Ar teisingai suprantu, jog vienoje imoneje bunant vaiko prieziuros atostogose, nedraudziama dirbti kitoje imoneje?
QUOTE(JurgaSim @ 2010 08 16, 10:27)
Ar teisingai suprantu, jog vienoje imoneje bunant vaiko prieziuros atostogose, nedraudziama dirbti kitoje imoneje?
nedraudziama, kiek suprantu tik pareigos turi buti antraeiles.
QUOTE(AusraR @ 2010 08 16, 11:45)
nedraudziama, kiek suprantu tik pareigos turi buti antraeiles.
Nemanau, kad jos turi būti antraeilės

Na aš atostogose dviejuose darbuose, pagrindiniame ir antraeilėse, bet rošiuosi dirbti atostogų metu trečiame darbe pilnu etatu, tai čia negerai gaunasi

Atšaukiau motinystės atostogas ir nuo rugsėjo grįžtu į darbą(parašiau jau prašymus),darbdavys dar įdarbino terminuotai(metams)kitame darbe.Žodžiu su dideliu džiaugsmu rašiau tuos prašymus,nes šiais laikais turėti du suderinamus darbus

QUOTE(Packa @ 2010 08 12, 17:56)

reika skubiai jusu pagalbos
gal kas gali atsakyt i toki klausyma. Liepos men vaikui sukako 2 metai, bet kadangi neliko darbo vietos tai paprase pratesti atostogas iki 3 metu. Siandien man pasiule 3 men isidarbinti kitoje imoneje ir laikinai kol nera zmoaus padirbti joje 3 men. Nezinau ar galiu budama atostogose (nenoriu iseiti is savo imones) isidarbinti kitoje, ar nenukentiesiu, ar daug isskaiciuos pinigu, ar sutikti. Kur gali sutieikti info.....

buciau dekinga uz bent kokia info
Viska issiaiskinai, galiu darbintis kitame darbe kol esu vaiko PA.
Gal pasirodysiu neišmanėlė, bet koks tikslas tęsti motinystės atostogas vienoje įmonėje, o įsidarbinti kitoje?
Dabar esu tokiam pasimetime, kad jaučiu,kad nieko nesuprantu šioje sistemoje

QUOTE(B.Jones @ 2010 08 16, 18:57)
Gal pasirodysiu neišmanėlė, bet koks tikslas tęsti motinystės atostogas vienoje įmonėje, o įsidarbinti kitoje?

Tarkim as nenoriu grizti i senaji darba del nepalankaus grafiko. Jei isidarbinciau naujame darbe, ten be abejones taikytu bandomaji termina. Jei del kokiu nors priezasciu, po bandomojo termino man tektu iseiti is naujojo darbo, as galeciau grizti i senaji darba. Man senasis darbas butu lyg apsidraudimas

QUOTE(B.Jones @ 2010 08 16, 18:57)

Mano atveju, i senaji darba kol kas nepriima, nes nera vietos, tai einu laikinai 3 men. i kita, o mano daras irgi lieka apsidraudimui

Na taip, suprantu. Bet mano atveju tai tikirausiai nebeiseis prasitesti motinystes atostogu
Kokiais as istatymu punktais galeciau pasinaudoti atleidziant, nes firma veiklos nebevykdo, joje tik mes su direktoriumi, taimane grazioje formoje gali be jokiu kompensaciju ismesti

Tiesa, jei atostogų rašiau iki vaikui sukaks 2 metai, tai ar reikai prieš dvi savaites kažką įspėti darbdavį, ar tiesiog ateini prieš pabaigą ir tiek
Turiu klausima.Jai as vaikui sukakus 2m isleisiu ji i darzeli o pati dirbt neeisiu,nes rasiau kad iki 3m iseinu vaiko prieziuros atostogu kai gime dukra.Nes as dar metus noriu padirbt nelegaliai.Ar taip galima?
QUOTE(B.Jones @ 2010 08 17, 11:20)
Tiesa, jei atostogų rašiau iki vaikui sukaks 2 metai, tai ar reikai prieš dvi savaites kažką įspėti darbdavį, ar tiesiog ateini prieš pabaigą ir tiek
Informuoti reikia tik tuo atveju, jeigu planuojate grįžti ankščiau