Įkraunama...
Įkraunama...

Rytas be pagirių

as visada ka nors rugstaus atsigeriu,ar citrinos griezineli suvalgau ir daug mineralinio geriu,dar neseniai pastebejau kad labai gerai sriuba,kad ir ta is pakelio mivina.
Atsakyti
QUOTE(vixen @ 2008 01 01, 20:12)
as visada ka nors rugstaus atsigeriu,ar citrinos griezineli suvalgau ir daug mineralinio geriu,dar neseniai pastebejau kad labai gerai sriuba,kad ir ta is pakelio mivina.

sriuba tai gerai.... o ypač raugintų kopūstų blush2.gif Man jogurtas gerai,kefyras... Ir dar gerai į mineralinio vandens stikline gerą didelę citriną išsispaust smile.gif ax.gif
Atsakyti
visa diena nekilau is lovos.... buvo blooga, neatsimenu kada tokias pagirias turejau...antra kart gyvenime, kitos menkesnes budavo.... ir neisivaizduoju kaip gydytis.... gydziausi siandien miegu.... valgyt nei gerbt nieko negalejau, nes viskas i tulika atgal....
galva nebeskauda, bet pats blogumas, tureciau buciau mezym forte gerusi... dusas nebpadejo visai siandien isgeriau spanguoliu kompotelio uzvalgiau.... bet blogumas vistiek nepraeina.... reik nebebaliavoti tiek ;/
Atsakyti
Mes namie irgi UPSARIN UPSA naudojam ax.gif pora tableciu ryte, jei reikia, tai ir veliau dar pora imetu.
Atsakyti
man visada padedavo pomidoru sultys..kol viena karta neisgeriau prarugusiu.... doh.gif tai dar mano kancias padidino....nuo to laiko geriu arba piena arba obuoliu sultis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Indijaa @ 2008 01 20, 23:25)
bet blogumas vistiek nepraeina.... reik nebebaliavoti tiek ;/

Na taip, kai jau be proto prigeri, tai reikia atkentet paskui uz tai. unsure.gif Man dar neblogas dalykas yra Rehidron, kai jau reikia pastoviai i tulika begiot - vyras padaro litra ir geriu po biski, kad skrandis tvarkytusi. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(alashka @ 2007 11 06, 00:29)
Man asmeniskai geriausiai padeda ledai vaniliniai ir kuo daugiau  thumbup.gif

labai skanus pasveikimo būdas tongue.gif

šiaip aspirinas ir borjomi biggrin.gif
Atsakyti
Beveik viskas, ka isvardinote, jau isbandyta, ir pomidoru sultys, nuo kuriu dar labiau norisi gerti, ir sampanas is ryto, nuo kurio galva vakare skauda lotuliukas.gif Man asmeniskai geriausiai padeda toks gerimukas: stikline virinto vandens, saukstas medaus ir 1 pertrinta citrina, viska sumaisau ir skaniai isgeriu thumbup.gif O po to butinai uzsimanau ledu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Karosė @ 2007 03 07, 11:37)
iš vakaro mažiau paimti 4u.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
Man padeda sultinys, nemazas puodelis karsto vandens ir kubelis vistienos sultinio, isgerus kazkaip tikrai atsigaunu smile.gif
Atsakyti
is vakaro negerti mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
jei jau taip ivyko, kad lyg ir daugokai is vakaro padaryta - pries miega einu "issiplauti skrandzio" bigsmile.gif pasiimu mineralinio ar paprasto vandens, geriu ir liezuvis.gif vemiu. ryte liuks buna. thumbup.gif aisku, taip pasitaiko laaaabaaai retai. o aspirinas pries baliuka ir tabletyte pries miega - irgi liuks variantas. 4u.gif
Atsakyti