as visada ka nors rugstaus atsigeriu,ar citrinos griezineli suvalgau ir daug mineralinio geriu,dar neseniai pastebejau kad labai gerai sriuba,kad ir ta is pakelio mivina.
QUOTE(vixen @ 2008 01 01, 20:12)
as visada ka nors rugstaus atsigeriu,ar citrinos griezineli suvalgau ir daug mineralinio geriu,dar neseniai pastebejau kad labai gerai sriuba,kad ir ta is pakelio mivina.
sriuba tai gerai.... o ypač raugintų kopūstų

visa diena nekilau is lovos.... buvo blooga, neatsimenu kada tokias pagirias turejau...antra kart gyvenime, kitos menkesnes budavo.... ir neisivaizduoju kaip gydytis.... gydziausi siandien miegu.... valgyt nei gerbt nieko negalejau, nes viskas i tulika atgal....
galva nebeskauda, bet pats blogumas, tureciau buciau mezym forte gerusi... dusas nebpadejo visai siandien isgeriau spanguoliu kompotelio uzvalgiau.... bet blogumas vistiek nepraeina.... reik nebebaliavoti tiek ;/
galva nebeskauda, bet pats blogumas, tureciau buciau mezym forte gerusi... dusas nebpadejo visai siandien isgeriau spanguoliu kompotelio uzvalgiau.... bet blogumas vistiek nepraeina.... reik nebebaliavoti tiek ;/
Mes namie irgi UPSARIN UPSA naudojam
pora tableciu ryte, jei reikia, tai ir veliau dar pora imetu.

man visada padedavo pomidoru sultys..kol viena karta neisgeriau prarugusiu....
tai dar mano kancias padidino....nuo to laiko geriu arba piena arba obuoliu sultis

QUOTE(Indijaa @ 2008 01 20, 23:25)
bet blogumas vistiek nepraeina.... reik nebebaliavoti tiek ;/
Na taip, kai jau be proto prigeri, tai reikia atkentet paskui uz tai.

QUOTE(alashka @ 2007 11 06, 00:29)
labai skanus pasveikimo būdas

šiaip aspirinas ir borjomi

Beveik viskas, ka isvardinote, jau isbandyta, ir pomidoru sultys, nuo kuriu dar labiau norisi gerti, ir sampanas is ryto, nuo kurio galva vakare skauda
Man asmeniskai geriausiai padeda toks gerimukas: stikline virinto vandens, saukstas medaus ir 1 pertrinta citrina, viska sumaisau ir skaniai isgeriu
O po to butinai uzsimanau ledu

Man padeda sultinys, nemazas puodelis karsto vandens ir kubelis vistienos sultinio, isgerus kazkaip tikrai atsigaunu

is vakaro negerti

jei jau taip ivyko, kad lyg ir daugokai is vakaro padaryta - pries miega einu "issiplauti skrandzio"
pasiimu mineralinio ar paprasto vandens, geriu ir
vemiu. ryte liuks buna.
aisku, taip pasitaiko laaaabaaai retai. o aspirinas pries baliuka ir tabletyte pries miega - irgi liuks variantas.