Congeniality tai pasiskambink ir pasiklausk tu jos, manau normalu kad neramu, gal nuramins

Tavo dantys ir tavo mokami pinigai, tad gali drasiai klausti, ir manau, kad paaiskins geriau negu kad kas nors cia

Man siandien ciela penkta diena su breketais, ir kzn, as jau atrodo seniausiai juos pamirsusi

Sypsausi kuo placiau,kad visiems nekiltu klausimu, kas pas mane ant dantu yra, nes tik snekant dauguma labai sutrinka, dar juk nedaug kas mate - atrodo, stengiasi neziureti, bet taip juokingai vistiek akys krypsta

Tai issisiepiu ir visiems ramiau
Labai gailiuosi, kad nefotkinau dantu, vis pamirsdavau. Virsuj turejau tik viena aukstai isdygusi iltini, jis man ir gadino gyvenima - ir ka, penkta diena jis jau akivaizdiai daug daug zemiau pavaziaves. Dar savaite, ir jau buciau patenkinta, galima butu nuimineti

Tik nzn dziaugtis cia ar ne, salia to danties turiu mazyte cista, tai vis prisigalvoju, gal del jos cia, gal jis tuoj isvis iskris

Ir dar atsidenge dantukas, ant kurio jis buvo uzlipes - ten akivaizdi skyle, man vis geldavo ta tarpdanti, bet dantiste nerasdavo nieko

Reikes uzsirasyti, kai tik visai i lanka atsistos. Bet kad ta vielute jau beveik tiesi, nors pradzioj uzdeta tikrai buvo aukstai uzkilusi, kiekviena diena studijuoju ir atrodo, kiekviena diena zymus pakitimai, labai sunkiai tikisi

O apacioj, yra tik vienas puskreivis, ir dar vienas pasirodo susisukes [to net nebuvau pastebejusi anskciau]

Tai situ deja pokyciu visai nesimato, ir butent del situ vis dar negaliu kramtyti, diegia labai

Drauge "guodzia", kad vistiek ne del situ kreivu dantu, o del itin negero sakandzio, tris metus kankinsiuosi, tai reikia nekreipti demesio

Ir as atrodo, dantis net dazniau valausi negu anskciau, bet pradejo dantenos kraujuoti

ar tai normalu, ar tai reiskia vistik suprastejusia higiena?

net su tais mazais sepetukais nepatingiu pazaisti
Ieškau žmonių, galinčių pamokyti vaikų namų auklėtinius kokių nors rankdarbių technikų, ar kitų užsiėmimų.