Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI 23-čia tema :)

QUOTE(natale @ 2010 05 10, 17:46)
as is tos laimes irgi pavarysiu pries kamera  yu.gif

as ir biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
bet jo grazus dantys wub.gif
Atsakyti
Galejo bent i youtube nedet lotuliukas.gif Mano gydytojos tai irgi idealus dantys nes pati breketus nesiojo biggrin.gif
Atsakyti
Žiauriai gražūs dantukai to bernioko ax.gif Beje, žinot ta dainininke Baiba, ji nešiojo breketus, o dabar jau kuris laikas nusiėmus, bet vistiek pastebiu kad kai šypsosi taip sučiaupia lūpas, matyt jau įprotis biggrin.gif Taip kad manau iškart plačiai šypsotis neišeis biggrin.gif Pirma reiks suprast kad be breketu mes biggrin.gif Nes aš pvz šeip tai šypsaus, bet kai fotkina tai nea biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 05 10, 18:35)
Žiauriai gražūs dantukai to bernioko  ax.gif Beje, žinot ta dainininke Baiba, ji nešiojo breketus, o dabar jau kuris laikas nusiėmus, bet vistiek pastebiu kad kai šypsosi taip sučiaupia lūpas, matyt jau įprotis  biggrin.gif Taip kad manau iškart plačiai šypsotis neišeis  biggrin.gif Pirma reiks suprast kad be breketu mes  biggrin.gif Nes aš pvz šeip tai šypsaus, bet kai fotkina tai nea  biggrin.gif  blush2.gif

as tai visur issisiepus biggrin.gif nereik net breketu nuimt biggrin.gif
Atsakyti
Bet pas Baiba kiek atsimenu safyriniai arba keramikiniai buvo,tai kiap ir neturejo matytis labai smile.gif Gal ir seip iprotis yra susiciaupus sypsotis,nebutinai del breketu smile.gif
Atsakyti
koks grozis wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(smilsee @ 2010 05 10, 18:43)
Bet pas Baiba kiek atsimenu safyriniai arba keramikiniai buvo,tai kiap ir neturejo matytis labai smile.gif  Gal ir seip iprotis yra susiciaupus sypsotis,nebutinai del breketu smile.gif

Aga, pas ją permatomi buvo. Bet man tas veiksmas kai ji susičiaupia.. nu nemoku paaiškint, aš taip visada susičiaupinėju - taip užmetu lūpą biggrin.gif biggrin.gif Nu toks grynai atrodo dar likęs įprotis po breketų.. arba mano bendradarbę - tik nusiemus breketus į krikštynas važiavo - ir ką jūs manot - rodė nuotraukas, tai nei vienoj nesišypso doh.gif
Atsakyti
Ai nu gali but,nezianu smile.gif Nelabai as ja esu macius tik zinau kad su breketais buvo biggrin.gif
Atsakyti
Dėl Baibos... aš buvau įsitikinusi, kad jai teks operaciją, daryti, juk pas ją nemažas stalčius, tad kodėl ją šitaip paleido? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(*Amelie* @ 2010 05 10, 21:12)
Dėl Baibos... aš buvau įsitikinusi, kad jai teks operaciją, daryti, juk pas ją nemažas stalčius, tad kodėl ją šitaip paleido?  blink.gif

Nežinau, bet tikrai net dabar matosi biški stalčiukas pas ją blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 05 10, 21:20)
Nežinau, bet tikrai net dabar matosi biški stalčiukas pas ją  blush2.gif

http://www.didzgalvis.lt/baiba
7 fotke kokia leva doh.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 05 11, 08:25)

Šeip jai tikrai ne iki galo man atrodo viskas padaryta g.gif
Atsakyti