamatysi mano nuotraukas pries breketus ir nusiraminsi. as kai pries kelis metus pamaciau save nufilmuota placiai besisypsancia tai norejau prasmegti, net neitariau kad taip baisiai atrodau. o sesuo sako nieko ta kamera neisryskina, noraliai tu cia atrodai kaip visada...  doh.gif

virsiausiu nera, visos vienodos smile.gif tiesiog tos kurios jau seniau cia esam ir duodam duomenis. bet buna, kad panos viena karta apsilanko, gauna duomenis ir tiek ju tematyt. norisi, kad gautu tos, kurios ir ateity nori bendrauti ir reguliariai dalyvauti forume. na nesakau kad butinai kasdien, bet bent i savaite ar dvi karta pasodyt.

tikiu, kad čia visos elektros šoką gaudavo, kai realiai pamatydavo savo dantukus..kažkaip man prieš veidrodį jie tokie įstriži neatrodė, nu bet db tai pipiec (atsiprašau) 4u.gif
nieko, svarbu, kad prisiruošiau susitvarkyt smile.gif

o dėl forumo, tai galiu pasakyt tik tiek, kad man atrodo, aš dažnai čia su klausimais atakuosiu žinoves 4u.gif man čia tiek daug mistikos šiuose reikaluose blush2.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2010 05 11, 16:37)
ir atrandi tu puslapiu visokiu, ir dar pagal savo dantis. as tai savuju nemaciau niekur, pas mane turbut vienetinis atvejis  lotuliukas.gif nors ir neieskojau labai.

o jei tavo ne taip baisiai kaip tam variante, tai manau perdeti apie tai kaip tu ziauriai atrodai.

sutvarkys ir tau. paziurek kad ir tam puslapy i visas situacijas pries ir po, negi tau tai visai nieko nesako. kita karta nuejus pas gyd paprasyk, kad paaiskintu, padrasintu ir viskas bus ciki. paklausk gyd ir apie atsikisima ir apie smakra ir visa kita. ji gi tavo minciu neskaito, nezino, kas tau neaisku. gal galvoja jei tyli vadinas patenkinta. ..

zinai kai prieini prie veidrodzio ir pamatai stalciu kurio anksciau nebuvo, tai greitai viska susirandi mirksiukas.gif gal patys dantys ir neatrode ziauriai baisiai, bet jie daug matesi kalbant ir veidas issikreipe, nes centras kreivas, tai patikek, vaizdelis nikoks, as gi geriau zinau smile.gif su gydytoja as bandziau kalbeti, bet kad ji tikraja to zodzio prasme spiria pro duris doh.gif tiesa, tada dar apie kitka kalbejau, nes juk stalcius nebuvo dar isvaziaves, bet si karta jinai mane nepraspirs, neiseisiu kol neisaiskins visko, vargsai tie, kurie po manes uzrasyti, veluos jiems labai vizitas cool.gif o pergyvenu smarkiai as tik todel, kad manes niekas neispejo. Butu pasakiusi, kad daabr pabaisesi kol gydysim, kad islys tai tas, tai tas. O ji nieko schmoll.gif Gerai, kai ji zino ir mato ant manes rezultata, o as tai juk ne, mano specialybe ne ta. kai pagalvoji, kad zmones del kojos ar rankos pergyvena, jei koks randelis, tvarkosi, nervinasi, o cia gi veidas. manau, kad normalu, jog as labai nerimauju verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2010 05 11, 14:53)

o dėl forumo, tai galiu pasakyt tik tiek, kad man atrodo, aš dažnai čia su klausimais atakuosiu žinoves  4u.gif man čia tiek daug mistikos šiuose reikaluose  blush2.gif  smile.gif

nusiunciau tau duomenis i az, lauksim ir tavo dantuku foto 4u.gif

QUOTE(Congeniality @ 2010 05 11, 14:55)
zinai kai prieini prie veidrodzio ir pamatai stalciu kurio anksciau nebuvo, tai greitai viska susirandi mirksiukas.gif

o kai konsultavo tave nieko nesake, kad reiketu zadikaulio operacija daryti? jei nesake, vadinas nelabai baisus tas tavo stalcius. pas mane dantuku padetis per gydyma irgi keitesi. stalciaus nebuvo, bet buvo laikas kai sukandus priekiniai virsutiniai buvo lygiai ant apatiniu, tik virsunelem susisiekdavo. o dabar virsutiniai uzdengia dali apatiniu.
mano irgi centras kreivas, kai dantys visi buvo nusvire i visas puses, tai net nesimate, kad centras ne vietoj. o jau kai dantys tiesiai atsistojo tai labai aiskiai pasimate. ir gyd sake kad iki galo kazin ar pataisys, nes lyg apatinis zandikaulis truputika kreivokas. ir norint kad butu visiska simetrija reikejo dantuka rauti apacioj, tai nusprendziau, kad busiu be tobulos simetrijos. nesigilinu labai. jei sugebejo mane zmones myleti su tokiais dantim kokius anksciau turejau vadinas tikrai ne fiziniam grozyje esme. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Congeniality @ 2010 05 11, 16:55)
su gydytoja as bandziau kalbeti, bet kad ji tikraja to zodzio prasme spiria pro duris doh.gif

...kas tiesa, tai ne melas lotuliukas.gif Siandien vos ne isispyrus nuo kedes nenulipinejau, kol nepaklausiau dar keliu klausimu, o ji jau kokius 2 k. su manim atsisveikino.... biggrin.gif
Tai va, pasirasiau siandien sau nuosprendi: is pradziu Herbstas, paskui breketai verysad.gif iki to dar reikia sugebet issiimt kapa ir pasiaukstint labai nudilusius dantis.
Atsakyti
QUOTE(Mamce @ 2010 05 11, 15:57)
...kas tiesa, tai ne melas  lotuliukas.gif  Siandien vos ne isispyrus nuo kedes nenulipinejau, kol nepaklausiau dar keliu klausimu, o  ji jau kokius 2 k. su manim atsisveikino....  biggrin.gif
Tai va, pasirasiau siandien sau nuosprendi: is pradziu Herbstas, paskui breketai  verysad.gif iki to dar reikia sugebet issiimt kapa ir pasiaukstint labai nudilusius dantis.

tai jau sutarei kada Herbsta des? kiek laiko turesi ji nesioti?

o ka reiskia pasiaukstinti, liaudiskai sakant pakelti dantenas auksciau, kad dantys ilesni atrodytu ar kaip? blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, kiek pasiskaitaliojau apskutinius pusapius, bet neradau info.
Taigi, prašymas būtų toks:
ar galite parekomenduoti kokį odontologą Kaune, kuris jau jums yra taikęs briketus ir jūs džiaugerės rezultatais, ir prieinama kaina.
Dėkui iš anksto
Atsakyti