Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI 23-čia tema :)

QUOTE(natale @ 2010 05 10, 18:46)
as is tos laimes irgi pavarysiu pries kamera  yu.gif

ir mums parodysi? sokiai.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
bet rimtai pasiziurejus uzsienyje..uzdejimas ir nuemimas tokia didele,ypatinga svente, kad net nusifilmuoja pas odontologus net:bigsmile:
na as visai noreciau nuemima nusifilmuot blush2.gif

QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 05 10, 19:35)
Žiauriai gražūs dantukai to bernioko  ax.gif Beje, žinot ta dainininke Baiba, ji nešiojo breketus, o dabar jau kuris laikas nusiėmus, bet vistiek pastebiu kad kai šypsosi taip sučiaupia lūpas, matyt jau įprotis  biggrin.gif Taip kad manau iškart plačiai šypsotis neišeis  biggrin.gif Pirma reiks suprast kad be breketu mes  biggrin.gif Nes aš pvz šeip tai šypsaus, bet kai fotkina tai nea  biggrin.gif  blush2.gif

tikrai ziauriai grazus ,holivudiniai..smile.gif forma tokia wub.gif na idealas jau, tokia sypsena turet wub.gif truksta zodziu biggrin.gif

as ir jau po truputi pradedu sypsotis placiau,kiti sako tavo breketai matosi..anksciau kazkaip nesimatydavo lotuliukas.gif sakau nebeiseina paslept biggrin.gif ir va apacioj labai matosi irgi doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,
norejau pasiklausti ar kuriai nors dar taip buvo. Nezinau ar cia normalu, ar skambintis gydytojai, nes vizitas tik po menesio sad.gif Dantys juda, viskas tvarkoje, bet vaizdas baisus. Juk as atejau gydytis tam, kad pamazintu apatini zandikauli, kad sutrauktu ji, nes jis buvo didokas, o kai protiniai dar dantis pastumde, tai visai ne koks tapo. O dabar po 2 men. gydymo jis taip isvaziavo i prieki blink.gif as tikrai visiskai nesuprantu kaip ji sutrauks. Kas kad yra tarpai, bet juk juos uzdaryti galima tik pritraukus kruminius, nes juk priekiniu dantu nepatrauksi i vidu, ten jau gomurys unsure.gif arba tada priekyje bus tarpai. Kelios is jusu jau ta etapa praeje, uzdarinejo jums tarpus, gal galite papasakoti kaip viskas vyksta? mano vienai draugei turbut irgi taip darys, bet pas ja jau ir buvo isvaziaves zandikalis labai smarkiai, ji jau su tuo susigyvenus, o mane dabar kaip tik tokia padare. Labai liudna ir depresija ima, nes gydytoja visiskai nieko neispejo. Nesuprantu kaip galejo ji sitaip. Tik pasake, kad dantys gali atseit sugriuti, bet jie negriuna, o stalcius vaziuoja. Dabar nuosirdziai nebesuprantu kodel sitiek zmoniu rekomenduoja ta gydytoja, kai ji nieko nepaaiskina ir dirba kaip tik jai patinka unsure.gif Net nupurto pagalvojus, kad as nieko nesuprasdama, be normalios, issamios konsultacijos, sutikau sitokiam dalykui. Skaiciau, kad per invalinsing ar kazkokia panasia sistema, tai per kompa parodo kaip po to atrodysi, o cia ji net zodziais nepaaiskino, o as nesitikejau, kad cia taip tie stalciai vazines verysad.gif nelabai isivaizduoju, kaip ketina mane pagrazinti, jei istemps apatini zandikauli, o virsutini dar isplatins ant apatinio unsure.gif
Atsakyti
Congeniality tai pasiskambink ir pasiklausk tu jos, manau normalu kad neramu, gal nuramins smile.gif Tavo dantys ir tavo mokami pinigai, tad gali drasiai klausti, ir manau, kad paaiskins geriau negu kad kas nors cia smile.gif

Man siandien ciela penkta diena su breketais, ir kzn, as jau atrodo seniausiai juos pamirsusi smile.gif Sypsausi kuo placiau,kad visiems nekiltu klausimu, kas pas mane ant dantu yra, nes tik snekant dauguma labai sutrinka, dar juk nedaug kas mate - atrodo, stengiasi neziureti, bet taip juokingai vistiek akys krypsta biggrin.gif Tai issisiepiu ir visiems ramiau biggrin.gif

Labai gailiuosi, kad nefotkinau dantu, vis pamirsdavau. Virsuj turejau tik viena aukstai isdygusi iltini, jis man ir gadino gyvenima - ir ka, penkta diena jis jau akivaizdiai daug daug zemiau pavaziaves. Dar savaite, ir jau buciau patenkinta, galima butu nuimineti biggrin.gif Tik nzn dziaugtis cia ar ne, salia to danties turiu mazyte cista, tai vis prisigalvoju, gal del jos cia, gal jis tuoj isvis iskris g.gif Ir dar atsidenge dantukas, ant kurio jis buvo uzlipes - ten akivaizdi skyle, man vis geldavo ta tarpdanti, bet dantiste nerasdavo nieko smile.gif Reikes uzsirasyti, kai tik visai i lanka atsistos. Bet kad ta vielute jau beveik tiesi, nors pradzioj uzdeta tikrai buvo aukstai uzkilusi, kiekviena diena studijuoju ir atrodo, kiekviena diena zymus pakitimai, labai sunkiai tikisi smile.gif

O apacioj, yra tik vienas puskreivis, ir dar vienas pasirodo susisukes [to net nebuvau pastebejusi anskciau] biggrin.gif Tai situ deja pokyciu visai nesimato, ir butent del situ vis dar negaliu kramtyti, diegia labai g.gif Drauge "guodzia", kad vistiek ne del situ kreivu dantu, o del itin negero sakandzio, tris metus kankinsiuosi, tai reikia nekreipti demesio biggrin.gif

Ir as atrodo, dantis net dazniau valausi negu anskciau, bet pradejo dantenos kraujuoti g.gif ar tai normalu, ar tai reiskia vistik suprastejusia higiena? g.gif net su tais mazais sepetukais nepatingiu pazaisti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Congeniality @ 2010 05 11, 13:11)
Sveikos,
norejau pasiklausti ar kuriai nors dar taip buvo. Nezinau ar cia normalu, ar skambintis gydytojai, nes vizitas tik po menesio sad.gif Dantys juda, viskas tvarkoje, bet vaizdas baisus. Juk as atejau gydytis tam, kad pamazintu apatini zandikauli, kad sutrauktu ji, nes jis buvo didokas, o kai protiniai dar dantis pastumde, tai visai ne koks tapo. O dabar po 2 men. gydymo jis taip isvaziavo i prieki blink.gif as tikrai visiskai nesuprantu kaip ji sutrauks. Kas kad yra tarpai, bet juk juos uzdaryti galima tik pritraukus kruminius, nes juk priekiniu dantu nepatrauksi i vidu, ten jau gomurys unsure.gif arba tada priekyje bus tarpai. Kelios is jusu jau ta etapa praeje, uzdarinejo jums tarpus, gal galite papasakoti kaip viskas vyksta? mano vienai draugei turbut irgi taip darys, bet pas ja jau ir buvo isvaziaves zandikalis labai smarkiai, ji jau su tuo susigyvenus, o mane dabar kaip tik tokia padare. Labai liudna ir depresija ima, nes gydytoja visiskai nieko neispejo. Nesuprantu kaip galejo ji sitaip. Tik pasake, kad dantys gali atseit sugriuti, bet jie negriuna, o stalcius vaziuoja. Dabar nuosirdziai nebesuprantu kodel sitiek zmoniu rekomenduoja ta gydytoja, kai ji nieko nepaaiskina ir dirba kaip tik jai patinka unsure.gif Net nupurto pagalvojus, kad as nieko nesuprasdama, be normalios, issamios konsultacijos, sutikau sitokiam dalykui. Skaiciau, kad per invalinsing ar kazkokia panasia sistema, tai per kompa parodo kaip po to atrodysi, o cia ji net zodziais nepaaiskino, o as nesitikejau, kad cia taip tie stalciai vazines verysad.gif nelabai isivaizduoju, kaip ketina mane pagrazinti, jei istemps apatini zandikauli, o virsutini dar isplatins ant apatinio unsure.gif

Gal tu idek nuotrauka? juk prisijungimo duomenis tai turi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Congeniality @ 2010 05 11, 11:11)
Sveikos,
norejau pasiklausti ar kuriai nors dar taip buvo. Nezinau ar cia normalu, ar skambintis gydytojai, nes vizitas tik po menesio sad.gif Dantys juda, viskas tvarkoje, bet vaizdas baisus. ...

as tai sakyciau pasitikek savo gydytoja, ji daug metu patirties turi, gal tiesiog tokia gydymo eiga. gal ta stalciu paskui i sonus isples ir bus sypsena labiau i sonus nei i prieki, "keturkampa" kaip seniau buvai pati issireiskus.
o gal ten nera taip baisu, gal tu labai savikritiska? as taip ir nespejau tavo dantuku pamatyti, buciau pasakius savo nuomone. ax.gif
nuejus i vizita pasidalnk su gydytoja savo nuogastavimais, kad nuramintu. bet cia irgi toks subltilus dalykas, kad gyd asmeniskai nepriimtu, kad negalvotu, kad abejoji jo profesionalmu. tiesiog pasakyk, kad noretum zinoti ko laukti iki sekancio vizito, kad tau ramiau gyventi butu.
mane paskutini karta net perspejo kad gali tarpukas atsidaryti tarp I ir II dantuko, kad neissigasciau.

QUOTE(Liorka @ 2010 05 11, 11:51)
Man siandien ciela penkta diena su breketais, ir kzn, as jau atrodo seniausiai juos pamirsusi smile.gif Sypsausi kuo placiau,kad visiems nekiltu klausimu, kas pas mane ant dantu yra, nes tik snekant dauguma labai sutrinka, dar juk nedaug kas mate - atrodo, stengiasi neziureti, bet taip juokingai vistiek akys krypsta biggrin.gif Tai issisiepiu ir visiems ramiau biggrin.gif

...

ale kaip tau jau greitai viskas vyksta jei per 5 dienas jau aiskiai pokyciai matyti smile.gif
del dantenu tai manau tiesiog jautresnes pasidare, vistik stresas joms kol prie svetimkunio pripras. man net patine buvo vienu metu, bet praejo.
pas mane dantenos nelabai sveikos buvo pries breketu dejima. higieniste liepe butinai siulu valyti ir skalauti su Corsodyl skalavimo skysciu 10 dienu. nusipirkau ir minkstesni sepetuka naudoti, kartais juo ir dantenas masazuoju. ju bukle labai pagerejo, per sekanti vizita net higiensiste nusistebejo.
o tu su siulu valai? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ajaja: 11 gegužės 2010 - 13:21

jau rytoj einu i vizita wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Hm, o kaip su siulu ir su breketais galima valyti? g.gif

Mano dantenu bukle irgi buvo tragiska, bet padejo sepetuko pakeitimas ir intensyvus skalavimas, kraujavimo jau nebebudavo. Dabar perejo prie kietesnio, nes sake, kad jeigu jau nekraujuoja, tai dantenu masazu ir atitinkamo sepetuko turiu atsisakyti, nes jos pas mane kazkaip uzlipusios i virsu ir taip g.gif
Be to, dabar kai tik pavalgau, ypac jei kokiu bulkuciu ar spurgu bunu uzkirtusi, mane erzina tarp breketu likuciai, tai praktiskai stengiuosi iskart po maisto ir issivalyti burna, tai higiena turetu buti tik pagerejusi :h)

Mano pokyciai tik virsuj, ir tikrai dar bijau, kad tai nebuti bloga smile.gif Gal irgi pasiskambinsiu odontologei g.gif ji ir pati liepe skambinti kai tik iskils klausimu, nes sake ypac per pirmuosius vizitus tikrai daug kas buna neaisku smile.gif
Atsakyti
Uoj, mergaitės, negaliu..

kadangi esu kreivadantė, tai niekad plačia šypsena nesišypsau.. verysad.gif

šiandien sesė atsiuntė mano nuotrauką, kurioje ji vis dėl to mane nufotkino besišypsančią, tai vos neapsiverkiau pamačius, kokie vis tik pas mane kreivi dantys..

laukiu nesulaukiu, kada man uždės breketus..

(na va, pasiguodžiau) atsiprašau, jei ne į temą.. verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2010 05 11, 14:47)

kadangi esu kreivadantė, tai niekad plačia šypsena nesišypsau..  verysad.gif

šiandien sesė atsiuntė mano nuotrauką, kurioje ji vis dėl to mane nufotkino besišypsančią, tai vos neapsiverkiau pamačius, kokie vis tik pas mane kreivi dantys..

(na va, pasiguodžiau) atsiprašau, jei ne į temą..  verysad.gif

sveikute ! wink.gif nesinervuok, viskas bus gerai. uzdes breketus ir sypsosies placiai, pamatysi smile.gif sulauksi ir tu breketu wub.gif
Atsakyti
Uztat man su breketais dabar lengva sypsotis, po tiek metu nesisypsojimo del kreivu dantu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Liorka @ 2010 05 11, 15:05)
Uztat man su breketais dabar lengva sypsotis, po tiek metu nesisypsojimo del kreivu dantu biggrin.gif

tai visom taip buna wink.gif kai uzsideda breketus sypsosi iki ausu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Congeniality @ 2010 05 11, 13:11)
Sveikos,

visu pyrma gydytoja zino ka daro smile.gif ir jei tau ji nieko nesako, tu jos klausk.. o ne kaltik kad ji nieko tau nesako.. domekis pati.
Atsakyti
QUOTE(Liorka @ 2010 05 11, 12:37)
Hm, o kaip su siulu ir su breketais galima valyti? g.gif

...

perkisi pro vielute, o po to i tarpdanti kisi, pradzioj ziauriai ilgai uztrukdavau, dabar pripratau. bet manau man valymas siulu labiausiai ir padejo pagerinti dantenu bukle.
yra spec siulu su pakietintais galiukais nesiojantiems breketus Oral-B firmos. vadinasi super floss.

as irgi po kiekvieno uzkandzio lekiu i tulika i veidrodi paziuret, nes kartais buna koks uzsislepes spinatas apsivyniojes kurio liezuviu negali net pajausti. na ir prasiskalauju. mano irgi dantu higiena pagerejo smile.gif

QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2010 05 11, 12:47)

kadangi esu kreivadantė, tai niekad plačia šypsena nesišypsau..  verysad.gif

(na va, pasiguodžiau) atsiprašau, jei ne į temą..  verysad.gif

tai tu nepergyvenk, mes cia visos vienoj valty sedim, taigi nenesiojam breketu del to, kad dantukai tiesus. pas mane irgi baisi tragedija buvo. dabar kaip pasiziuriu netikiu, kad tiek laiko nieko nesiemiau...
o tu pries dedant breketus butinai prisifotkink is visu pusiu (is priekio, is sonu, is virsaus ir apacios) kad po to butu su kuo palyginti.
jei nori mums savo dantukus parodyti ir musu paziureti paprasyk prideti tave prie sarasiuko sekancioj temoj ir duosim tau albumo duomenis.

QUOTE(Liorka @ 2010 05 11, 13:05)

man irgi tas pats drinks_cheers.gif
Atsakyti